- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.961
Ben yumurtlama hesapladım geçen ay folikte aldım yok anacim olmayınca olmuyor Rabb'im ne derse oBat ne zaman canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yumurtlama hesapladım geçen ay folikte aldım yok anacim olmayınca olmuyor Rabb'im ne derse oBat ne zaman canım
Amin Allah canım..çünkü her şeyi denedim olmuyor..Amh çok yüksekte diğil yaşım 30 üstünde ondanAa neden tup bebek Rabbm isteyenlerin kucagni doldursunn
Amin Allah canım AminKırmızı yi bu kadar görmek istememek ve biz inşallah ben inanıyorum hepimiz burdan kucağımızla minnaklarla konuşmaya devam edecez Rabb'im büyük
Ne etmiş sana?Lanet olası ilaç yasmini görür görme diyeceğim sözdür artık
Hayır yok canım. Aksine kupkuruyumHayırlı olsun canım akıntın var mı?
Anladm canm herkes dualarmda kendmle brlkteAmin Allah canım..çünkü her şeyi denedim olmuyor..Amh çok yüksekte diğil yaşım 30 üstünde ondan
Aynen bende hep dua ediyorum ama ilk önce hiç evinde cocuğu olmayanlara çocuk için Hasret kalanlara..biri olsun devamı geliyor zatenAnladm canm herkes dualarmda kendmle brlkte
İlk iki ay kullandim evliliğimin ilk iki ayı sonra bnde diğer ay bi kanama yapti doktorlara güttim bulamadılar bn perişan tabi, 11 gün adet kanaması dışında bi kanamam oldu durmak bilmiyor sebebini de bilemedi drlar, donra tesdüfi acile sağ tarfmdaki ağri ile gittiğimde doktordan öğrendim çekilme kanamsı yapmiş yasmn bna pskljm bpzldu resmen artık kan görmek istemiyosn ye ek yapicam etşn altındaki kanlı pedi görünce ağlamaya başliyordum..Ne etmiş sana?
Yaaa gecmiş olsun..yok bana 15 günlük yazmış kist oluşmasın ondanİlk iki ay kullandim evliliğimin ilk iki ayı sonra bnde diğer ay bi kanama yapti doktorlara güttim bulamadılar bn perişan tabi, 11 gün adet kanaması dışında bi kanamam oldu durmak bilmiyor sebebini de bilemedi drlar, donra tesdüfi acile sağ tarfmdaki ağri ile gittiğimde doktordan öğrendim çekilme kanamsı yapmiş yasmn bna pskljm bpzldu resmen artık kan görmek istemiyosn ye ek yapicam etşn altındaki kanlı pedi görünce ağlamaya başliyordum..
Teşekkür ederim bnde balayındaydim geçen yaz oldu, neyse bilgin plsun böyle bişi ile karşilasirsan allah korusun inş karşilaşmazsn da ..Yaaa gecmiş olsun..yok bana 15 günlük yazmış kist oluşmasın ondan
İn şa Allah olmaz ya..ben kendi başıma kullanmıyorum doktor tüp bebek doktoru...bunu kullanmasam kist oluşur mecbur yazmış..biter hemen günleri sayıyorumTeşekkür ederim bnde balayındaydim geçen yaz oldu, neyse bilgin plsun böyle bişi ile karşilasirsan allah korusun inş karşilaşmazsn da ..
Aynen kuzumAynen bende hep dua ediyorum ama ilk önce hiç evinde cocuğu olmayanlara çocuk için Hasret kalanlara..biri olsun devamı geliyor zaten
Masallah tabiki var hayrli olsun kan verinEki Görüntüle 3216313 kizlar merhaba var mı sizce bebiş
Ayni hikayenin 3.suyum o zmn ben deBen Folik asit kullanıyorum hikayelerimiz aynı seninle 6 yaşında kızım var 33 yaşındayım hemen olmayacak gibi
Herşeyin başı sağlık kuzum. Sen iyi olacaksın ki bebek olacak. Doktor bu zamana kadar bıraktırmayarak hata ettii zaten. Rabbim ol derse olur inşallah olacak daKuzum senin dozaj ne kadar bilmiyorum ama ben sabah akşam aldım 200 mg dan 400 mg yapıyor ağır geldi bence. 15 gün içtim hafta içi okuldan gelince direkt vurup kafayı yattım elim kolum kalkmadı ki normalde gündüz hayatta uyuyan biri değilimdir.
Canim Google Da detaylı anlatımlar var, şimdi ne yazsak bir yerden eksik kalır.Ateş takibi konusunu biri anlatabilir mi?
Kız ben burdayım diye el sallıyo resmen var tabi hayırlı olsunEki Görüntüle 3216313 kizlar merhaba var mı sizce bebiş
İnşallah kan sonucunu görmeden içim rahat etmeyecekKız ben burdayım diye el sallıyo resmen var tabi hayırlı olsun