Kızlar selam 19:40 gibi Progestan 1. Kutunun son hapını içtim. (30. Tablet) ve bu son hap hepsinden daha çok etkiledi beni. Tansiyonum çok düştü. Normalde akşamları değil gündüz içtiğimde daha cok etkileniyordum ama bu farklıydı gözüm karardı ve yığıldım bayılmadım ama olduğum yerde yığıldım kaldım konuşurken konuşma güçlüğü çektim dozajı ağır gelmiş olabilir mi? İkinci kutuya başlama cesaretim yok. Biliyorum vajinal al diyenleriniz olacak ama doktoruma baş dönmesi durumunu daha önce anlattığımda daha erken al demişti yani vajinal almayı önermedi hiç. Siz olsanız ikinci kutuya devam eder miydiniz adet olmayı mı beklerdiniz? Bir dr ayaklarım da hafif uyuşuyor gibi oluyor baş dönmesi yaşarken. Gerçekten arafta kaldım yarın ikinci kutuya başlayıp 15 gün daha dişimi sıkıp içmeli miyim? Doktor ısrarla gebelik oluşana kadar devam dedi bana son yazışmamızda. Durmadan yazmak sıkmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Papatyamaviss
@trueliving_
Niqu
@Tikabasa @tweeetyyy kafam iyi değil etiketlemediklerim olabilir lütfen fikri olanlar yazsın