- 26 Aralık 2015
- 11.832
- 19.113
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.601
Hadi inşallah bekleyelim bakalımDeme oyle seyler.. sloganimiz neydi kirmiziya kadar hep umut var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah bekleyelim bakalımDeme oyle seyler.. sloganimiz neydi kirmiziya kadar hep umut var
Aşırı mantıklı hareket aslında ahahahhahBen gecen eczaneden alırken parasini odemeden kutusunu acip artimedin kağıdını yırttım. Kadin bir panik oldu dedim yok bunu zaten aliyorum da t1 t2 li olansa daha cok alacaktim dedim eminim hic bisey anlamamistir. Sahte olaniymis 1 tane alip ciktim
Bizim buradaki eczane hem mavi freely hem de artımed t1 t2 li satıyor. Alayım yollim hepinizeAcaba internette bulamaz mıyız o testten? Gerçi ben yapmıyorum bekliyorum hep. Evde laboquik, innovita ve bir gebenin günlüğü testi var. İnşallah yapıp pozitif görmek nasip olur
Yaa sen çok yaşa emiBen gecen eczaneden alırken parasini odemeden kutusunu acip artimedin kağıdını yırttım. Kadin bir panik oldu dedim yok bunu zaten aliyorum da t1 t2 li olansa daha cok alacaktim dedim eminim hic bisey anlamamistir. Sahte olaniymis 1 tane alip ciktim
Devamı mı geldi canımHiç keyfim yok inancımı kaybediyorum olmadı sanki
Aynı şekilde cnm aç-açık renk peçeteye geliyorDevamı mı geldi canım
O zaman cuma tekrar kan ver kuzum
Ne kadar gec gidersen o kadar iyi bence tatlim. Kese kalp atisi ne var ne yok gorursun insallah tek seferde
Haydaaa, demekki hiç bir test güvenli değil. Bir tek mavi freely hakkında kötü şey duymadım henüzHemde ne yalancı bir test bildigin pozitif çıkarıyor
Aaa bilmiyordum kuzum. Henüz araştırmalarımda o kısma gelemedimEvet kuzum ilk gebeliğimde de kullandım ordan da biliyorum. Uyku sersemlik yapıyor hep. Zaten hamilelikte salgılanan hormon ya bu. Hamileliğin üç ayı çok uyku halinin olmasının sebebi bu yüzden
İzmir'den yurdun dört bir yanına kargoBizim buradaki eczane hem mavi freely hem de artımed t1 t2 li satıyor. Alayım yollim hepinize
Freely dedigin mavi olansa ondan bulsam koli ile koyacam eve kuzum yumurtlamadan sonra 9. Günde onunla silik bir şekilde ögrendim gebeligimiHaydaaa, demekki hiç bir test güvenli değil. Bir tek mavi freely hakkında kötü şey duymadım henüz
Canım bence cumaya kadar bekle sadece test ile takip et cuma gününe kadar zaten belli olurBence düzensiz bir durum var ama hayırlısı. Rabbim en iyisini bilir. Sağlıksızsa şayet inşallah kanamam gelir.
gün birisi paylaştı forumda freely i. Trendyoldan almış mavi çıkmış hepsi. Birmkaç sayfa geride sanırım yorumu.Freely dedigin mavi olansa ondan bulsam koli ile koyacam eve kuzum yumurtlamadan sonra 9. Günde onunla silik bir şekilde ögrendim gebeligimi
Adet gecikmesinin 6.gunu test yaptim negatifdi hala adet olmadim sizce hamile oldaydim.cikmqzmiydi silikde olsa .adet gecikmem de hic olmaz benm normalde yarin doktora gidicem bakalim sonucu cok merak ediyorum.4.gun gecikmesinde kan vermistm bisey cikmamjstiNe zaman yumurtladın canım biliyor musun? Çünkü geç döllenme denen şey yumurtlama ile alakalı. Regline 3 gün kala yumurtladıysan mesela ve ilişki olup yumurta döllendiyse mesela henüz çıkmayabilir kanda.
Değişiyor sanırım canım. Benim reglim öncesi hep bir iki gün lekelenme olur. Ben onları saymıyordum. Sökülme olduğu gün birinci gün sanıp batı da ona göre hesaplıyordum ve yumurtlama tam ortasında sanıyordum ama ovulasyon testi yapmaya başlayınca anladım ki ilk lekelenme günğ birinci günümmüş. Çünkü ona göre tam ortada yumurtladım. Benim 28 günlük döngüm tam 14. gün oluyormuş bu şekildeKızlar anlamadığım birşey var. Şimdi ben 11i yumurtlama diyorum ya bundan 14 gün sonra mı regl oluyorum hep böyle mi? Normalde 28i bat
Zaten o lekelenme 1 sayılıyor uygulama da öyle yazıyordu kuzum. Lekelenme tamamen bitince bitti sayılıyormuşDeğişiyor sanırım canım. Benim reglim öncesi hep bir iki gün lekelenme olur. Ben onları saymıyordum. Sökülme olduğu gün birinci gün sanıp batı da ona göre hesaplıyordum ve yumurtlama tam ortasında sanıyordum ama ovulasyon testi yapmaya başlayınca anladım ki ilk lekelenme günğ birinci günümmüş. Çünkü ona göre tam ortada yumurtladım. Benim 28 günlük döngüm tam 14. gün oluyormuş bu şekilde
Progestan yumurtlamadan sonra salgılanan hormon kuzum. Adete kadar depresif yorgun halsiz olma sebebimiz bu hormon. Bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor.Katlanarak devam ederse hamilesin demek işte düşüşe geçerse adet oluyorsunAaa bilmiyordum kuzum. Henüz araştırmalarımda o kısma gelemedim
bunu bende sordum doktora, dedi döllenmiş tutunamamışdır, ondan silik çıkarmışİnşallah hepimiz alırız canım.
Şöyle aslında, ben test bozuk diye düşünüyordum. Ama geçen ay çok ağrım oldu, sonra pozitif çıktı sonra silişkleşti, buradan bir arkadaş da bana da böyle olmuştu dedi. Yumurta döllenip tutunamayınca olabiliyormuş galiba.
Hiç bilmiyorumKadınlar Kulübü app storede varmı acaba