- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.941
Yumurtlama akıntın geliyor mu her ay mutlaka? Bu ay onu da takip et mutlaka.Benim tutuyordu canım hep dediği gün oluyordum şaşmıyordu ki anlamadım bu sefer
Pazartesi vermiştim bugün çarşamba işte 2 gün mü oluyoİyi haber bekliyoruz canım en son kan vereli kaç gün oldu
Evet geliyordu canım hatta bu ay erken geldi 24 de uygulama direk 24ne çekmiş tesadüf galibaYumurtlama akıntın geliyor mu her ay mutlaka? Bu ay onu da takip et mutlaka.
Ay kahkaha attım mart ayında olmamız da Biraz manidar oldu
Evet canım inş güzel sonuçla geleceksinPazartesi vermiştim bugün çarşamba işte 2 gün mü oluyo
Bu mavi testler çok hassas oluyor ve bugüne kadar yalancı pozitif çıkaranı görmedim. İnşallah vardır kuzum.Ay allahım ınsallah düşük yaptım 23 ocakta rabbım kımseye yasatmasın daha ustune adet gormedım 7-8 martta cok agrı cektım akıntım oldu daha bı hafta gectı ustunden cıkarmıykı yaa cok heyecan yaptım
Sanmıyorum valla ama hayırlısı tabi :)Evet canım inş güzel sonuçla geleceksin
Görüyorum bennnKızlar burda sılık cızgı var mı ? Kuruma cızgısıdir dıye yıkadım hala var goruyorum sız goruyormusunuz 8 martta yumurtlama akıntısı ve agrısı cektım
Insallah kuzum rabbım cumlemıze nasıp etsın sağlıklı gebelıklerBu mavi testler çok hassas oluyor ve bugüne kadar yalancı pozitif çıkaranı görmedim. İnşallah vardır kuzum.
Canım hemen yaz bize cok merak ediyorum sonucuPazartesi vermiştim bugün çarşamba işte 2 gün mü oluyo
Kuzum tabiki de hayırlısı bizim dileğimiz o yönde inş öyledir deSanmıyorum valla ama hayırlısı tabi :)
Kopkoyu cizgi olsun insallahAğzın bal yesinnnnn
Regl gecikti mi kaçıncı gün belirti varmıydı biraz bahseder msiin?Amiiin inşallah Allahım herkese nasip etsin bu sayfadaki o kadar şaşırdım ki umudumu kesmiştim ben hala inanamıyorum Allah kucaklarımızı ömrü güzel bebeklerle doldursun inşallah
hayırlı olsunn guzelımm :) Saglıkl al kucagına:) bırde anlat bıze neler yaptın hangı gunlerı degerlendırdın ❤Kızlarrr ben anlamadım bu ne şimdi test mi bozuk pozitif mi ne demek bu
kuzum allah askına gıt bı kan ver belkıde yukselıyor kii insallllaaaah oyledır.❤Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
progestan kullandın mı canım. Benim değerim 12,79 du 6 gün sonra kanamam geldi.üzülerek söylüyorum ama akıntım çok yoğundu benimde günlük pedimde sadece akıntı oluyordu.Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Amin kuzumm rabbım senınde bebegını sana bağıslasın ınsallahKopkoyu cizgi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?