💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Dün benim de böyleydi😔 inşallah sende vardır canım🤲🏻
Benim de geçen ay predictor böyle çıkmıştı 2 sefer ekte paylaşıyorum. Ancak hamile değilmişim. Onca para veriyoruz ancak bu da bizim duygularımızla oynayabiliyor. Senin için hala umut var, içimizi ferah tutalım.

Eklentiler

• F3262940-7C05-4B17-98FE-007EB563C639.jpeg
    F3262940-7C05-4B17-98FE-007EB563C639.jpeg
    151,7 KB · Görüntüleme: 80
Benim de geçen ay predictor böyle çıkmıştı 2 sefer ekte paylaşıyorum. Ancak hamile değilmişim. Onca para veriyoruz ancak bu da bizim duygularımızla oynayabiliyor. Senin için hala umut var, içimizi ferah tutalım.
😳😱 evet ya net cizgi var ben de ümitlenmeyeyim hemen o zaman

😳😱 evet ya net cizgi var ben de ümitlenmeyeyim hemen o zaman
Ya ben kimyasal falan mı yaşadım acaba, cidden hiç bir fikrim yok. Ve ilk kez reglim çamur gibi geldi en son gördüğümde. Hayatımda ilk kez resmen simsiyah regl gördüm. Bişiler oldu bana ama anlamlandıramıyorum.

Merhaba one step kaset test kullanan var mı doğru mu erken gebelık testi cuma pozitif gösterdi one step bugun negatif

Bırakıcak mısın canım san akça gün iç demişti. Dün ben bırakacaktım çizgi görür gibi olunca tekrar içmiştim en azından bırakayım adet olacaksam olayım diyorum
Bna şu kadar gün iç demedi

Bn bu gece içmicem
1-2 güne silik çizgi görürsem içerim, yarın sabah negatif olursa içmem, bırakıcam

Benimde asılama olmuştu ve bugün 11 gün evde test yaptm negatif çıktı . ovitrelle çatlatma iğnesi vurunali da 12 gün oldu Aynı ağrıları ben 3 gün boyunca çektim zor bı süreçti aynı zmanada progestan kullanıyorm onunda etkisi olabilir mi? Test yapmak için erken mi davranmışm . Korkuyorum yine kimyasal olursa yine düşük yaparsam diye . Önce kan testinde mi çıkar pozitifse eğer? Ne yapym ne zaman tekrar test yapym kafayı yicem artık bizde de sadece ben çabalıyormuşum gibi hissediyorum
Cnm sen ne yaptın test yaptın mı?

Kızlar doktordan yeni çıktım.
Rahim filmi çekilmesi gerekiyor dedi
Amh a bakilmadigini söyledim, rahim filmi çekilmeden amh değerinin bir anlamı yok dedi.
Oda üniversite hastanesinde cekiliyormus.
Randevu da yok, sıra bulabilir miyim gittiğimde bilmiyorum.

Rahim filminin çekilmesi gereken bir zaman var mı ?

fnd_50 fnd_50 canim özelde rahim filmi ne kadar ?

canım kımyasal degılde bence yumurta dollendıgı ama yerlesmedıgı ıcın boyle cıkıyor.benımde cıkmıstı hafıf cızgı hatta adetımde gecıkmıstı ki normalde erken gelır ama gecıkmez.bence en guvenılır test predıctor.benım fıkrımce senınde oyle olmus,cunku cızgı var.beta 3,4,5 fl olunca bıle yakalıyor predıctor.Guzel olsun bu ay ınsallah kopkoyu cızgıler gorelım

Back