- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.541
Bilmiyorum sinir bozucuNeden bize oluyor ki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum sinir bozucuNeden bize oluyor ki acaba
akıntı konusunda ben de yaşadıklarımı yazmak istiyorum oğlumdan önceki kimyasalda tamamen kupkuruydu ki normalde benim akıntılarım olur o zaman kuru yoktur diye düşünmüştüm oğluma hamileliğimde de normalle arasında hiç bir fark yoktu gerçekten aynı bedende bile her hamilelik birbirinden Farklı kendine hasHımm o halde hamileysek beyaz akıntı gelmiyor demekki. Bende de Ocak ve Şubat ayında regl öncesinde beyaz akıntı geldi çünkü. Bu da regl habercisi demek. Şimdi oturdu kafamda. Sulu akıntı başka hamile kalan arkadaşlarda da geldi mi acaba?
Valla benim kimyasalda değer 29 ken bebe time de baya pembe çizgi çıktı hemde ilk idrar değildi bence var çok yeni bebişCnm çok sevindim böyle düşündüğüne
İnşallah vardır
Kızlar noluyor bna böyle sabahı beklemem lazım ama evde bebe time test vardı dandik bişey bide bunla yapım dedim
böyle çıktı
Ama yınede belirsizlikler içindeyım
Umutlandırmak istemiyorum canim ama insallah yoluna girecek seninki.. ben oyle hissediyorum ya da belki de umuyorum bilmiyorum. Bekle ama bence kan verme.. ne olacaksa olacak zaten kan vermeyle degistirebilecegin bisey yok nasilsaKanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?
Kuzum gözünü sevim kantakibi yap yine koyulasma var bariz benim gibi üzdüler seni de o kadar dua etmiştim. Yani umutlandirmak istemem bende olumsuzsa bilmek istemiştim ama gerçekten koyulasma var nolur tekrardan kadın doğum hastanesinde ver
Aynen kuzum dün 4 te kalktım okudum yazını canım çok sıkıldı ama koyulasma var tekrar bir kan ver derim inşallah güzel olur dualarım seninle
Yarın gidicem bebeğim şimdi çok ağrım var bide kollarım morardı kan vermekten bekliyim dinleniyim dedim. Hayırlıysa Rabbim zaten izin verir benimle kalmasına öteki türlü gidecekse de tutamam zaten. Yarın haber ederim size de. Sen de sıkma canını lütfen. Hayırlısı buymuş Rabbim senin gebeliğinin sağlıkla ilermesini nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallahBen de böyle dua ettim
Ben gecen eczaneden alırken parasini odemeden kutusunu acip artimedin kağıdını yırttım. Kadin bir panik oldu dedim yok bunu zaten aliyorum da t1 t2 li olansa daha cok alacaktim dedim eminim hic bisey anlamamistir. Sahte olaniymis 1 tane alip ciktimfreely nin mavi olanı asıl gerçeği ve çoook hassas baya iyi. Beyaz çıkarsa kesin sahtedir diyorum artık.
Acaba internette bulamaz mıyız o testten? Gerçi ben yapmıyorum bekliyorum hep. Evde laboquik, innovita ve bir gebenin günlüğü testi var. İnşallah yapıp pozitif görmek nasip olurBen gecen eczaneden alırken parasini odemeden kutusunu acip artimedin kağıdını yırttım. Kadin bir panik oldu dedim yok bunu zaten aliyorum da t1 t2 li olansa daha cok alacaktim dedim eminim hic bisey anlamamistir. Sahte olaniymis 1 tane alip ciktim
Internetten almistim 10lu cok da ucuzdu tanesi 4 liraya falan geliyordu. Sansa da t1 t2li olan çıktı. Tabi o zamanlar bilmiyordum oyle olduğunu onemsemeyip hoyratca harcadim testleri. Sonra burda sitede ogrendim iyi oldugunu. Biraz da bu ay tecrube etmis oldum. Predictorle ayni anda cizgi cikarinca aa bu iyiymis dedim.. ama aldigim site kapanmis bulamadim. Millet dolandirip sitesini kapatir bunlar durustce satıp kapatmislar bu arada senden umutluyum ben bu ay canim insallah elindeki tum testler cift cizgi gostersin sanaAcaba internette bulamaz mıyız o testten? Gerçi ben yapmıyorum bekliyorum hep. Evde laboquik, innovita ve bir gebenin günlüğü testi var. İnşallah yapıp pozitif görmek nasip olur
Amin inşallah Allah razı olsun canım benimEvet daha ilk inşallah canım inşallah rabbim seninde oğluşuna kardeş nasip etsin inşallah
Amin kuzum aminnnn inşallah hepimiz görelim pozitifleri inşallahInternetten almistim 10lu cok da ucuzdu tanesi 4 liraya falan geliyordu. Sansa da t1 t2li olan çıktı. Tabi o zamanlar bilmiyordum oyle olduğunu onemsemeyip hoyratca harcadim testleri. Sonra burda sitede ogrendim iyi oldugunu. Biraz da bu ay tecrube etmis oldum. Predictorle ayni anda cizgi cikarinca aa bu iyiymis dedim.. ama aldigim site kapanmis bulamadim. Millet dolandirip sitesini kapatir bunlar durustce satıp kapatmislar bu arada senden umutluyum ben bu ay canim insallah elindeki tum testler cift cizgi gostersin sana
Canim bahsettigin artimed T1 T2 olan mi? Ben geçen aylarda pttavm'den almıştım öyleydi. Bu ay yine aldım geldi ama açmadım eğer onu diyorsan açıp bakayım senin için. 10 tane 40 TL'ye aldimInternetten almistim 10lu cok da ucuzdu tanesi 4 liraya falan geliyordu. Sansa da t1 t2li olan çıktı. Tabi o zamanlar bilmiyordum oyle olduğunu onemsemeyip hoyratca harcadim testleri. Sonra burda sitede ogrendim iyi oldugunu. Biraz da bu ay tecrube etmis oldum. Predictorle ayni anda cizgi cikarinca aa bu iyiymis dedim.. ama aldigim site kapanmis bulamadim. Millet dolandirip sitesini kapatir bunlar durustce satıp kapatmislar bu arada senden umutluyum ben bu ay canim insallah elindeki tum testler cift cizgi gostersin sana
Hahahhahah ya ben buna çok güldüm sen çok yaşa emi ne çektik be şu artımeddenBen gecen eczaneden alırken parasini odemeden kutusunu acip artimedin kağıdını yırttım. Kadin bir panik oldu dedim yok bunu zaten aliyorum da t1 t2 li olansa daha cok alacaktim dedim eminim hic bisey anlamamistir. Sahte olaniymis 1 tane alip ciktim
Yarın gidicem bebeğim şimdi çok ağrım var bide kollarım morardı kan vermekten bekliyim dinleniyim dedim. Hayırlıysa Rabbim zaten izin verir benimle kalmasına öteki türlü gidecekse de tutamam zaten. Yarın haber ederim size de. Sen de sıkma canını lütfen. Hayırlısı buymuş Rabbim senin gebeliğinin sağlıkla ilermesini nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah
Aynen canim o.. valla bakarsan sevinirim. Predictor ve freely ler hazir bir de onlardan siparis edeyim eksik kalmasinCanim bahsettigin artimed T1 T2 olan mi? Ben geçen aylarda pttavm'den almıştım öyleydi. Bu ay yine aldım geldi ama açmadım eğer onu diyorsan açıp bakayım senin için. 10 tane 40 TL'ye aldim
Sen ne zaman doktora gideceksin kuzum Perlitik
Test uzmani olduk hepimizHahahhahah ya ben buna çok güldüm sen çok yaşa emi ne çektik be şu artımedden
Sabah beklemis idrarda hcg daha yoğun oluyor canım. Illaki sabah yapmak zorunda değilsin ama daha dogru sonuc alman olasi sabah testindeKızlar acil cevap istiyorum lütfen adetten önce yapılan gebelik testlerini illa sabah mı yapmak lazım lütfen