- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.541
Hahaahhah tamam kuzumKoş al eczaneden hemen freely bulursan ya da artımed in t1 t2 li olanından. Onlar baya hassas varsa çıkar Ay heyecan yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaahhah tamam kuzumKoş al eczaneden hemen freely bulursan ya da artımed in t1 t2 li olanından. Onlar baya hassas varsa çıkar Ay heyecan yaptım
Hadi yaa içinden damlalık bile çıkmadı tahmin etmeliydimSahte diyorlar canım olmayani var var olani yok gosteriyormus
Tesekkür ederim canımgerek yokmuş kırmaya görünüyor zaten hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Çıkar cnmKızlar adetin 3.günü hormon testi yaptırmak için bugünü bekliyordum ama adetim şansıma 2 gün sürdü kesildi dün akşamdan beri. Yine de verdim ama doğru sonuç çıkar mı?
Özelde bizim burada sırf hamilelik testi için 250TL bir başka yer de 750 TL istedi. İzmir konum bu arada. Ama dediğin doğru pahalı tabi predictor.Predictor de eczaneden alinacak fiyatta degil ya onu yerine git özelde kan ver daha ucuz en azindan betayi ogrenmis oluyorsun
t1 t2 li olanlar daha hassas oluyor diye biliyorum canım.Bu artımed in t1-t2 olmayının bir farkı var mı arkadaşlar? Dün (bata 3 gün kala) t1-t2 olan daha koyuyken bugün düz artımed yaptım daha silik çıktı hmm
E test yapmayacak mısın canım?Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Benim bugün regl olmam lazım ama inşallah olmam
Sizde durumlar ne?
Valla bugün bi geçsin diyorum canım ya Bi bekleyelim bakalım belki bugün hasta olurumE test yapmayacak mısın canım?
Görüyor gibiyim sanki :)Günaydın kızlar bişey gören var mı
Iyi uçmuşlar.. 100 lira civarinda ozel labaratuvarlarda yapıyorlar burdaÖzelde bizim burada sırf hamilelik testi için 250TL bir başka yer de 750 TL istedi. İzmir konum bu arada. Ama dediğin doğru pahalı tabi predictor.
Bırakıcak mısın canım san akça gün iç demişti. Dün ben bırakacaktım çizgi görür gibi olunca tekrar içmiştim en azından bırakayım adet olacaksam olayım diyorumBn progestanı içmicem daha cnm
Boşuna ilaç yüklüyorum vucuduma dıye düşünüyorum
Allahım bize de pozitifleri gösterir inşallah canım ne diyeyim bilmiyorumüzme kendini canım senle aynı durumdayım cuma yaptım bende bembeyaz artık test yapmayı bıraktım içimden gelmiyor 2 güne regl gelir her ay aynı döngü
Cok hafif ben de goruyorumGünaydın kızlar bişey gören var mı
Miratech, prodoctor ve comfort days bunların erken gebelik testlerinden uzak durmanı tavsiye ederim canımYok bebeğim üzülmedim sadece ümitlenmicem hemen ya yarın bidaha yaparım farklı markalarla
Çok büyük belirsizlik içindeyim valla ya kuzum yoruldum artık bekleyeceğim artık ne beklediğimi de bilmiyorumYinede kırmızıları gormeden bu kadar uzme kendını kuzum benım evet cok yıpratıcı cok fazla yıpratıcı ama bu ay belırsızlık içindesin bu dahada gerıyor senı bılıyorum Herseyın hayırlısı saglıklısı olsun kankam oyle dua edelım
Dün benim de böyleydi inşallah sende vardır canımGünaydın kızlar bişey gören var mı
Ben gördüm. Çoooook hafif silik bir çizgi var. Ancak hemen sevinmeyelim. Predictor un kendi azizliği de olabilir. HEr sabah test yapmaya devam et canım.Günaydın kızlar bişey gören var mı