• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben gecen eczaneden alırken parasini odemeden kutusunu acip artimedin kağıdını yırttım. Kadin bir panik oldu🤣 dedim yok bunu zaten aliyorum da t1 t2 li olansa daha cok alacaktim dedim😂😂😂 eminim hic bisey anlamamistir. Sahte olaniymis 1 tane alip ciktim☺️
Aşırı mantıklı hareket aslında ahahahhah

😂😂😂😂 Acaba internette bulamaz mıyız o testten? Gerçi ben yapmıyorum bekliyorum hep. Evde laboquik, innovita ve bir gebenin günlüğü testi var. İnşallah yapıp pozitif görmek nasip olur 🤲🏻
Bizim buradaki eczane hem mavi freely hem de artımed t1 t2 li satıyor. Alayım yollim hepinize 😂

Ben gecen eczaneden alırken parasini odemeden kutusunu acip artimedin kağıdını yırttım. Kadin bir panik oldu🤣 dedim yok bunu zaten aliyorum da t1 t2 li olansa daha cok alacaktim dedim😂😂😂 eminim hic bisey anlamamistir. Sahte olaniymis 1 tane alip ciktim☺️
Yaa sen çok yaşa emi 😄😄
Öyle güldüm ki mesaja 🤭🤭
Uyumuşum, belim kopuyor kızlar, gözümü açtım okudum kakır kakır gülüyorum

Evet kuzum ilk gebeliğimde de kullandım ordan da biliyorum. Uyku sersemlik yapıyor hep. Zaten hamilelikte salgılanan hormon ya bu. Hamileliğin üç ayı çok uyku halinin olmasının sebebi bu yüzden
Aaa bilmiyordum kuzum. Henüz araştırmalarımda o kısma gelemedim 🙈😔

Haydaaa, demekki hiç bir test güvenli değil. Bir tek mavi freely hakkında kötü şey duymadım henüz
Freely dedigin mavi olansa ondan bulsam koli ile koyacam eve kuzum yumurtlamadan sonra 9. Günde onunla silik bir şekilde ögrendim gebeligimi

Bu
Freely dedigin mavi olansa ondan bulsam koli ile koyacam eve kuzum yumurtlamadan sonra 9. Günde onunla silik bir şekilde ögrendim gebeligimi
gün birisi paylaştı forumda freely i. Trendyoldan almış mavi çıkmış hepsi. Birmkaç sayfa geride sanırım yorumu.

Ne zaman yumurtladın canım biliyor musun? Çünkü geç döllenme denen şey yumurtlama ile alakalı. Regline 3 gün kala yumurtladıysan mesela ve ilişki olup yumurta döllendiyse mesela henüz çıkmayabilir kanda.
Adet gecikmesinin 6.gunu test yaptim negatifdi hala adet olmadim sizce hamile oldaydim.cikmqzmiydi silikde olsa .adet gecikmem de hic olmaz benm normalde yarin doktora gidicem bakalim sonucu cok merak ediyorum.4.gun gecikmesinde kan vermistm bisey cikmamjsti

Kızlar anlamadığım birşey var. Şimdi ben 11i yumurtlama diyorum ya bundan 14 gün sonra mı regl oluyorum hep böyle mi? Normalde 28i bat
Değişiyor sanırım canım. Benim reglim öncesi hep bir iki gün lekelenme olur. Ben onları saymıyordum. Sökülme olduğu gün birinci gün sanıp batı da ona göre hesaplıyordum ve yumurtlama tam ortasında sanıyordum ama ovulasyon testi yapmaya başlayınca anladım ki ilk lekelenme günğ birinci günümmüş. Çünkü ona göre tam ortada yumurtladım. Benim 28 günlük döngüm tam 14. gün oluyormuş bu şekilde

Değişiyor sanırım canım. Benim reglim öncesi hep bir iki gün lekelenme olur. Ben onları saymıyordum. Sökülme olduğu gün birinci gün sanıp batı da ona göre hesaplıyordum ve yumurtlama tam ortasında sanıyordum ama ovulasyon testi yapmaya başlayınca anladım ki ilk lekelenme günğ birinci günümmüş. Çünkü ona göre tam ortada yumurtladım. Benim 28 günlük döngüm tam 14. gün oluyormuş bu şekilde
Zaten o lekelenme 1 sayılıyor uygulama da öyle yazıyordu kuzum. Lekelenme tamamen bitince bitti sayılıyormuş

Aaa bilmiyordum kuzum. Henüz araştırmalarımda o kısma gelemedim 🙈😔
Progestan yumurtlamadan sonra salgılanan hormon kuzum. Adete kadar depresif yorgun halsiz olma sebebimiz bu hormon. Bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor.Katlanarak devam ederse hamilesin demek işte düşüşe geçerse adet oluyorsun

İnşallah hepimiz alırız canım. :dua:

Şöyle aslında, ben test bozuk diye düşünüyordum. Ama geçen ay çok ağrım oldu, sonra pozitif çıktı sonra silişkleşti, buradan bir arkadaş da bana da böyle olmuştu dedi. Yumurta döllenip tutunamayınca olabiliyormuş galiba.
bunu bende sordum doktora, dedi döllenmiş tutunamamışdır, ondan silik çıkarmış

Back