💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum her gün sabah aynı saatte dil altından ölçüm yapıyorsun yataktan çıkmadan uyanır uyanmaz. Ff app diye program var oraya ateşini günlük ölçer ölçmez kaydediyorsun. Program senin vücut ateşin hakkında bilgi sahibi oluyor. Adetten yumurtlamaya kadar olan ateş senin normal ateşin oluyor genelde düşük oluyor. Yumurtlamada en düşük ateş oluyor yumurtan çatladıktan sonra ateşin birden yükseliyor. Adete kadar ateşin yüksek gidiyor. Adet günü veya adetten birkaç gün önce ateşin düşerse gebe değilsin demek. Ateşin düşmezse hamilesin demek. Birkaç ay ölçtüğünde kendin hakkında bilgi sahibi olursun çok rahat.
Çok tesekkür ederim canım

İnşallah hamilesindir canım hiç birine gerek kalmaz. Ama hamile isen bence ilaca 2 ay devam edebilir bebegin tutunması için o zaman vajinadan istersin zaten aynı ilacı agızdan degil vajinadan katıyorsun kuzum
İnşallah kuzum inşallah ya Allah razı olsun dua yerine geçsin inşallah 🤲🏻

Dr kontrolu ne zaman canım? Bir de bata kac var
İşte bat ne zaman bilmiyorum normalde 30-33 günlerde oluyorum yarın adetin 25. Günü. Progestan bu durumu etkiler mi erken mi olurum geç mi hiç kestiremiyorum. Adet bitiminde rahim filmi için gideceğim canım

İyi akşamlar kızlar birşey sorucam. benim ilk 9 Mart beta değerim 30,56 di 11 martta kan testim 12,79 a düştü. ilk öğrendiğim erken gebelik testi çok silikti. İkinci gün yaptığım kaset testi o da silik ama daha belirgin çıktı. Kan değerim düşük çıktı ama engel olmadım erken gebelik testi yaptım kan verdikten 8 saat sonra çizgi çok belirgin çıktı . Acaba kan testinde bi sıkıntı olmuş olabilir mi ? Yada beta değeri düştükten sonra yükselen oldu mu ?
Kana göre kimyasal canım.
Yarın kan verirsen durum netleşir

Doktor mu önerdi sen kendin mi kullandın. Bene aralıkta klomen kullandım doktor vermişti sonra det oldum deprem felan gidemedim tekrar bir ay boş geçtim bu ay yine gidemedim evde 5 tane vardı doktora danışmadan içtim ondan sordum p
İlk doktor kontrolünde kullandım işe yaramadı. Sonra evde kendim x2 kullandım ama mahvetti beni yan etkisi çok oldu. Gebe kalmasaydım bırakcak kullanmayacaktım. Şükür işe yaradı🙏🏼

Back