- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.941
Bat ne zaman canımMerakla adet tarihini bekliyorumbu ay olmasa da önümüzdeki aya daha iyi bir hazırlık yapacağım inşallah
folik asit, yumurtlama günü hesaplama gibi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zaman canımMerakla adet tarihini bekliyorumbu ay olmasa da önümüzdeki aya daha iyi bir hazırlık yapacağım inşallah
folik asit, yumurtlama günü hesaplama gibi
![]()
Üzgün olman için bir sebep göremiyorumKızlar cok üzgünümcatlatma ignesinden sonraki 8.gundeyim. Hic ama hic bir belirtim yok. Hic belirti olmadan da gebe kalan oldumu aranızda yada cevrenizde
Canım 15günde çikiyor bn bu ay içinde verdim kanıKızlar günaydın amh testi devlette kaç günde çıkıyor bilgisi olan var mı
hmm benm gecen ay baya vardi kimyasal gecrdm bu ay yok bakalm insallah hamisimdir ya isteyen herkes hamis olsa ne olcakti sankiHiçbir şeyim yoktur canım benim betam 500 üstündeydi öğrendiğimde ve adetden 3 gün önce arkadaşlarım zoruyla test yaptım..çünkü belirti yoktu..
17 martta canım. Senin ne zaman?Bat ne zaman canım
Dr bna da şase verdi sizn adı nedir aldnz miValla hayırlı sanırım, doktorum ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, "oh çok iyi" dedi. Klomen sebebiyle pcos lularda sıkıntı oluşabiliyor (yumurtalıkta sıvı oluşumu gibi bir şey dedi) onu kontrol etmemiz gerekiyordu, bir sorun olsaydı önümüzdeki ay kullandırmayacaktım çünkü dedi. 1 dolu 1 boş ilişkiye de devam ediyorsun hala daha aksatmayın dedi. Bu kadar.
Ancak sistit oldum. 2 gündür işeyemiyorum sanki işerken içimden jilet akıyo. Uzun zamandır olmazdım sistit halbuki, çok da dikkat ederdim olmayayım diye. Doktor da hamilelik ihtimaline karşı ilaç yazamam ancak sana bir saşe vericem onu içeceksin, hamile de olsan sıkıntı yaratmayacak bir şey dedi. Bakalım.
Canım bende kürtaj oldum zaten şimdi Allah nasip ederse tüp bebeğe gidicemhmm benm gecen ay baya vardi kimyasal gecrdm bu ay yok bakalm insallah hamisimdir ya isteyen herkes hamis olsa ne olcakti sanki![]()
Bırakıyorum kanka kararımı verdim. Eğer bu kadar etkilemese idi devam edecektim ama olmuyor daha kötüsü olacak diye düşünmeye başladım artık. Gittiğimde de doktora anlatacağım durumu yüz yüzeKankam ben bırakman taraftarıyım gerekırse baska yol denersınız sonucta sana ıyı gelmedi bu yol , ve tehlıke arz edıyor kesınlıkle bende soyluyorum hep daha once kullandım asırı yan etkısını gordum , ıstıyorsan vajınal devam et yada dedıgın gıbı bırak
Bir kutuyu bitirdim adet olmayı bekleyeceğim eğer gebelik yoksa. Adet olursam da bitiminde gideceğim rahim filmi için. O zaman da anlatacağım durumu vallaCanım bu kadar yan etki normal değil ki doktorun ilacı değiştirmesi gerekiyor normalde anladığım kadarıyla değiştirmek yerine erken al dedi bence tekrar sor durumu tam anlat erken aldığını felan hatta baygınlık geçirdim de değiştirelim mi diye kendin sor
Kuzum bende hatırlıyorum ramazandı içip yatmıştım sahura kalktım yataktan kalktım holde benı zor tuttular kendımden gectım yıgıldım herkes bu kadar etkı goruyormu bilmiyorum bu ılaçta ama bazı bunyelerde olabılıyor buda cok sıkıntılı bı durum gunluk yasam için ve bır okul öncesi öğretmeni olduğunu düşünürsek dıkkat senin için cok onemlı ben arkandayım , Rabbım yeterkı ol desın sen içmişsin içmemişsin devam etmişsin etmemişsin cokta muhım degilBırakıyorum kanka kararımı verdim. Eğer bu kadar etkilemese idi devam edecektim ama olmuyor daha kötüsü olacak diye düşünmeye başladım artık. Gittiğimde de doktora anlatacağım durumu yüz yüze
Amin canım isteyen herkese versin rabbim inşallahBenim de bata 6 gün kaldı bu ay tutmamış gibi geliyor ama bakalım. Ben de alayım bari folik asit. 33 yaşındayım ben deTez zamanda olur inşallah.
Eşim de çok korktu dedi ki asla devam etme naptı bu dedi olduğum yere uzandım geldi başıma iyi misin iyi misn diyip durdu maden suyu getirdi içtim tansiyonum düştüğü için. Sonra iyi geldi toparladım ama aynen devam etmeyi düşünmüyorum etmicem. Artık hayırlısı olsun ne diyeyim başka yollar deneyeceğiz denemeliyizKuzum kesinlikle devam etme..bak son hapta neden bu halde oldun çünkü vücudun kaldırmıyor artık daha kötü ola bilirsin..Hiç unutmam bir defa bekarken ben ilaç kullanmıştım vitamindi birde kimseye bir şey olmadı ama ben kafamı kaldıramıyordum..annemi 4 kişi olarak görüyordum hatda doktor arkadaşıma dedim bana dedi saçmalama kimseye bir şey olmadı..ama ben devam etmedim.Ya ben bazen bu doktorlara o kadar güvenmiyorum..Sonuç sen iyi diğilsin bu kadar
Aynen kuzum gerçekten çok kötü etkiledi dayanabildiği yere kadar dayandım zaten cidden bir kutu bitti ama devamı gelemeyecek. Aynen bir de okula gidiyorum orda kötü olacağım diye iki kat daha çok korkuyorum Allah razı olsun kuzum inşallah Rabbim hayırla sağlıkla nasip ederKuzum bende hatırlıyorum ramazandı içip yatmıştım sahura kalktım yataktan kalktım holde benı zor tuttular kendımden gectım yıgıldım herkes bu kadar etkı goruyormu bilmiyorum bu ılaçta ama bazı bunyelerde olabılıyor buda cok sıkıntılı bı durum gunluk yasam için ve bır okul öncesi öğretmeni olduğunu düşünürsek dıkkat senin için cok onemlı ben arkandayım , Rabbım yeterkı ol desın sen içmişsin içmemişsin devam etmişsin etmemişsin cokta muhım degilGüzel haberler alacağız inşallah ben inanıyorum
![]()
Aa neden tup bebekCanım bende kürtaj oldum zaten şimdi Allah nasip ederse tüp bebeğe gidicem
Moral bozmak yok inşallah olur herzaman belirti vericek diye bir kanun mu var yooo ben öbürlerinde ne belirti ne bisiy adet gecikti gittim öğrendim düşünmemeye çalış canimBat tahminen yaklaştı 2 gündür ne aklıma geliyor nede test yapasım kaldı bi tuhaf oldum sanki hiç belirtide yok gibi ağrı akıntıdan başka olmadığını düşündüğüm içinde tüm heyecanım gitti galiba![]()
Amh 15günde çikiyor die biliyorum ertesi gün şikan bi test deil il dişinda isenz irtanbulda nasıl bilmiyorumKızlar pazartesiye randevu aldım.
Daha önce ilçede küçük hastaneler gittim, amh bakilmamisti. Şimdi randevu aldığım şehir hastanesi. Amh istesem yapılır mı kaç günde çıkar acaba ?
Kuzum senin dozaj ne kadar bilmiyorum ama ben sabah akşam aldım 200 mg dan 400 mg yapıyor ağır geldi bence. 15 gün içtimAllah korusun kuzum. Ben duphaston kullanıyorum ben de öğretmenim hiç böyle bir etki görmedimama böyle bir etki görsem zaten ders anlatamam ki. Sana yan etki yaptı yani bırak bence kuzum
Allah korusun kuzum her şey baştan gelir.Çok şükür çocuğun var arkasıda gelicek İn şa Allah..kendini yıpratmaEşim de çok korktu dedi ki asla devam etme naptı bu dedi olduğum yere uzandım geldi başıma iyi misin iyi misn diyip durdu maden suyu getirdi içtim tansiyonum düştüğü için. Sonra iyi geldi toparladım ama aynen devam etmeyi düşünmüyorum etmicem. Artık hayırlısı olsun ne diyeyim başka yollar deneyeceğiz denemeliyiz
Lanet olası ilaçKızlar aranızda Yasmin kullanan olmuşmu?yan etkileri oldumu sizde?
Kırmızı yi bu kadar görmek istememek ve biz inşallah ben inanıyorum hepimiz burdan kucağımızla minnaklarla konuşmaya devam edecez Rabb'im büyükBen bazen etiket burda yapmıyorum bir defa yaptım başka kişiyi etiketlemişim![]()