💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ya ben prodoctor yaptım simdi o zaman inanmayayım ben buna
Dur dur ben de onu yeni gördüm ya herkeste öyle olacak diye bir şey yok koyulaşır inşallah senin kuzum. Benim her gün aynı koyulukta çıkmıştı adet günü bile. Özür dilerim ya valla seni üzmek istemedim ben😔

Kuzum olmazsa bile üzülme Allah bize hayırsız bir şey nasip edermi?biz üzülüyoruz ağlıyoruz ama Allahın bir bildiği var inan bana..git sarıl oğluşuna ohh mis.Benim gözümden baksan anlarsın beni.Ama adet gelmemiş belkide vardır🙌🏻
Haklısın canım çok iyi anlıyorum seni işte adet yakın hormonlar duygu durumları ister istemez etkiliyor. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize

Çok yoruldum artık ya çizgi armaya bulmaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum. Yani bugün hiçbir şey yapasım yok moralim çok bozuk
seni cok iyi anliyorum tatlim.. gecen cumayi da ben bu duygularla gecirmistim. Elimde testleri evirip cevirip silik cizgi aramaktan yorulup en sonunda bıraktım. Iyi seyler birdenbire oluyor gercekten. Suruncemede kalan heyecanlardan ya hic bir sey çıkmıyor ya da ancak kotu seyler çıkıyor... ama bu demek degil ki umutlari kaybedip kasvet kaplasin her yani.. bugun boyle gecer belki ama yine de duygularinin dip yapmasina izin verme. toparlanip yeniden başlayacağız 😊

Haklısın canım çok iyi anlıyorum seni işte adet yakın hormonlar duygu durumları ister istemez etkiliyor. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize
Yinede kırmızıları gormeden bu kadar uzme kendını kuzum benım 😥 evet cok yıpratıcı cok fazla yıpratıcı ama bu ay belırsızlık içindesin bu dahada gerıyor senı bılıyorum Herseyın hayırlısı saglıklısı olsun kankam oyle dua edelım

Dur dur ben de onu yeni gördüm ya herkeste öyle olacak diye bir şey yok koyulaşır inşallah senin kuzum. Benim her gün aynı koyulukta çıkmıştı adet günü bile. Özür dilerim ya valla seni üzmek istemedim ben😔
Yok bebeğim üzülmedim☺️ sadece ümitlenmicem hemen ya yarın bidaha yaparım farklı markalarla

Kızlar eczaneden alabilceğim en iyi ne var su an test olarak interneti bekleyemem
freely, artımed in t1 t2 li olanı ( ama bunu bilemezsin içinden ne çıkacak), burada bir kaç arkadaş comfort erken gebelik testiyle doğru sonuç almıştı. Ama paraya kıyayım net sonuç alayım dersen predictor :D

Çok yoruldum artık ya çizgi armaya bulmaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum. Yani bugün hiçbir şey yapasım yok moralim çok bozuk
üzme kendini canım senle aynı durumdayım cuma yaptım bende bembeyaz artık test yapmayı bıraktım içimden gelmiyor 2 güne regl gelir her ay aynı döngü 😢😢

Kızlar adetin 3.günü hormon testi yaptırmak için bugünü bekliyordum ama adetim şansıma 2 gün sürdü kesildi dün akşamdan beri. Yine de verdim ama doğru sonuç çıkar mı?

freely, artımed in t1 t2 li olanı ( ama bunu bilemezsin içinden ne çıkacak), burada bir kaç arkadaş comfort erken gebelik testiyle doğru sonuç almıştı. Ama paraya kıyayım net sonuç alayım dersen predictor :KK70:
Predictor de eczaneden alinacak fiyatta degil ya🤣 onu yerine git özelde kan ver daha ucuz🤣🤣 en azindan betayi ogrenmis oluyorsun

Bu artımed in t1-t2 olmayının bir farkı var mı arkadaşlar? Dün (bata 3 gün kala) t1-t2 olan daha koyuyken bugün düz artımed yaptım daha silik çıktı hmm

Eklentiler

• 71892327-D12A-4DBB-99F4-D2AE183EECE0.jpeg
    71892327-D12A-4DBB-99F4-D2AE183EECE0.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 64
Back