- 26 Aralık 2015
- 11.878
- 19.225
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.521
Dur dur ben de onu yeni gördüm ya herkeste öyle olacak diye bir şey yok koyulaşır inşallah senin kuzum. Benim her gün aynı koyulukta çıkmıştı adet günü bile. Özür dilerim ya valla seni üzmek istemedim benYa ben prodoctor yaptım simdi o zaman inanmayayım ben buna
Haklısın canım çok iyi anlıyorum seni işte adet yakın hormonlar duygu durumları ister istemez etkiliyor. Allah hayırlısını versin inşallah hepimizeKuzum olmazsa bile üzülme Allah bize hayırsız bir şey nasip edermi?biz üzülüyoruz ağlıyoruz ama Allahın bir bildiği var inan bana..git sarıl oğluşuna ohh mis.Benim gözümden baksan anlarsın beni.Ama adet gelmemiş belkide vardır
Tabi ederim bekliyorum şuanCarsamba da ben gitmeyi düşünüyorum canim. Sonuclardan beni de haberdar eder msn? Ne oluyor nelere bakılıyor bir ön fikir olsun
seni cok iyi anliyorum tatlim.. gecen cumayi da ben bu duygularla gecirmistim. Elimde testleri evirip cevirip silik cizgi aramaktan yorulup en sonunda bıraktım. Iyi seyler birdenbire oluyor gercekten. Suruncemede kalan heyecanlardan ya hic bir sey çıkmıyor ya da ancak kotu seyler çıkıyor... ama bu demek degil ki umutlari kaybedip kasvet kaplasin her yani.. bugun boyle gecer belki ama yine de duygularinin dip yapmasina izin verme. toparlanip yeniden başlayacağızÇok yoruldum artık ya çizgi armaya bulmaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum. Yani bugün hiçbir şey yapasım yok moralim çok bozuk
Var var, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çook sevindim.Kızlarrrr testi kırdım içine bakmak içingörüyorummm
Yinede kırmızıları gormeden bu kadar uzme kendını kuzum benımHaklısın canım çok iyi anlıyorum seni işte adet yakın hormonlar duygu durumları ister istemez etkiliyor. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize
Yok bebeğim üzülmedimDur dur ben de onu yeni gördüm ya herkeste öyle olacak diye bir şey yok koyulaşır inşallah senin kuzum. Benim her gün aynı koyulukta çıkmıştı adet günü bile. Özür dilerim ya valla seni üzmek istemedim ben
Tesekkür ederim kuzum yarın baska markayla yapcam insallah vardırVar var, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çook sevindim.
Koş al eczaneden hemen freely bulursan ya da artımed in t1 t2 li olanından. Onlar baya hassas varsa çıkarYok bebeğim üzülmedimsadece ümitlenmicem hemen ya yarın bidaha yaparım farklı markalarla
freely, artımed in t1 t2 li olanı ( ama bunu bilemezsin içinden ne çıkacak), burada bir kaç arkadaş comfort erken gebelik testiyle doğru sonuç almıştı. Ama paraya kıyayım net sonuç alayım dersen predictorKızlar eczaneden alabilceğim en iyi ne var su an test olarak interneti bekleyemem
Gece dayanamayıp gittik eşimle :)Canım hayırlı uğurlu olsun. Hatta beta değerin bence yüksek şuan hadi kan vermeye git bakalım
üzme kendini canım senle aynı durumdayım cuma yaptım bende bembeyaz artık test yapmayı bıraktım içimden gelmiyor 2 güne regl gelir her ay aynı döngüÇok yoruldum artık ya çizgi armaya bulmaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum. Yani bugün hiçbir şey yapasım yok moralim çok bozuk
gerek yokmuş kırmaya görünüyor zaten hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlarrrr testi kırdım içine bakmak içingörüyorummm
Çok teşekkür ederimm400 micro gram zaten folat var icerisinde yeterli bende bunu kullaniyorum vitaminlerde var diye eczaci tavsiye etmisti
Predictor de eczaneden alinacak fiyatta degil yafreely, artımed in t1 t2 li olanı ( ama bunu bilemezsin içinden ne çıkacak), burada bir kaç arkadaş comfort erken gebelik testiyle doğru sonuç almıştı. Ama paraya kıyayım net sonuç alayım dersen predictor
Bn progestanı içmicem daha cnmYok canım iğne olayına daha başlamadık bu ay Progestan verdi işte herhalde o da olmadı
Sahte diyorlar canım olmayani var var olani yok gosteriyormusBu artımed in t1-t2 olmayının bir farkı var mı arkadaşlar? Dün (bata 3 gün kala) t1-t2 olan daha koyuyken bugün düz artımed yaptım daha silik çıktı hmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?