💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar gruptaki hamilelere sorum var.Testte bata kaç gün varken ya da battan kaç gün sonra ilk pozitifi gördünüz?
(ilk silik bile çıksa)

kızlar merhaba 6 aydır bebek istiyorz fakat olmadı en son gittiğim doktor pcos dedi ve benden sırasıyla smear rahim filmi ve eş sperm sonuçlarını istedi şimdi ise kafam karıştı çok mu aceleci davranıyrum zamana mı bırakmalıyım kendimi yoksa hemen bunları yaptırmalı mıyım aşırı kafam karışık ((

Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin dualarınıza bizi de ekleyin lütfen
Amiin inşallah herzaman dua edicem rabbim ol der ve olur stres yapmayın lutfen cunkı gercekten umıdı kesınce stres yapmayınca ummadığın anda gelıyo rabbımın mucızesı

Canım 30 yaş üstü değilsen bence gerek yok. Akışına bırakın. Bir enaz 1-2 yıl deneyin derim.Ama bu size kalmış. Smear testi hamilelik olmasa bile her yıl her kadının mutlaka yaptırması gereken bir test düzenli olarak zaten.

yaptır canım bence doktor da bana 1 sene dedi 8. aydayız keşke 3. yada 4. ayda direk isteseler.

Perlitik nerelerdesin canım nasil gidiyor hamislik? Kan verdin mi tekrar hic? Bir sonraki kontrol ne zaman

Kuzum kan vermeye korkuyorum. Takipteyim sizi okuyorum sürekli koyulasma takip ediyorum bu cumartesi değil diğer cumartesi de Dr a gitmeyi düşünüyorum biraz sabretmeyi öğrenmem lazım. Sosyal hayatımda ve iş hayatımda peygamber sabri var sende derler bu bebek işi beni sabırsız etti belki o ilk kötü değerlerden dolayı öyle oldum şimdilik iyi gidiyor duamdasiniz canım inşallah sağlıkla ilerler benim bebeğim de

Ya ben de hemen gitmeyeyim diyorum kacıncı hafta olmus olcak senin bi gittiğimde hepsi hallolsa kese kalp atısı tahliller süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…