- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.621
Döllenip tutunamayanlar kimyasal oluyor zatenbunu bende sordum doktora, dedi döllenmiş tutunamamışdır, ondan silik çıkarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döllenip tutunamayanlar kimyasal oluyor zatenbunu bende sordum doktora, dedi döllenmiş tutunamamışdır, ondan silik çıkarmış
Ay inşallah katlanarak devam etsin yaaaaProgestan yumurtlamadan sonra salgılanan hormon kuzum. Adete kadar depresif yorgun halsiz olma sebebimiz bu hormon. Bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor.Katlanarak devam ederse hamilesin demek işte düşüşe geçerse adet oluyorsun
aşkım ben de çok çok silik çıktı, sonrakı gün bi tık koyu, ondan sonrakı günde ilk günki gibi, artimed hatalıdır diye düşündüm ama adetin 2ci günü yaptım aynı test bembeyaz çıktı, demekki testler bozuk diğilmişDöllenip tutunamayanlar kimyasal oluyor zaten
Aynur kuzum benimde silik çıkıyoraşkım ben de çok çok silik çıktı, sonrakı gün bi tık koyu, ondan sonrakı günde ilk günki gibi, artimed hatalıdır diye düşündüm ama adetin 2ci günü yaptım aynı test bembeyaz çıktı, demekki testler bozuk diğilmiş
13gündü galiba seninki, hayatım üzülsek de, üzülmesekde her şey olacağına varıyor hayatım, o yüzden kafanı dağıtacak şeyler yap, düşünme, ben bu gün temizliğe verdim kendimi, yarın alışverişe veririm))Aynur kuzum benimde silik çıkıyor
Korkuyorum![]()
Bende de pko var.Bak sana şöyle söyleyeyim.bugğn doktora gittim 17 mm yumurtam var ama ovulasyon testinde t aşırı silik çıktı muhtemelen yarın 19mm olur ve pik olurBelki de pik olmadı kuzum benim bilmiyprum. Normalde ben de polikistik var. Pcos larda lh hep yüksek ben de böyle![]()
O zaman benim ki pik değil mi acabaBende de pko var.Bak sana şöyle söyleyeyim.bugğn doktora gittim 17 mm yumurtam var ama ovulasyon testinde t aşırı silik çıktı muhtemelen yarın 19mm olur ve pik olur
Mesela benim fotolarda attığım hangi gün gibi çıktı senin ovulasyon testin kuzumBende de pko var.Bak sana şöyle söyleyeyim.bugğn doktora gittim 17 mm yumurtam var ama ovulasyon testinde t aşırı silik çıktı muhtemelen yarın 19mm olur ve pik olur
Ya şuan renk değişimi falan oldu sayfa da mavi renk oldu çoğu yer ve hızlandı birden sorun çözüldü anlamadım bende. Senin de düzelir yakındaBilmiyorum sinir bozucu![]()
Ama ben adetin 5. Günü yaptım çok net çıkmıştı buraya arkadaşlara da atmıştım :) çoğu bozuk canım onlarınaşkım ben de çok çok silik çıktı, sonrakı gün bi tık koyu, ondan sonrakı günde ilk günki gibi, artimed hatalıdır diye düşündüm ama adetin 2ci günü yaptım aynı test bembeyaz çıktı, demekki testler bozuk diğilmiş
ola bilir bebeğim benim elimde test fazladan var diye adet günleri yaptım kuruma çizgisi bile çıkarmadıAma ben adetin 5. Günü yaptım çok net çıkmıştı buraya arkadaşlara da atmıştım :) çoğu bozuk canım onların
Evet cnm bugun iğne dahil 13. Gündü13gündü galiba seninki, hayatım üzülsek de, üzülmesekde her şey olacağına varıyor hayatım, o yüzden kafanı dağıtacak şeyler yap, düşünme, ben bu gün temizliğe verdim kendimi, yarın alışverişe veririm))
Doğrudur kuzum iki ay çizgi çıkıp koşarak kan verdim ağlayarak döndüydüm bir daha da tövbe etmiştimola bilir bebeğim benim elimde test fazladan var diye adet günleri yaptım kuruma çizgisi bile çıkarmadı
Yine silik var ay canım inşallah hamilesin sen ya çok öyle hissediyorumEvet cnm bugun iğne dahil 13. Gündü
Cnm dediğin gbi kafa dağıtmam lazım
Yarın erkenden çıkıyorum evden, bazı işlerım var, dediğin gbi alışveriş, evden dışarı atıcam kndımı
2 gün test yapmım dıyorum
Yarın sabah test yapamıcam ilk idrarla
O Yuzden az önce yaptım
Senin en silik olan gibi çıktı canım bugün 17 mm deMesela benim fotolarda attığım hangi gün gibi çıktı senin ovulasyon testin kuzum
Cnm haklısınDoğrudur kuzum iki ay çizgi çıkıp koşarak kan verdim ağlayarak döndüydüm bir daha da tövbe etmiştim![]()
Bence sen hamilesinEvet cnm bugun iğne dahil 13. Gündü
Cnm dediğin gbi kafa dağıtmam lazım
Yarın erkenden çıkıyorum evden, bazı işlerım var, dediğin gbi alışveriş, evden dışarı atıcam kndımı
2 gün test yapmım dıyorum
Yarın sabah test yapamıcam ilk idrarla
O Yuzden az önce yaptım
Cnm agzın bal yesinYine silik var ay canım inşallah hamilesin sen ya çok öyle hissediyorum![]()
İnşallah koyulaşmayı da götürümBence sen hamilesinaksam yapmana ragmen cıkmıs bak
Testin bolsa ben olsam yaparımİnşallah koyulaşmayı da götürüm
Ama çok test yaptım
2 gün yapmıyım dimi