- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.081
Bugün beyaz akıntı geldi, 2 aydır regl öncesinde gelen süt gibi akıntı. Sanırım ben yine regl olcam bu ay. Bat 23-24 Mart gibi gözüküyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum daha kucuk bayram sonrası anca bellı olur 6 haftalık gıttım henuz daha gıtmedım 22 martı beklıyorum kuzum ıkıncı randevu ıcın 9+4 üz bugun çok şükürKuzum belli mi bebişin cinsiyeti attın mı ultrason resmini buraya
Ayy inşallah. Artık umutlanmaya da korkar oldum gerçektenBebek yerleşiyor olabilir kuzum tekntaraflı kasık agrısı bebek yerleşirken olur. Adetde tüm kasık sancısı olur inşallah bebişin verdigi agrıdır canım benim
Ben gecen burda attım al ondan hepsıburada daFreely dedigin mavi olansa ondan bulsam koli ile koyacam eve kuzum yumurtlamadan sonra 9. Günde onunla silik bir şekilde ögrendim gebeligimi
İnşallah canım benimCanım benim yumurtam sagdaydi sağ kasık ve bacağım ağrıyordu hala ağrım hiç geçmedi ihtimal var bence inşallah doğrudur prodictorle çıkabilir
Bnım adetten 3 gün önce 4,18 ididaha önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar betanız ne kadar artış gösteriyordu ve kaça kadar gelmişti benimki belirsiz bir durum iki gün önce yaptığım tahlilde 84.70 çıktı bugün 115.2 evet değerim artıyor ama olması gereken seviyede değil
Ben öğrendiğimde 18 lerdeydi şubatta sadece lekelenme şeklinde geldi bi gün az kanama oldu Sonra hep lekelenme şimdi parça geliyor sürekli geçen ay sökülmeyince mi oldu kiBnım parçalı değildi
Öncesı lekelenme de değildi
Bıldıgın adet gbıydı
Betam en fazla 48 e çıkmıştı
Bende ikilemde kaldım aslında neden fitil verdi kanama yok sadece adet sancısı çekiyorum ağrım. Çok oluyor kullan fitili dedi haftaya bakalım kese büyüyor mu aşağı inme riski varmi filan diye fitili kullanmakta kararsız kalmıştım ama başliyim o zamanİyi etmişsin canım gitmekle en azından her hangi bir düşük riskine karşı ilacını kullan en azından vermiş progeteron kimi doktorlar kanama olmadan vermiyor bebeginin turunmasına çok katkısı olur kuzum
Anaa ben o attığın yeri trendyol sanıp, trendyoldan aynı başlıkta bulup sipariş verdim tüh.Ben gecen burda attım al ondan hepsıburada da
Ben de ilk gebeligimde tam bat zamani cok kasilma yasamistim 2 hafta kadar fitil progestan kullandim cok iyi gelmisti.Bende ikilemde kaldım aslında neden fitil verdi kanama yok sadece adet sancısı çekiyorum ağrım. Çok oluyor kullan fitili dedi haftaya bakalım kese büyüyor mu aşağı inme riski varmi filan diye fitili kullanmakta kararsız kalmıştım ama başliyim o zaman
Senden umutluyum inşallah gebesindir. Test için bekliyorsun biliyorum ama biz merak ediyoruzBnım adetten 3 gün önce 4,18 idi
4,18den 3 gün sonra 30 idi
30 dan 3 gün sonra 48 idi
48den 4 gün sonrası 9a düştü
O gece kanama başladı
Cnm 2-3 kez silik çizgi çıktıSenden umutluyum inşallah gebesindir. Test için bekliyorsun biliyorum ama biz merak ediyoruz
İnşallah canım. Haklısın koyulaştı / koyulaşmadı derdi başlıyor bu sefer de. Bence de sabahı bekleyelim muhtemelen doğru sonucu verecektirCnm 2-3 kez silik çizgi çıktı
Gebeyim dıye düşünüyorum ama
Gebe olsamda acabalar, tereddütler bitmiyorki
2 adet testim kaldı
Yarın sabah ve sonraki sabah yapım dıyorum
İnş koyulaşır
Canım nasılsın bende bugün keseyi gördüm yolk sac görüldü bebeği göremedik sen kaçta bebeği görmüştünYok kuzum daha kucuk bayram sonrası anca bellı olur 6 haftalık gıttım henuz daha gıtmedım 22 martı beklıyorum kuzum ıkıncı randevu ıcın 9+4 üz bugun çok şükür
Hadi insallah kopkoyu testler goruruz buralardaCnm 2-3 kez silik çizgi çıktı
Gebeyim dıye düşünüyorum ama
Gebe olsamda acabalar, tereddütler bitmiyorki
2 adet testim kaldı
Yarın sabah ve sonraki sabah yapım dıyorum
İnş koyulaşır
C cizgisi de yeterince koyu degil canim ya guvenme bence buna.. cift cizgi gormek her turlu mutlu ediyor insani biliyorum ama gercekligi de önemliKizlar evde 2 tane test vardi şeytan durttu yapayım dedim heralde bozuk cikti o da ama cift cizgi var geçersiz olsa t cizgi olmaz mi sadece bilemedim ya
Bozuk galibaC cizgisi de yeterince koyu degil canim ya guvenme bence buna.. cift cizgi gormek her turlu mutlu ediyor insani biliyorum ama gercekligi de önemli