• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sen onlara bakma 🤣her vucut kendıne özgüdür.11 gunden az olanı luteal faz sıkıntısına gıder ama 11-15 gun arası normal bebegm.sen ovulasyon testı yaptıysan daha once pikten sonra kacıncı gun adet olduysan hep aynı zamanlara gelıyor 1 gun ılerı veya gerı
Yok kuzum ben ilk kez ovulasyon yaptım o yüzden su an hamileysem doktora gidince ne diyeyim sat 9 subat benim su an yumurtlamam 4 mart

savascii savascii yaa iyiki eşyalarınızı alabilmişsiniz. Bizim dairelerimizde çatlak çizik bile yok ama taşıyıcı kolonlar hasarlı... Hatay ve Malatya'daki son depremlerden sonra yasaktan geldi. Nasıl olacak. Çoğu kişi gizli saklı öyle böyle boşaltı. Bir kaç kişi kaldık. Bende eşyaları alıp bir depoya koymak istemiyorum. Nerede ne kadar kalacağı belli değil. O tozun pisliğin farenin içinde kalacaksa hiç olmasın diyorum bazen ama sonra nasıl olur yazık günah diyorum. Kafamızda deli sorular 😔😔
Canım ağır hasarlı evden herkes çıkarttı valla yasağı dinlemedi kimse. Eğer eşyaların yeniyse çıkart bencede

Kızlar eğer bu yerleşme kanamasıysa bugün verdiğim kanda çıkar mı idrarda çıkmamıştı sabah bilginiz var mı

Bunu bu ay ben de deniyorum uygulamaya göre yumurtlama günüm tam iki ilişkinin ortasına geliyo yani 16sı ilişki 17si yumurtlama 18i ilişki gibi tutma olasılığı var mı böyle de
Canım uygulama yanlış. Bak mesela bana bugün diyordu uygulama. Ama 11inde oldu yumurtlamam

Eklentiler

• 20230314_164452.jpg
    20230314_164452.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 52
Back