- 25 Eylül 2018
- 1.219
- 2.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.021
bu kadar fark olabilir mi sizdede bu kadar fark oldu muCanım benim basima da aynısı gelmişti. Nerede kan verdiysen ayni yerde ver kanı. Labaratuvar farkli ölçebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar fark olabilir mi sizdede bu kadar fark oldu muCanım benim basima da aynısı gelmişti. Nerede kan verdiysen ayni yerde ver kanı. Labaratuvar farkli ölçebilir
Tüp bebek mi düşünüyorsun bundan sonraBenimde 2 senedi olmuyor aynı bende gebe kaldım kalbi durdu kürtaj oldum..aşılama bende tutmadı malesef
30 Aralık17 martta canım. Senin ne zaman?
Doktor mu önerdi sen kendin mi kullandın. Bene aralıkta klomen kullandım doktor vermişti sonra det oldum deprem felan gidemedim tekrar bir ay boş geçtim bu ay yine gidemedim evde 5 tane vardı doktora danışmadan içtim ondan sordum pEvet canısı
Kesinlikle haklısınBen yumurtlama hesapladım geçen ay folikte aldım yok anacim olmayınca olmuyor Rabb'im ne derse o![]()
Olmustu ben ilk kan testimi özel bir hastanede vermistim 1700 lerdeydi. Diger kan tahlilimi 6gun sonra sağlık ocağında vermistim 1300 lerdeydi. Cok ağlamıştım ama dr fark olabilir labaratuvarlar arasi demistibu kadar fark olabilir mi sizdede bu kadar fark oldu mu
Çok tesekkür ederim canımKuzum her gün sabah aynı saatte dil altından ölçüm yapıyorsun yataktan çıkmadan uyanır uyanmaz. Ff app diye program var oraya ateşini günlük ölçer ölçmez kaydediyorsun. Program senin vücut ateşin hakkında bilgi sahibi oluyor. Adetten yumurtlamaya kadar olan ateş senin normal ateşin oluyor genelde düşük oluyor. Yumurtlamada en düşük ateş oluyor yumurtan çatladıktan sonra ateşin birden yükseliyor. Adete kadar ateşin yüksek gidiyor. Adet günü veya adetten birkaç gün önce ateşin düşerse gebe değilsin demek. Ateşin düşmezse hamilesin demek. Birkaç ay ölçtüğünde kendin hakkında bilgi sahibi olursun çok rahat.
Aynen Allah nasip ederseTüp bebek mi düşünüyorsun bundan sonra
Ne güzel takip de olalımAyni hikayenin 3.suyum o zmn ben de![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda anneligi tadarsınAynen Allah nasip ederse
Aynen canım bekliyorum bu sefer daha sakin bir şekildeOlabilir canım ama normalde doktorlarda 10 güne kadar gecikince diyorlar ya Bi kaç gün sonra Bidaha test ver istersen
Rica ederim canım takıldığın olursa yine buradayımÇok tesekkür ederim canım
Amin Allah canım.Allah sanada nasip etsin.Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda anneligi tadarsın![]()
İnşallah kuzum inşallah ya Allah razı olsun dua yerine geçsin inşallahİnşallah hamilesindir canım hiç birine gerek kalmaz. Ama hamile isen bence ilaca 2 ay devam edebilir bebegin tutunması için o zaman vajinadan istersin zaten aynı ilacı agızdan degil vajinadan katıyorsun kuzum
Amin canım tüm isteyenlere inşallahAmin Allah canım.Allah sanada nasip etsin.
Anladım kuzum sonuç güzel oldu amaYumurta büyütmek için yavrum. Belirli bir seviyeye getiriyo çatlaması sorun değilse doktor iğne vermiyor. Sorunsa çatlatma iğnesi veriyo.
İşte bat ne zaman bilmiyorum normalde 30-33 günlerde oluyorum yarın adetin 25. Günü. Progestan bu durumu etkiler mi erken mi olurum geç mi hiç kestiremiyorum. Adet bitiminde rahim filmi için gideceğim canımDr kontrolu ne zaman canım? Bir de bata kac var
Kana göre kimyasal canım.İyi akşamlar kızlar birşey sorucam. benim ilk 9 Mart beta değerim 30,56 di 11 martta kan testim 12,79 a düştü. ilk öğrendiğim erken gebelik testi çok silikti. İkinci gün yaptığım kaset testi o da silik ama daha belirgin çıktı. Kan değerim düşük çıktı ama engel olmadım erken gebelik testi yaptım kan verdikten 8 saat sonra çizgi çok belirgin çıktı . Acaba kan testinde bi sıkıntı olmuş olabilir mi ? Yada beta değeri düştükten sonra yükselen oldu mu ?
Aynen kuzum Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip eylesinAnladım kuzum sonuç güzel oldu ama![]()
İlk doktor kontrolünde kullandım işe yaramadı. Sonra evde kendim x2 kullandım ama mahvetti beni yan etkisi çok oldu. Gebe kalmasaydım bırakcak kullanmayacaktım. Şükür işe yaradıDoktor mu önerdi sen kendin mi kullandın. Bene aralıkta klomen kullandım doktor vermişti sonra det oldum deprem felan gidemedim tekrar bir ay boş geçtim bu ay yine gidemedim evde 5 tane vardı doktora danışmadan içtim ondan sordum p