• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tatlım ne kullandın hangi ilaç acaba?
İlaç kullanmadım kuzum. Adetim 6sınfa bitti. 9u itibariyle ovulasyon yapmaya başladım ben. Zaten o arada olamayacaktı o yüzden olacağı gün başladım 😂 11inde yumurtlama tahminen. 9-11-13 değerlendirdim. 11inden sonra ovulasyon silindikçe silindi

IMG_20230314_161058.jpg

Screenshot_2023-03-13-16-50-32-153-edit_com.miui.notes.jpg

Şöyle kuzum bak Mehrii34 Mehrii34

Kızlar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu t1 t2 li testte malesef melegim can melegim can ile beraber biz yalancı pozitif görmüştük o yüzden bu test bizim için mimli bir test
Öyle mi.. ilk defa duydum kötü oldugunu hâlbuki çok övülüyordu neyse başka test de var elimde zamanı gelince deneyecem artık

Kızlar sabah yine doktora gidicem kan sonuçlarımı almaya ve doktorla yüzyüze konuşmaya. Galiba kist var adetim o yüzden kesilmedi, çok korkuyorum napıcam :(

Hap böyle etkiler mi yapıyormuş kuzum prospektüsde böyle mi yazıyor
Evet kuzum ilk gebeliğimde de kullandım ordan da biliyorum. Uyku sersemlik yapıyor hep. Zaten hamilelikte salgılanan hormon ya bu. Hamileliğin üç ayı çok uyku halinin olmasının sebebi bu yüzden

Back