💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Değerlendirdim kuzum. Sabah test tekrar yapamadım. Okula geldim. Öğlen dönünce yapcam bir daha test. Pikse tekrar değerlendiririm. 1 dolu 2 boş da iyi ki kuzum 😍 spermler kalıyor. Mfk ya göre 3-2 şeklinde gidin diyor
Aslında eğer asıl pik bugün ise yarın değerlendirmen daha doğru olur. Hem dün değerlendirdiğiniz için sperm daha fazla birikir kalitesi artar. Ama tabi sen bilirsin. Sıkıntı olmuyorsa sizin için devam :D

Değerlendirdim kuzum. Sabah test tekrar yapamadım. Okula geldim. Öğlen dönünce yapcam bir daha test. Pikse tekrar değerlendiririm. 1 dolu 2 boş da iyi ki kuzum 😍 spermler kalıyor. Mfk ya göre 3-2 şeklinde gidin diyor
Bu arada en iyi ovulasyon testi yapma zamanları sabah 10 dan sonra ve akşam 8 den önceymiş. Tam net sebebini bilmiyorum. Belkio saat aralıklarında vücumuzdaki lh hormonu az oluyordur.

Anestezisiz çekildi. Çok ağrım oldu tıkalı tüplerin açılıyorsa ondan acıyordur sabret dedi çeken doktor… yumurtlamam başladı heralde testle takip ediyorum… anlayan varsa bi bakarsa çok sevinirim
Raporun var mı? Ya ben sağ tüpte biseyler görüyorum ama konu hakkında tam bilgiye sahip olmadığım için yorumlamam doğru olmayabilir sen doktoruna atamaz misin görselleri? Yada Instagram üzerinden doktorlara yazsan da cevap yazıyorlar ben de öyle yapmıştım

Raporun var mı? Ya ben sağ tüpte biseyler görüyorum ama konu hakkında tam bilgiye sahip olmadığım için yorumlamam doğru olmayabilir sen doktoruna atamaz misin görselleri? Yada Instagram üzerinden doktorlara yazsan da cevap yazıyorlar ben de öyle yapmıştım
Sağ tüpte ne görüyorsun ki ? Doktorum gebelik oluşabilir dedi detaylı bilgi vermedi. Devlet olunca sürekli değişiyor doktor…

Sağ tüpte ne görüyorsun ki ? Doktorum gebelik oluşabilir dedi detaylı bilgi vermedi. Devlet olunca sürekli değişiyor doktor…
Şişme gibi görüntü var ama emin degilim. Ben de 2 ay boyunca bir kaç doktora gösterdim sonuçlarımı onun icin az çok googleye bakarak anlamistim ama söylediğim gibi herşey yolunda da olabilir keşke doktorun çektikten sonra bilgi verseydi. Ben hatta Cevat bayrağa da WhatsApptan yazmıştım hemen dönmüştü. İstersen bı atabilirsin ona da

Aslında eğer asıl pik bugün ise yarın değerlendirmen daha doğru olur. Hem dün değerlendirdiğiniz için sperm daha fazla birikir kalitesi artar. Ama tabi sen bilirsin. Sıkıntı olmuyorsa sizin için devam :KK70:
Tabi ki sorun 😂😂 çocuk için ilişki yaşıyor gibiyim adeta 🙈 yorucu yani tabi ki 🙈 o zaman yarın değerlendirelim 😂

Bu arada en iyi ovulasyon testi yapma zamanları sabah 10 dan sonra ve akşam 8 den önceymiş. Tam net sebebini bilmiyorum. Belkio saat aralıklarında vücumuzdaki lh hormonu az oluyordur.
Ben okuldan gelince 4-4.5 gibi yapıyorum. 2 den sonra bişey içmemeye çalışıyorum. Bugün artış tespiti için 12 buçuk gibi eve gidince bi kontrol ederim dedim ☺️😍

Ben okuldan gelince 4-4.5 gibi yapıyorum. 2 den sonra bişey içmemeye çalışıyorum. Bugün artış tespiti için 12 buçuk gibi eve gidince bi kontrol ederim dedim ☺️😍
Bir de canım bende pik olduğu gün sıvı alımının hiç bir önemi yoktu. Burada birileri de aynı şeyi yazmıştı. Pik olduğunda sıvı da alsan o pik i görüyorsun. İnşallah dünkü piktir de tutmuştur. Çünkü testlere de çok güvenmiyorum ben, ne de olsa kul icadı. Fabrikasyon hatası olabilir.

12 - 13 - 14 Mart Bart bekleyen kızlarım ne alemdesiniz. Test yapın da azıcık şenlensin buralar güzel haberlerle :KK45:

Bir de canım bende pik olduğu gün sıvı alımının hiç bir önemi yoktu. Burada birileri de aynı şeyi yazmıştı. Pik olduğunda sıvı da alsan o pik i görüyorsun. İnşallah dünkü piktir de tutmuştur. Çünkü testlere de çok güvenmiyorum ben, ne de olsa kul icadı. Fabrikasyon hatası olabilir.
Haklısın kuzum ben de o yüzden değerlendirdim. İnşallah tutar 🌺

Merhaba herkese,

Birkaç aydır takipteydim ve sonunda üye olup, aranıza katılmak istedim. Katılır katılmaz da bir sorum olacaktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum. Bata 3 gün var. Dün erken gebelik testinde silik bir çizgi, bugün de normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgiyi gördüm. Sizce gebelik var mıdır? Mor olan dün yapıldı awox marka, kaset olan artımed. Bu markalar güvenilir midir?
DF1062F2-FBB7-492C-AABE-833A6084923D.jpeg

Merhaba herkese,

Birkaç aydır takipteydim ve sonunda üye olup, aranıza katılmak istedim. Katılır katılmaz da bir sorum olacaktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum. Bata 3 gün var. Dün erken gebelik testinde silik bir çizgi, bugün de normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgiyi gördüm. Sizce gebelik var mıdır? Mor olan dün yapıldı awox marka, kaset olan artımed. Bu markalar güvenilir midir?Eki Görüntüle 3216396
Bariz belirgin canım inşallah doğrudur

Back