- 30 Kasım 2017
- 8.962
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.586
- 173
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.881
canım kırabilirim ben yurtdışında yaşıyorum bu Türkiye de yok zaten çok pahalı bişey de değildi ama net sonuç veren bir test herzaman bununla test ediyorum hiç yanıltmadı şimdiye kadar içimi açınca atcam burayaTesti kırabilir misin canım. İçini daha net görebiliriz. Ben bu testi bilmiyorum hangisi bu? Belki test hatalıdır. Hemen üzülmeyelim.
İnşallah vardır canım nasipCanım kaç yumurtan oluşmuştu
Ama çok adet belirtilerim var canım olsaydı çıkardıKuzucum daha 4 gün varmıs ümitsiz olmak için erken bence
Evet bnım 2 mart sabahı idi cnmSenin 2 mart diye hatırlıyorum canim ben 3mart sabah yaptirsim iğneyi. Seni takip ediyorum insallah pozitife döner canim.
Ben bekleyeceğim canım negatif görmekten cok korkuyorum
Çatlatma iğnesi yaptın mı sen canım evetİnşallah vardır canım nasiptubiskaa bana mı sordun acaba?
Solda 21 mmCanım kaç yumurtan oluşmuştu
Canım ameliyathane gibi bir ortamda çekildi benim rahim filmim. Acı tabiki oluyor ama o anlık olup bitiyor. Ben de anestezi almamıştım. (İlk gebeliğimden önce)Pazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.
İnşallah hemen cekilebilirim.
Rahim filmini doktor hemen odasında mi çekiyor acaba, başka bir bölüm mu çekiyor
Benim üniversite hastanesi olduğu için hiç zannetmiyorum anestezili olduğunuinşallah çok canim acımaz.
Hamilelik durumum da kesinlikle yok, depremden beri koca yüzü görmedim malum.
Malesef ışıktan canımUfaktan biseyler var gibi ama yanılma da olabilir ışıktan dediğin gibi. İğnenin 17.gunu varsa silik de olsa çıkardı bence istersen kan ver için rahat etsin. Bir de iğneden sonraki 16.-17.gunlerde adet gelir muhtemelen 4 güne kalmaz gebelik yoksa. Bende hep öyle oldu. Gönlüne göre olsun
Allah razı olsun canım benim Allah senin de gönlüne göre versin hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEtmem mi canım vallahi ediyorum Allah hepinize hepimize sağlıkla evlatlarimizi nasip etsin gebelik.durumu dahil evlatlarimizla sinamasin bizi cuma dan beri ne stres çektim ben biliyorum ama nolur regl gününüz geçmeden kan tahlili yapmayın aşırı stresli bu arada o 45 ten 48 e Dr dedi ki regl in daha geçmemiş az artis olabilir normal önemli olan şimdikiler dedi. Allah im böyle artmasını nasip etsin siz de bana dua edin. İlk bebeğim olacak 6 senelik evliyim ilk meyvemiz Rabbim güzel sağlıkla kucaklamayi nasip etsin
Ya ben hep öyleyim hep de sağlıklı beslenirim hep de dikkat ederim spor hayatımda hep vardır sgara alkol yok abur cubur paketli ürün zaten yok ama olmuyo olmuyo olmuyo…
Ben 14.güne kadar çıkmayan gördüm canım.Solda 21 mm
Sağda, 18 mm idi
Sağlı sollu kasık batmam var, adet agrım da var
Belkıde sağdaki sonradan çatlamıştır dıye umud edıyorum
Evet yaptım canımÇatlatma iğnesi yaptın mı sen canım evet
Tamam kanka söz yazmayacağım öyle şeyler ama artık git gide inanmaz oluyorumbak bu ayı hemen es gecmıyorum henuz daha adet olmadın sonucta amaaa / olurda regl olursan bırdahakı aylarda daha regl gelmeden dıger aya adımını atarsan bozusuruz senın handıkapın o , yazmayacaksın vucut olarak psıkolojık olarak zaten dırek beyne nasılsa olmayacak ben su aya gıdeyım dıyorsun.Deme pskılojıde bu ıste onemlı kafa olarak pozıtıf olmak kankam bu sana ılk yasağımdır haberın ola
İğneden 40 saat sonra çatlıyor ortalama.36.saatte çatlamıyor canım zaten.ilişkinin ertesi gününden saySolda 21 mm
Sağda, 18 mm idi
Sağlı sollu kasık batmam var, adet agrım da var
Belkıde sağdaki sonradan çatlamıştır dıye umud edıyorum
Bnde gördümBen 14.güne kadar çıkmayan gördüm canım.
O şekılde saydım 40. Saat çatladıysaİğneden 40 saat sonra çatlıyor ortalama.36.saatte çatlamıyor canım zaten.ilişkinin ertesi gününden sayinşallah gebesindir
aynen ya bide özelin acile gidiyorum her seferinde 100 liraBen de vericem bugünhepimiz kan verelim hastaneler bayram etsin
Valla inan bilmiyorum kuzum normalde 9du ama geç yumurtladım 14 gün ekleyince ayın 17si falan cıkıyoSenin bat ne zamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?