- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.121
Ben de gördüümm. Bu doğru sonuç veriyor. Sağlıkla ilerlesinnAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss @trueliving_ S simurgggg bebekheyecani tweeetyyy destinesiaa @melegim can @TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Kuzummmm ben de gördümAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss @trueliving_ S simurgggg bebekheyecani tweeetyyy destinesiaa @melegim can @TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Kuzum dün ki ovulasyon testi böyleydi ben de değerlendirdimSenin yumurtlama günün bu ara galiba değil mi canım fazla takip edemiyorum da bu ara
Kızlar Selam düne göre koyulasma var sanki di mi
Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyseisaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super
Kuzum ben dün bunu yaptım bugün kü test bozuk çıktı ben göremiyorum ama sen görüyor musun ben bu testteki çizgiyi de göremiyorum çünkü. İlk defa geciktim hiç olmaz bende o yüzden heyecanlandımCanım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyseisaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super
Ayyy çok heyecanlandım. Ben de hafif görüyorum bişey. Hadi Rabbim utandırmasınAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss @trueliving_ S simurgggg bebekheyecani tweeetyyy destinesiaa @melegim can @TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Soyle sunu da paylaşayımmmAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss @trueliving_ S simurgggg bebekheyecani tweeetyyy destinesiaa @melegim can @TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Bnde kimyasaldan sonra değişir mi diye bilemiyorum akıntı erken geldi takvimdeki günden önce uygulama 16 sını gösteriyor batı akıntı doğruysa öne çekmiştir inş canım emeğinin karşılığını alırsınCano her ay bilirdim ben normalde yumurtlama akıntımdan. Ama bu ay Progestan kullanınca bilemedim işte o yüzden tahmin edemiyorum
Evet canımcımSağlıkla gör kuzum bebisini 27 sini sen mi seçtin Dr mu dedi
Devam değerlendirmeye canım güzel olacak inş bu ayKuzum dün ki ovulasyon testi böyleydi ben de değerlendirdim Eki Görüntüle 3216413
Aa30 Aralık
Gördün dimi kuzum inşallah vardır ben çok kullandım olmadığında bembeyaz çıkıyordu şimdi görüyorum ince de olsa zor da olsa çizgi. Beklicem birkaç gün daha. Sağlıkla tutunur inşallah ya RabbimKuzummmm ben de gördümben de hamile kaldığımda bu testle öğrenmiştim bence de sağlam bir test. İnşallah koyulaşır günden güne erken muhtemelen daha çok düşük bir değerdir ama var yani görünüyor
Artsın güzelce canımÇok teşekkür ederim canım benim duanı eksik etme nolur
Yaaaaaa neyle netleştiriyorsun kankammmm benim canım kankammmm valla var dimi yaa Allahım koyulaşsın nolur amin yaSoyle sunu da paylaşayımmm
Hep dramdasınız inan bana Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun duam seninle sizinleArtsın güzelce canımsonra sen bana dua et tüp bebek ilk defadan tutsun
Canim bisey goremedim bunda yaKuzum ben dün bunu yaptım bugün kü test bozuk çıktı ben göremiyorum ama sen görüyor musun ben bu testteki çizgiyi de göremiyorum çünkü. İlk defa geciktim hiç olmaz bende o yüzden heyecanlandımEki Görüntüle 3216414
Var gibi canim kan ver istersenMerhaba herkese,
Birkaç aydır takipteydim ve sonunda üye olup, aranıza katılmak istedim. Katılır katılmaz da bir sorum olacaktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum. Bata 3 gün var. Dün erken gebelik testinde silik bir çizgi, bugün de normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgiyi gördüm. Sizce gebelik var mıdır? Mor olan dün yapıldı awox marka, kaset olan artımed. Bu markalar güvenilir midir?Eki Görüntüle 3216396
İyi güzel besleniyorsun..Dua et benim için bu kadar yıprandık tüp bebek ilk defadan tutsun bendeDünden beri avakado çekirdek dere otu ceviz abandım saglikla artsin buyusun bebeğim inşallah darisi da senin basina inşallah saglikla
kuzum valla gördüm koyulasma takip et şimdiki aklım olsa hemen kan vermezdim koyulasma takip ederdim kan çok stresli canım bat günü veya geçince de kan verirsin. Saglikla artsın inşallah hayırlısı ile doğru goruyoruzdur
Ay amin inşallah Allah sağlıkla tutunmayı koyulaşmaya nasip etsin inşallah amin sağ ol canımmmAyyy çok heyecanlandım. Ben de hafif görüyorum bişey. Hadi Rabbim utandırmasın
Maşallah canım çok güzel baya koyulaşmışKızlar Selam düne göre koyulasma var sanki di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?