• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynen canim o.. valla bakarsan sevinirim. Predictor ve freely ler hazir bir de onlardan siparis edeyim eksik kalmasin🤣🤣
Hala satışta. Satıcı bebek ve sağlık olarak geçiyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-14-18-44-10-36_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-03-14-18-44-10-36_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 63
Kuzum bize 2. Depremde evin yıkıldığını söyledi komşularımız 1 hafta kadar evimiz yıkıldı zannettik. 2. Deprem olduğunda biz yoldaydık Elazığ'a geliyorduk geri dönmedik artık ev yıkıldı diyince komşular sonrasında öğrendikki ev eğilmiş ama yıkılmamış büyük eşyalarımızı çıkarabildik Allah'a şükürler olsunki🤲🏻
Hepimize çok büyük geçmiş olsun gerçekten Allah bir daha böyle felaket yaşatmasın 🙏🏼🥹 eşyalarınızı çıkarabildiğinize çok sevindim

Kızlar anlamadığım birşey var. Şimdi ben 11i yumurtlama diyorum ya bundan 14 gün sonra mı regl oluyorum hep böyle mi? Normalde 28i bat

Kızlar hepinize tek tek yazamadım. Allah razı olsun. Nasip değilmiş yapacak bişey yok. Rabbim daha hayırlı bir zamanda sağlıklı nasip etsin inşallah. Atlatıcam inşallah başka çare yok. 2 oldu bu ondan biraz fazla hayal kırıklığım. Bir süre giremeyebilirim. Allaha emanetsiniz.🙏🏼
Çok geçmiş olsun canım 🌹 inşallah bir sonraki zamanda burası güzel haberler ile dolup taşar sanırım bende elendim çatlatma tutmadı 😪🙏🏼 Allah Herşeyin hayırlısını versin..

Tatlım ne kullandın hangi ilaç acaba?
Pardon canım diğer arkadaşla karıştırdım hap böyle etkiler yaparım filan yazmıştı 🤭 bu arada yumurtlama olayını bende senin gibi biliyorum 14/15 gün sonra adet olunuyor galiba gecikti mi ki? 🥰

Kızlar acil bişi sormak istiyorum ben doğurganlık dönemime girdim normalde 2 gün sonra yumurtlama günüm olması lazım ama Ovülasyon testinde t çizgisi çok silik denecek kadar belli olıyor geçen ay bu şekilde değildi belli bi sekılde çıkıyordu ama c çizgisi kadar koyu olmuyordu 2 gün öncesinde anlayamadım neden böyle acaba yumurtalıklarım mı gelişmedi bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim

Kızlar acil bişi sormak istiyorum ben doğurganlık dönemime girdim normalde 2 gün sonra yumurtlama günüm olması lazım ama Ovülasyon testinde t çizgisi çok silik denecek kadar belli olıyor geçen ay bu şekilde değildi belli bi sekılde çıkıyordu ama c çizgisi kadar koyu olmuyordu 2 gün öncesinde anlayamadım neden böyle acaba yumurtalıklarım mı gelişmedi bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim
Belki gec yumurtlama olacaktir canim devam et bence test yapmaya

Back