- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.581
İlaç kullanmadım kuzum. Adetim 6sınfa bitti. 9u itibariyle ovulasyon yapmaya başladım ben. Zaten o arada olamayacaktı o yüzden olacağı gün başladımTatlım ne kullandın hangi ilaç acaba?
Amin canım aminHepimize çok büyük geçmiş olsun gerçekten Allah bir daha böyle felaket yaşatmasıneşyalarınızı çıkarabildiğinize çok sevindim
Kesin 14 diye bisey yokmuş canim o da kişiden kisiye gore değişiyormuşKızlar anlamadığım birşey var. Şimdi ben 11i yumurtlama diyorum ya bundan 14 gün sonra mı regl oluyorum hep böyle mi? Normalde 28i bat
Kızlar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu t1 t2 li testte malesefHala satışta. Satıcı bebek ve sağlık olarak geçiyor
11 i yumurtlama mi oluyor canım simdi? Yoksa 11i pik olup 12 24 saat sonra mi yumurtlama olmus oluyor?Kızlar anlamadığım birşey var. Şimdi ben 11i yumurtlama diyorum ya bundan 14 gün sonra mı regl oluyorum hep böyle mi? Normalde 28i bat
Haber ver bebeğimİnşAllah peçeteye silince gördüm de bakalım
Evet aynen pik yapmış 11.03 hayırlısı olsun
Kadınlar Kulübü app storede varmı acabaSafari neresi oluyor
Ben de bilmiyorum ki kuzum11 i yumurtlama mi oluyor canım simdi? Yoksa 11i pik olup 12 24 saat sonra mi yumurtlama olmus oluyor?
Amin kuzum İnşallah inşallah tutunsunlar. Yumoşlar seçsinler artık bi tanesiniEvet aynen pik yapmış 11.03 hayırlısı olsun
Öyle mi.. ilk defa duydum kötü oldugunu hâlbuki çok övülüyordu neyse başka test de var elimde zamanı gelince deneyecem artıkKızlar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu t1 t2 li testte malesefmelegim can ile beraber biz yalancı pozitif görmüştük o yüzden bu test bizim için mimli bir test
Böyle olunca ertesi gün hemen pik oluyor benim.ilginç ama öyle oldu
Belki de pik olmadı kuzum benim bilmiyprum. Normalde ben de polikistik var. Pcos larda lh hep yüksek ben de böyleBöyle olunca ertesi gün hemen pik oluyor benim.ilginç ama öyle oldu
Hemde ne yalancı bir test bildigin pozitif çıkarıyorKızlar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu t1 t2 li testte malesefmelegim can ile beraber biz yalancı pozitif görmüştük o yüzden bu test bizim için mimli bir test
Evet kuzum ilk gebeliğimde de kullandım ordan da biliyorum. Uyku sersemlik yapıyor hep. Zaten hamilelikte salgılanan hormon ya bu. Hamileliğin üç ayı çok uyku halinin olmasının sebebi bu yüzdenHap böyle etkiler mi yapıyormuş kuzum prospektüsde böyle mi yazıyor
İlk idrarda daha çok birikiyor beta hcg o yüzden ilk idrar önemliKızlar acil cevap istiyorum lütfen adetten önce yapılan gebelik testlerini illa sabah mı yapmak lazım lütfen
Hiç sorma yaTest uzmani olduk hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?