💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben de gördüümm. Bu doğru sonuç veriyor. Sağlıkla ilerlesinn

Kuzummmm ben de gördüm ben de hamile kaldığımda bu testle öğrenmiştim bence de sağlam bir test. İnşallah koyulaşır günden güne erken muhtemelen daha çok düşük bir değerdir ama var yani görünüyor

Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyse isaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super
Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyse isaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super
Kuzum ben dün bunu yaptım bugün kü test bozuk çıktı ben göremiyorum ama sen görüyor musun ben bu testteki çizgiyi de göremiyorum çünkü. İlk defa geciktim hiç olmaz bende o yüzden heyecanlandım

Ayyy çok heyecanlandım. Ben de hafif görüyorum bişey. Hadi Rabbim utandırmasın

Soyle sunu da paylaşayımmm

Eklentiler

• 87DE2EE8-EBE9-43C8-8A25-3769614B0EE4.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 78
Cano her ay bilirdim ben normalde yumurtlama akıntımdan. Ama bu ay Progestan kullanınca bilemedim işte o yüzden tahmin edemiyorum
Bnde kimyasaldan sonra değişir mi diye bilemiyorum akıntı erken geldi takvimdeki günden önce uygulama 16 sını gösteriyor batı akıntı doğruysa öne çekmiştir inş canım emeğinin karşılığını alırsın

Gördün dimi kuzum inşallah vardır ben çok kullandım olmadığında bembeyaz çıkıyordu şimdi görüyorum ince de olsa zor da olsa çizgi. Beklicem birkaç gün daha. Sağlıkla tutunur inşallah ya Rabbim

Var gibi canim kan ver istersen

İyi güzel besleniyorsun..Dua et benim için bu kadar yıprandık tüp bebek ilk defadan tutsun bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…