• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bugün beyaz akıntı geldi, 2 aydır regl öncesinde gelen süt gibi akıntı. Sanırım ben yine regl olcam bu ay. Bat 23-24 Mart gibi gözüküyor.

daha önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar betanız ne kadar artış gösteriyordu ve kaça kadar gelmişti benimki belirsiz bir durum iki gün önce yaptığım tahlilde 84.70 çıktı bugün 115.2 evet değerim artıyor ama olması gereken seviyede değil
Bnım adetten 3 gün önce 4,18 idi
4,18den 3 gün sonra 30 idi
30 dan 3 gün sonra 48 idi
48den 4 gün sonrası 9a düştü
O gece kanama başladı

Bnım parçalı değildi
Öncesı lekelenme de değildi
Bıldıgın adet gbıydı
Betam en fazla 48 e çıkmıştı
Ben öğrendiğimde 18 lerdeydi şubatta sadece lekelenme şeklinde geldi bi gün az kanama oldu Sonra hep lekelenme şimdi parça geliyor sürekli geçen ay sökülmeyince mi oldu ki

İyi etmişsin canım gitmekle en azından her hangi bir düşük riskine karşı ilacını kullan en azından vermiş progeteron kimi doktorlar kanama olmadan vermiyor bebeginin turunmasına çok katkısı olur kuzum
Bende ikilemde kaldım aslında neden fitil verdi kanama yok sadece adet sancısı çekiyorum ağrım. Çok oluyor kullan fitili dedi haftaya bakalım kese büyüyor mu aşağı inme riski varmi filan diye fitili kullanmakta kararsız kalmıştım ama başliyim o zaman

Bende ikilemde kaldım aslında neden fitil verdi kanama yok sadece adet sancısı çekiyorum ağrım. Çok oluyor kullan fitili dedi haftaya bakalım kese büyüyor mu aşağı inme riski varmi filan diye fitili kullanmakta kararsız kalmıştım ama başliyim o zaman
Ben de ilk gebeligimde tam bat zamani cok kasilma yasamistim 2 hafta kadar fitil progestan kullandim cok iyi gelmisti.

Senden umutluyum 😌 inşallah gebesindir. Test için bekliyorsun biliyorum ama biz merak ediyoruz 😄
Cnm 2-3 kez silik çizgi çıktı
Gebeyim dıye düşünüyorum ama
Gebe olsamda acabalar, tereddütler bitmiyorki

2 adet testim kaldı
Yarın sabah ve sonraki sabah yapım dıyorum
İnş koyulaşır🙏

Cnm 2-3 kez silik çizgi çıktı
Gebeyim dıye düşünüyorum ama
Gebe olsamda acabalar, tereddütler bitmiyorki

2 adet testim kaldı
Yarın sabah ve sonraki sabah yapım dıyorum
İnş koyulaşır🙏
İnşallah canım. Haklısın koyulaştı / koyulaşmadı derdi başlıyor bu sefer de. Bence de sabahı bekleyelim muhtemelen doğru sonucu verecektir

Kizlar evde 2 tane test vardi şeytan durttu yapayım dedim heralde bozuk cikti o da ama cift cizgi var geçersiz olsa t cizgi olmaz mi sadece bilemedim ya

Eklentiler

• 20230315_182413.jpg
    20230315_182413.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 20230315_182057.jpg
    20230315_182057.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 77
Yok kuzum daha kucuk bayram sonrası anca bellı olur ☺️ 6 haftalık gıttım henuz daha gıtmedım 22 martı beklıyorum kuzum ıkıncı randevu ıcın ☺️9+4 üz bugun çok şükür 🙏🏼
Canım nasılsın bende bugün keseyi gördüm yolk sac görüldü bebeği göremedik sen kaçta bebeği görmüştün

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum size, yumurtlama takibi ateş ölçümüyle nasıl yapılıyor ? Yani hangi saatlerde nasıl ölçüm yapıyoruz kuralı nedir ?

Kizlar evde 2 tane test vardi şeytan durttu yapayım dedim heralde bozuk cikti o da ama cift cizgi var geçersiz olsa t cizgi olmaz mi sadece bilemedim ya
C cizgisi de yeterince koyu degil canim ya guvenme bence buna.. cift cizgi gormek her turlu mutlu ediyor insani biliyorum ama gercekligi de önemli ☺️

Kizlar bugun doktora gittim her sey yolunda dedi. Her iki yumurtalikta yumurtalar var dedi. Ovulasyon testleri geldi. Freely mavili testler geldi. Artimedler de yolda.. 2 de predictor var elimde🤣🤣 gorseldeki gibi hazirim yeni aya😄😄

Eklentiler

• Screenshot_20230315-183757_Instagram.jpg
    Screenshot_20230315-183757_Instagram.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 79
Back