💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yaaaaa.... ayni zamanda ayni seyleri yasadiniz bak canım Perlitik ile.. ama çok şükür onunki yoluna girdi. Olabilecek seylermis demekki. Canını sıkma sakın. Insallah senin de diger ölçüm ic rahatlatan bisey cikar da kafan rahatlar. Guzel dusun guzel seyler olsun

İnşallah kuzum benim Allah razı olsun desteğin için. Bekleyeceğim artık Rabbim hayırlısını sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

O pişmanlığı hep yaşadık canım mesela ilkinde biz de evlendiğimizde bir sene korunduk. Sanki hemen ilk ayda olacağını düşünmüştük Türk dizilerinde tek gecede kalıyor herkes hep böyle empoze edildi valla bize ah ah şimdi gel de anlat uğraş dur amuda kalkıyoruz resmen ama yok çık olmuyor zamanı var biliyorum ama insanoğluyuz sabırsızız malesef hemen olsun istiyoruz ah ah Allah’ımın var bir bildiği ama işte inşallah daha da çok beklemeyiz Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile

Sonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
Çok üzgünüm kuzum çok çok çok üzgünüm ben de yaşadım bunu. Günlerce ağladım. Derse girdim derste ağladım. Çocuklar benle ağladı nedenini bilemeden. Hayattaki sınavımız buymuş diyorum hep. Ama bizim de yüzümüz gülecek inşallah nolursun üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…