- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.501
prodoctor mu yaptın kuzum bak iki gün sabret tekrarla testi sonuçta hala adet olmadın hala ümit varBugünkü bembeyaz ama canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prodoctor mu yaptın kuzum bak iki gün sabret tekrarla testi sonuçta hala adet olmadın hala ümit varBugünkü bembeyaz ama canım![]()
Cumaya kadar bekleyeceğim canım. İnşallah hatırla sağlıkla vardır ne diyeyim bilmiyorumUmudu kesmek yok, belki bebiştir. Hemen koyulaşmaması da belki normaldir. İnşallah vardır canım. Eğer beklemek istemiyorsan kan ver olmadı, sonra testlerle koyuluk takibi yaparsın.
Sen iğne yaptınmı bu ay canım?bende çok zaman iğnenin etkisinden çizgi gösteriyordu.Evet canım
Eşim akşam alacakmışHadi al gel yap bekliyoruz
Endıseler daha yenı baslıyorTamam kuzum ne bilim ya şeytan vesvese sokuyo aklıma bi anda endişelendim görmek istedim
Evet erken olabılır cnm ama bılmıyorum insan negatif görünce umudunu kesoyor GercektenDaha erken olabilir canim senin yine de. Carsamba yap bence daha net olur. Adet agrisina takilma neyin ne oldugu da belli olmuyor
Tamam at o testı bakma aklından cıkar daha yıpratıcı kankam benim uzuluyor ınsan daha cok sonra lütfenBeklemekten başka çarem yok kankam ama elimde değil çok üzülüyorum artık olsun hayırlısı ile istiyorum az önce baktım yanımda getirdim tersi. Kar gibi bembeyaz![]()
Amin cnm inşallah bnde net bısey dıyemıyorumCumaya kadar beklicem ben desen de bekle bakalım canım belli olmaz iğne olayını henüz bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olur
Valla öyleEndıseler daha yenı baslıyor![]()
Ah biliyorum bilmez miyimEvet erken olabılır cnm ama bılmıyorum insan negatif görünce umudunu kesoyor Gercekten![]()
Kirmana gerek yokmus tatlim.. net görünüyor cunku hadi gozun aydınKızlarrrr testi kırdım içine bakmak içingörüyorummm
Çok yoruldum artık ya çizgi armaya bulmaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum. Yani bugün hiçbir şey yapasım yok moralim çok bozukTamam at o testı bakma aklından cıkar daha yıpratıcı kankam benim uzuluyor ınsan daha cok sonra lütfen![]()
Kirmana gerek yokmus tatlim.. net görünüyor cunku hadi gozun aydın![]()
Yok canım iğne olayına daha başlamadık bu ay Progestan verdi işte herhalde o da olmadıSen iğne yaptınmı bu ay canım?bende çok zaman iğnenin etkisinden çizgi gösteriyordu.
Predictor yaptım canım prodoctor yapmam asla bir kere yakmıştı beni bariz çizgiler çıkmıştı çok net zorlamaya bile gerek kalmadan gördüğüm ama adet olmuştumprodoctor mu yaptın kuzum bak iki gün sabret tekrarla testi sonuçta hala adet olmadın hala ümit var
Canım benim inşallah daha da koyulaştığını görürüz çok sevindim senin adınaKızlarrrr testi kırdım içine bakmak içingörüyorummm
Kuzum olmazsa bile üzülme Allah bize hayırsız bir şey nasip edermi?biz üzülüyoruz ağlıyoruz ama Allahın bir bildiği var inan bana..git sarıl oğluşuna ohh mis.Benim gözümden baksan anlarsın beni.Ama adet gelmemiş belkide vardırYok canım iğne olayına daha başlamadık bu ay Progestan verdi işte herhalde o da olmadı![]()
Ya ben prodoctor yaptım simdi o zaman inanmayayım ben bunaPredictor yaptım canım prodoctor yapmam asla bir kere yakmıştı beni bariz çizgiler çıkmıştı çok net zorlamaya bile gerek kalmadan gördüğüm ama adet olmuştum