- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.521
İnsallah canım benim bakalım biraz testle takip edicem artıkkuzucum zaten satı baz alıyorlar hamılelıkte.hadı ınsallah hayırlı haberler alırız.amiinn❤dr a ıkı uc gune gıdersın kan vermeye
Oy çeni çeverim ben ilk mi olacakAyy keşke o günleri görsek artıkdaha bizim ilk ay denememiz ama zor ve meşakkatli bir yol
Hay masallahhhBenim de oyle valla bunlardan basladim almaya
Yok uygulamaya göre yapmıyorum zaten mfk yöntemine göre yapıyorum ilk ay böyle denemek istedim sol kasığımda çok ağrı var mide bulantısı hafif sürekli bi şeyler yeme isteği ağrıyan yerin altında da hafif bi sertlik hissseyorum dokundukça belirti olabilir mi bunlarCanım uygulama yanlış. Bak mesela bana bugün diyordu uygulama. Ama 11inde oldu yumurtlamam
Bugün bunu alayım bari napimBenim de oyle valla bunlardan basladim almaya
Evet daha ilkOy çeni çeverim ben ilk mi olacakAllahım en kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallah ben oğluma kardeş istiyorum EgerAllah izin verirse ilkinde de 15 ay sebepsiz olmadı. Şimdi de 8-9 aydır uğraşıyoruz yine bir sıkıntı yok hormonlarda vs ama benimkiler bekletmeyi seviyor sanırım
Ne zamandı yumurtlaman?Yok uygulamaya göre yapmıyorum zaten mfk yöntemine göre yapıyorum ilk ay böyle denemek istedim sol kasığımda çok ağrı var mide bulantısı hafif sürekli bi şeyler yeme isteği ağrıyan yerin altında da hafif bi sertlik hissseyorum dokundukça belirti olabilir mi bunlar
6sında ilişki oldu 8inde lekelenme gibi 3 gün regl oldum 11inde tekrar ilişki oldu uygulama 20si gösteriyor ama adet bitikten sonra hemen başladık 3-2-3-2 günlerde ilişki olacakNe zamandı yumurtlaman?
Uygulama derkenBen de safariden giriyorum, uygulaması oldugunu bilmiyordum bile :)))
Safari neresi oluyorBen de safariden giriyorum, uygulaması oldugunu bilmiyordum bile :)))
Ya bnde gülüyorum bu doğuma giderken olmuştu bana sanki heran çocuk düşecekmiş gibi baskı olmuştu ahanda aynı öylekuzucum güldüm kusura bakmarahmın asagı dusecek gıbı dıyınce kendımı tutamadım.kendını dınleme sekercım bu kadar.dınlersen eger vucut hrıka fake atıyor benden soylemesı inşallah bebegın senınledır
Daha erken gibi canım sanki. Benimle aynı gibi süreç. Bugün daha 14ü. Belki yumurtlama dönemi belirtisidir6sında ilişki oldu 8inde lekelenme gibi 3 gün regl oldum 11inde tekrar ilişki oldu uygulama 20si gösteriyor ama adet bitikten sonra hemen başladık 3-2-3-2 günlerde ilişki olacak
Hayırlısı artık bebeğimdestinesiaa kuzum Allah büyüktür. Kimyasal da bi inip bir yükselme durumu yok benim bildiğim. Kimyasal değil diye düşünüyorum inşallah hep sağlıkla artsın güzel haberlerle gel
İnşallah en hayırlısı neyse o olsun kuzumHayırlısı artık bebeğim
Kanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?
Öyle yapcaz mecbur zaten en kötüsüne hazırım. Sonuç farklı olsa da şaşırmam.
Bence düzensiz bir durum var ama hayırlısı. Rabbim en iyisini bilir. Sağlıksızsa şayet inşallah kanamam gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?