- 24 Ağustos 2022
- 4.516
- 16.570
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.501
Yarın vereyim dedim dünden beri kollarım acıyo mosmorBebegım bı kan verseydın yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın vereyim dedim dünden beri kollarım acıyo mosmorBebegım bı kan verseydın yaa
Neden bize oluyor ki acabaSorma ya kaç gündür zor ilerliyor sayfalar
Yok kuzum ben ilk kez ovulasyon yaptım o yüzden su an hamileysem doktora gidince ne diyeyim sat 9 subat benim su an yumurtlamam 4 martSen onlara bakma her vucut kendıne özgüdür.11 gunden az olanı luteal faz sıkıntısına gıder ama 11-15 gun arası normal bebegm.sen ovulasyon testı yaptıysan daha once pikten sonra kacıncı gun adet olduysan hep aynı zamanlara gelıyor 1 gun ılerı veya gerı
Canım tekrar bi kan versen yada yarın bi daha test yap köyü bugünküKanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?
Yarın yaparım artık canım. Hayırlısı bakalım.Canım tekrar bi kan versen yada yarın bi daha test yap köyü bugünkü
Tamam kuzum insallah dönmez insallahhhİnşallah canım takip ediyorum adete dönecek mi diye
Yap canım inş seninledirYarın yaparım artık canım. Hayırlısı bakalım.
Canım ağır hasarlı evden herkes çıkarttı valla yasağı dinlemedi kimse. Eğer eşyaların yeniyse çıkart bencedesavascii yaa iyiki eşyalarınızı alabilmişsiniz. Bizim dairelerimizde çatlak çizik bile yok ama taşıyıcı kolonlar hasarlı... Hatay ve Malatya'daki son depremlerden sonra yasaktan geldi. Nasıl olacak. Çoğu kişi gizli saklı öyle böyle boşaltı. Bir kaç kişi kaldık. Bende eşyaları alıp bir depoya koymak istemiyorum. Nerede ne kadar kalacağı belli değil. O tozun pisliğin farenin içinde kalacaksa hiç olmasın diyorum bazen ama sonra nasıl olur yazık günah diyorum. Kafamızda deli sorular
İnşallah sabah haber veririm durumu hem sonuçta çıkarTamam kuzum insallah dönmez insallahhh
Ya cok kötü oldun kan vermekten ama test beni umutlandırdı cokYarın vereyim dedim dünden beri kollarım acıyo mosmor
Tamam kuzum beklemedeyimİnşallah sabah haber veririm durumu hem sonuçta çıkar
Yap canım inş seninledir
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahYa cok kötü oldun kan vermekten ama test beni umutlandırdı cok
İnşallah canımRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Allah razı olsunBen de talastayim canim Yenidoğan da. Bir seye ihtiyacın olursa hic cekinme olurmu.
kuzucum zaten satı baz alıyorlar hamılelıkte.hadı ınsallah hayırlı haberler alırız.amiinn❤dr a ıkı uc gune gıdersın kan vermeyeYok kuzum ben ilk kez ovulasyon yaptım o yüzden su an hamileysem doktora gidince ne diyeyim sat 9 subat benim su an yumurtlamam 4 mart
Canım uygulama yanlış. Bak mesela bana bugün diyordu uygulama. Ama 11inde oldu yumurtlamamBunu bu ay ben de deniyorum uygulamaya göre yumurtlama günüm tam iki ilişkinin ortasına geliyo yani 16sı ilişki 17si yumurtlama 18i ilişki gibi tutma olasılığı var mı böyle de
Benim de oyle valla bunlardan basladim almayaVay anasını ya bu ay çalıştığım teste gidecek
İstersen bir iki gün daha bekle canım. Yarın sabah yine bir test daha yap rengine bakalım önce. Ona göre gidersin olmadı.Öyle yapcaz mecbur zaten en kötüsüne hazırım. Sonuç farklı olsa da şaşırmam.
Öyle yapıcam kuzucum ama bence kanama gelecek çok ağrım varİstersen bir iki gün daha bekle canım. Yarın sabah yine bir test daha yap rengine bakalım önce. Ona göre gidersin olmadı.