• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ayy keşke o günleri görsek artık 😂😂 daha bizim ilk ay denememiz ama zor ve meşakkatli bir yol 🙄🙄
Oy çeni çeverim ben ilk mi olacak❤️❤️Allahım en kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻ben oğluma kardeş istiyorum EgerAllah izin verirse🤲🏻 ilkinde de 15 ay sebepsiz olmadı. Şimdi de 8-9 aydır uğraşıyoruz yine bir sıkıntı yok hormonlarda vs ama benimkiler bekletmeyi seviyor sanırım😅

Canım uygulama yanlış. Bak mesela bana bugün diyordu uygulama. Ama 11inde oldu yumurtlamam
Yok uygulamaya göre yapmıyorum zaten mfk yöntemine göre yapıyorum ilk ay böyle denemek istedim sol kasığımda çok ağrı var mide bulantısı hafif sürekli bi şeyler yeme isteği ağrıyan yerin altında da hafif bi sertlik hissseyorum dokundukça belirti olabilir mi bunlar

Oy çeni çeverim ben ilk mi olacak❤️❤️Allahım en kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻ben oğluma kardeş istiyorum EgerAllah izin verirse🤲🏻 ilkinde de 15 ay sebepsiz olmadı. Şimdi de 8-9 aydır uğraşıyoruz yine bir sıkıntı yok hormonlarda vs ama benimkiler bekletmeyi seviyor sanırım😅
Evet daha ilk ❤️ inşallah canım inşallah 🙏🏻🙏🏻 rabbim seninde oğluşuna kardeş nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Yok uygulamaya göre yapmıyorum zaten mfk yöntemine göre yapıyorum ilk ay böyle denemek istedim sol kasığımda çok ağrı var mide bulantısı hafif sürekli bi şeyler yeme isteği ağrıyan yerin altında da hafif bi sertlik hissseyorum dokundukça belirti olabilir mi bunlar
Ne zamandı yumurtlaman?

kuzucum güldüm kusura bakma😃rahmın asagı dusecek gıbı dıyınce kendımı tutamadım.kendını dınleme sekercım bu kadar.dınlersen eger vucut hrıka fake atıyor benden soylemesı🙏😘inşallah bebegın senınledır
Ya bnde gülüyorum bu doğuma giderken olmuştu bana sanki heran çocuk düşecekmiş gibi baskı olmuştu ahanda aynı öyle 😂

6sında ilişki oldu 8inde lekelenme gibi 3 gün regl oldum 11inde tekrar ilişki oldu uygulama 20si gösteriyor ama adet bitikten sonra hemen başladık 3-2-3-2 günlerde ilişki olacak
Daha erken gibi canım sanki. Benimle aynı gibi süreç. Bugün daha 14ü. Belki yumurtlama dönemi belirtisidir

Kanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?

Kuzum gözünü sevim kantakibi yap yine koyulasma var bariz benim gibi üzdüler seni de o kadar dua etmiştim. Yani umutlandirmak istemem bende olumsuzsa bilmek istemiştim ama gerçekten koyulasma var nolur tekrardan kadın doğum hastanesinde ver 💜🙏

Kızlar benim bat dündü hala gelen giden yok gecikme pek yaşamam ben geçen ay klomen kullandım asilama icin ama yumurta tam istenen boya gelmedi diğer ay dedik. Bir kere ilişki oldu o zamanda. E şimdi bekliyorum ki reglim gelsin ama yok gelen giden de klomen ilk kullanmıştım o mu acaba geciktiriyor bir de antibiyotik kullanıyorum ağır grip oldum geçen hafta. Anlamadım gitti ben böyle geldi gelecek diye stres de olsam hep gelir gününde yani dün gebelik testi yaptım negatif tabi ki ondan beklentim de yok

Back