💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hanımlar benim de reglime 1 gün varken doktora başka bir sebepten muayeneye gitmiştim her ihtimale karşı kan testi istedi negatif çıktı. Ama şu anda 3 gün geciktim. Regl olacskmışım gibi ağrım var ve bugün aşırı halsizlik ve el ayak kesikliği var sanki tansiyonum düşmüş gibi. Varsa bir şeyler kan testinde çıkmamış olabilir mi. Bir de bu ay enfeksiyon trdavisi gördüm antibiyotik ve fitil. Onlar da geciktirmiş olabilir mi?
Olabilir canım ama normalde doktorlarda 10 güne kadar gecikince diyorlar ya Bi kaç gün sonra Bidaha test ver istersen

Ateş takibi konusunu biri anlatabilir mi?
Kuzum her gün sabah aynı saatte dil altından ölçüm yapıyorsun yataktan çıkmadan uyanır uyanmaz. Ff app diye program var oraya ateşini günlük ölçer ölçmez kaydediyorsun. Program senin vücut ateşin hakkında bilgi sahibi oluyor. Adetten yumurtlamaya kadar olan ateş senin normal ateşin oluyor genelde düşük oluyor. Yumurtlamada en düşük ateş oluyor yumurtan çatladıktan sonra ateşin birden yükseliyor. Adete kadar ateşin yüksek gidiyor. Adet günü veya adetten birkaç gün önce ateşin düşerse gebe değilsin demek. Ateşin düşmezse hamilesin demek. Birkaç ay ölçtüğünde kendin hakkında bilgi sahibi olursun çok rahat.

Herşeyin başı sağlık kuzum. Sen iyi olacaksın ki bebek olacak. Doktor bu zamana kadar bıraktırmayarak hata ettii zaten. Rabbim ol derse olur 🤲🏻 inşallah olacak da 🌺
Çok teşekkür ederim canım benim hepiniz iyi ki varsınız ya inşallah kucaklarımız dolar amin🤲🏻🌸❤️

Kuzum adet öncesi beyaz akıntın olur muydu lavaboda falan gelen? Şimdi yok mu lavaboda gelen beyaz akıntı? Ya benim adet öncesi lavaboda beyaz kıvamlı gelir hep. Yine geliyor😢 adet mi olcam yine😢
Ya bebeğim benim adet zamanı da akıntım olmazdı. O yüzden burda baktıkça ben hamile değilim akıntım yok diyodum. Ama herkesin farklı sanırım. Yani ben adet olacakken de kuruydum şimdi hamileyim şimdi de kuruyum. Bence o bi kıstas değil.

Kuzum senin dozaj ne kadar bilmiyorum ama ben sabah akşam aldım 200 mg dan 400 mg yapıyor ağır geldi bence. 15 gün içtim😢 hafta içi okuldan gelince direkt vurup kafayı yattım elim kolum kalkmadı ki normalde gündüz hayatta uyuyan biri değilimdir.
Sana iyi gelmiyorsa bırak kuzum. Bu ay femarayı kendim x2 kullandım. Doktora gitmeden. Yan etkileri öyle fena oldu ki dayanamadım. Hamile kalamazsam da kullanmicam bidaha dedim. Çok korktum. O yüzden Allah korusun daha beteri olmadan bırak

Eşim de çok korktu dedi ki asla devam etme naptı bu dedi olduğum yere uzandım geldi başıma iyi misin iyi misn diyip durdu maden suyu getirdi içtim tansiyonum düştüğü için. Sonra iyi geldi toparladım ama aynen devam etmeyi düşünmüyorum etmicem. Artık hayırlısı olsun ne diyeyim başka yollar deneyeceğiz denemeliyiz
O ilaçtan bende kullandım canım düşük yapmadan önce kanamam oldugu için aynısını bende yaşadım ayakta duramıyordum başım dönüp yıkılıyordum yere lavaboya eşim götürüyordu tek gitmem imkansızdı ama doktorun önerdiyse vajinafan kullan canım aynı görevi görüyor hemde bu yan etkileri olmuyormuş

Ya bebeğim benim adet zamanı da akıntım olmazdı. O yüzden burda baktıkça ben hamile değilim akıntım yok diyodum. Ama herkesin farklı sanırım. Yani ben adet olacakken de kuruydum şimdi hamileyim şimdi de kuruyum. Bence o bi kıstas değil.
Tamam kuzum çok teşekkür ederim ❤️

Kızlar selam 19:40 gibi Progestan 1. Kutunun son hapını içtim. (30. Tablet) ve bu son hap hepsinden daha çok etkiledi beni. Tansiyonum çok düştü. Normalde akşamları değil gündüz içtiğimde daha cok etkileniyordum ama bu farklıydı gözüm karardı ve yığıldım bayılmadım ama olduğum yerde yığıldım kaldım konuşurken konuşma güçlüğü çektim dozajı ağır gelmiş olabilir mi? İkinci kutuya başlama cesaretim yok. Biliyorum vajinal al diyenleriniz olacak ama doktoruma baş dönmesi durumunu daha önce anlattığımda daha erken al demişti yani vajinal almayı önermedi hiç. Siz olsanız ikinci kutuya devam eder miydiniz adet olmayı mı beklerdiniz? Bir dr ayaklarım da hafif uyuşuyor gibi oluyor baş dönmesi yaşarken. Gerçekten arafta kaldım yarın ikinci kutuya başlayıp 15 gün daha dişimi sıkıp içmeli miyim? Doktor ısrarla gebelik oluşana kadar devam dedi bana son yazışmamızda. Durmadan yazmak sıkmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. @Papatyamaviss @trueliving_ @Niqu @Tikabasa @tweeetyyy kafam iyi değil etiketlemediklerim olabilir lütfen fikri olanlar yazsın
Canim kesinlikle icme.. bu kadar yan etkiyle ilaca devam edilmez. Doktor da duysa biraktirir bence zaten. Boyle belirtiyle ille de kullanacaksin diyecegini hic sanmiyorum. Icine sinmiyorsa durum baska bir doktordan fikir al istersen

O ilaçtan bende kullandım canım düşük yapmadan önce kanamam oldugu için aynısını bende yaşadım ayakta duramıyordum başım dönüp yıkılıyordum yere lavaboya eşim götürüyordu tek gitmem imkansızdı ama doktorun önerdiyse vajinafan kullan canım aynı görevi görüyor hemde bu yan etkileri olmuyormuş
İki kutu yazdı birinci kutu bugün bitti canım. Keşke bugün yazsaydım vajinal kullansam mı diye doktora ama yazmadım da. Bana ağızdan demişti bilmiyorum ara veresim var kuzum hamile değilsem de gecikmeden adet olayım bari bu ay çok streslendim

Canim kesinlikle icme.. bu kadar yan etkiyle ilaca devam edilmez. Doktor da duysa biraktirir bence zaten. Boyle belirtiyle ille de kullanacaksin diyecegini hic sanmiyorum. Icine sinmiyorsa durum baska bir doktordan fikir al istersen
İçmeyeceğim kuzum gittiğimde de durumu anlatacağım ya. Bir kutu bitti zaten. İkinci kutuya ara vermiş olacağım hayırlısı olsun artık😢

Sana iyi gelmiyorsa bırak kuzum. Bu ay femarayı kendim x2 kullandım. Doktora gitmeden. Yan etkileri öyle fena oldu ki dayanamadım. Hamile kalamazsam da kullanmicam bidaha dedim. Çok korktum. O yüzden Allah korusun daha beteri olmadan bırak
Amanın Allah korusun kuzum sen niye öyle bir şey yaptın femara ne için kullanılıyor

İki kutu yazdı birinci kutu bugün bitti canım. Keşke büyün yazsaydım vajinal kullansam mı diye doktora ama yazmadım da. Bana ağızdan demişti bilmiyorum ara veresim var kuzum hamile değilsem de gecikmeden adet olayım bari bu ay çok streslendim
İnşallah hamilesindir canım hiç birine gerek kalmaz. Ama hamile isen bence ilaca 2 ay devam edebilir bebegin tutunması için o zaman vajinadan istersin zaten aynı ilacı agızdan degil vajinadan katıyorsun kuzum

Geçen ay öyle yaptım ama yorucu kuzum 🙈 o yüzden bu ay böyle ovulasyon bakim dedim. Bunu 4 gibi yaptım. En son ilişki Perşembe olmuştu. Şimdi yine de değerlendircem ben
Tabi değerlendir, belki test bozuktur falan belki cidden piktir. O yüzden çok güvenme dedim aslında. Ben de sistim oldum diye dün değerlendiremedim bugün değerlendirdik. Normalde 1 dolu 1 boş ilerliyorduk. 1 dolu 2 boş oldu artık. Nasipte varsa hayırlıysa bizim için tutar elbet 😊

Back