💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Umudu kesmek yok, belki bebiştir. Hemen koyulaşmaması da belki normaldir. İnşallah vardır canım. Eğer beklemek istemiyorsan kan ver olmadı, sonra testlerle koyuluk takibi yaparsın.
Cumaya kadar bekleyeceğim canım. İnşallah hatırla sağlıkla vardır ne diyeyim bilmiyorum 😔

Beklemekten başka çarem yok kankam ama elimde değil çok üzülüyorum artık olsun hayırlısı ile istiyorum az önce baktım yanımda getirdim tersi. Kar gibi bembeyaz😔
Tamam at o testı bakma aklından cıkar daha yıpratıcı kankam benim uzuluyor ınsan daha cok sonra lütfen 🥺

Cumaya kadar beklicem ben de 😔 sen de bekle bakalım canım belli olmaz iğne olayını henüz bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olur
Amin cnm inşallah bnde net bısey dıyemıyorum
İğne gününü saymassak 11. Gunum
Dönebılırde, dönmeyebilirde...
Araftayım bekleyip görcez, 🙏

Kızlarrrr testi kırdım içine bakmak için 😂😂😂😂 görüyorummm

Eklentiler

• 09AFBE69-F191-4DD0-A2C9-A02DAB5F4495.jpeg
    09AFBE69-F191-4DD0-A2C9-A02DAB5F4495.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 0ED4F5CB-EF54-4CCF-AD39-D965BD712998.jpeg
    0ED4F5CB-EF54-4CCF-AD39-D965BD712998.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 104
Evet erken olabılır cnm ama bılmıyorum insan negatif görünce umudunu kesoyor Gercekten 😔
Ah biliyorum bilmez miyim😔 ama sonucu onemli nihai olarak saglikli olacaksa olsun insallah.. kimyasalı, düşüğü bunlar hem daha yıkıcı oluyor hem de insanin enerjisini de cekip aliyor. Ama bunlari düşünmek senin icin erken daha 😄😄 bu haftaya bi bakalim sonra üzülürüz 😊 ben hala umutluyum senden yana😉

Tamam at o testı bakma aklından cıkar daha yıpratıcı kankam benim uzuluyor ınsan daha cok sonra lütfen 🥺
Çok yoruldum artık ya çizgi armaya bulmaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum. Yani bugün hiçbir şey yapasım yok moralim çok bozuk

prodoctor mu yaptın kuzum bak iki gün sabret tekrarla testi sonuçta hala adet olmadın hala ümit var
Predictor yaptım canım prodoctor yapmam asla bir kere yakmıştı beni bariz çizgiler çıkmıştı çok net zorlamaya bile gerek kalmadan gördüğüm ama adet olmuştum

Yok canım iğne olayına daha başlamadık bu ay Progestan verdi işte herhalde o da olmadı😔
Kuzum olmazsa bile üzülme Allah bize hayırsız bir şey nasip edermi?biz üzülüyoruz ağlıyoruz ama Allahın bir bildiği var inan bana..git sarıl oğluşuna ohh mis.Benim gözümden baksan anlarsın beni.Ama adet gelmemiş belkide vardır🙌🏻

Back