💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Eczaneden sımdı predıctor almam lazım yıne ama utanıyorum almaktan artık ,sankı arkamdan kızda kac aydır öyle test alıyor dıyorlarmıs gıbı gelıyor 😳ınternetten aldıklarımın gecen ıcı bos cıktı trendyola guvenım sıfır o yuzden.ovulasyon testı almadım bu ay.zaten ogrendm artk pık olan gunu anlayabılıyorum da bu testlerı almak bır ezıyet valla ya :(

Adet bitiminde ilişkiye girilmeden çekilmesi gerekiyor canım. Ben adet olup bitince gideceğim. Özel sağlık sigortası yaptırmıştık bana vanım o karşılayacak sanırım ücret sormamıştık kuzum
Kuzum benım ozel saglık sıgortam var karsılamamıstı hsg yı.2021 yılında 1.600 tl ye cekılmıstım 😳.testı hıc dusunmeme calıs bebegım elınden geldıgınce.daha once bır evladın olduysa yıne olacak merak etme🙏Mınık guzel gozlerıyle gelecek😊😻çarsambaya kadar bekleyelım bakalım benım umudum var🙏

444194A8-78BF-4002-A68A-FF6553303C15.jpeg
Hayırlı günler kızlar acaba pik olmuş mu yorum yaparsanız sevinirim ovulasyon testi bu

Kızlar herkese bunu öneririm link yasaktır belkı dıye boyle paylasıyorum, mavi hassas olan kaset testten bu hem uygun hemde çok net guzel gosterıyor bu satıcıdan özellıkle alın, isteyene özelden atarım linki

Eklentiler

• 1F9E7E6B-5B15-4D55-9429-E42FEACF666F.png
    1F9E7E6B-5B15-4D55-9429-E42FEACF666F.png
    233 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar herkese bunu öneririm link yasaktır belkı dıye boyle paylasıyorum, mavi hassas olan kaset testten bu hem uygun hemde çok net guzel gosterıyor bu satıcıdan özellıkle alın, isteyene özelden atarım linki
Aldım gitti :D influence oldum :ÇD ahahah

Ben de pttavm'den 10lu artımed aldım kargo ücretsiz 40 TL'ye. Geçen sefer aldığımda T1 T2 olandan gelmişti bu geleni daha açıp kullanmadım umarım yine aynısıdır

Kuzum benım ozel saglık sıgortam var karsılamamıstı hsg yı.2021 yılında 1.600 tl ye cekılmıstım 😳.testı hıc dusunmeme calıs bebegım elınden geldıgınce.daha once bır evladın olduysa yıne olacak merak etme🙏Mınık guzel gozlerıyle gelecek😊😻çarsambaya kadar bekleyelım bakalım benım umudum var🙏
Hadi yaaaaa karşılamıyor mu😳😳😳😳 bilgim yoktu söylediğin iyi oldu. Gidince öğrenirim artık mecbur çekilecek. Kuzum ben ilk gebeliğimden önce yine gebe kalmaya çalışırken çekilmiştim birkaç dakikalık işlem biliyorum o an acı duyuyorsun ama geçiyor anestezi almayı düşünmüyorum. Desteğin için çok teşekkür ederim bebeğim❤️ iyi ki varsın bakalım bekliyorum başka çarem yok zaten :(

Kuzum benimki tamamlayıcı sağlık sigortalıymış eşim öyle dedi ikisi farklı şeyler mi bilmiyorum. O karşılıyor mudur acaba

Bu ay neredeyse her şeyimiz aynı😅
Cnm, eşim bu ay olmassa öyle tedavi olayına girmez
Femaraymış, iğneymiş bunlara karşı..

Bı kere deneyelim dedim.
Bidaha iğne falan yok 😔
Doğaçlama ilerlicez yani
Olursa olur dıyo Olmassa da 1 evladımız var napalım dıyo
Hem maddi açıdan hemde vucuduma hormon yüklenmesını istemıyor

Back