💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İlk iki ay kullandim evliliğimin ilk iki ayı sonra bnde diğer ay bi kanama yapti doktorlara güttim bulamadılar bn perişan tabi, 11 gün adet kanaması dışında bi kanamam oldu durmak bilmiyor sebebini de bilemedi drlar, donra tesdüfi acile sağ tarfmdaki ağri ile gittiğimde doktordan öğrendim çekilme kanamsı yapmiş yasmn bna pskljm bpzldu resmen artık kan görmek istemiyosn ye ek yapicam etşn altındaki kanlı pedi görünce ağlamaya başliyordum..

Yaaa gecmiş olsun..yok bana 15 günlük yazmış kist oluşmasın ondan

Teşekkür ederim bnde balayındaydim geçen yaz oldu, neyse bilgin plsun böyle bişi ile karşilasirsan allah korusun inş karşilaşmazsn da ..
İn şa Allah olmaz ya..ben kendi başıma kullanmıyorum doktor tüp bebek doktoru...bunu kullanmasam kist oluşur mecbur yazmış..biter hemen günleri sayıyorum

Herşeyin başı sağlık kuzum. Sen iyi olacaksın ki bebek olacak. Doktor bu zamana kadar bıraktırmayarak hata ettii zaten. Rabbim ol derse olur inşallah olacak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…