💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım bu kadar yan etki normal değil ki doktorun ilacı değiştirmesi gerekiyor normalde anladığım kadarıyla değiştirmek yerine erken al dedi bence tekrar sor durumu tam anlat erken aldığını felan hatta baygınlık geçirdim de değiştirelim mi diye kendin sor
Sanırım yalnış etiketlemişsin canım..zaten progestan klomen femara bunlar hepsi zararlı ama mecbur çocuk için kullanıyoruz..he birde yan etki verdiyse devamı kesinlikle gelmemeli..o doktor nasıl bir doktor bilmem yani

Bndede bu ay sıfır belirti akıntı ve ağrı hariç ya çok yoğun günler geçiriyorum tadilat yapıyoruz ondan yorgunluktan takvime göre 16sı bat erken yumurtladım diye düşünüyorum hayırlısı yok ama bekliyorum
Valla ben o kadar bıktımki yok akıntıymış belirtiymiş bu son aylar anladımki hamile kalsam bile bilemem..bazen çok mide bulantım olur ama yine adet olurum..ve ya hiç ağrım olmaz ama sonuçta yine adet olurum

Sanırım yalnış etiketlemişsin canım..zaten progestan klomen femara bunlar hepsi zararlı ama mecbur çocuk için kullanıyoruz..he birde yan etki verdiyse devamı kesinlikle gelmemeli..o doktor nasıl bir doktor bilmem yani
Olabilir canım yorgunluktan ne yaptığımı bilmiyorum bu gün

Kusurabakma canım

Valla ben o kadar bıktımki yok akıntıymış belirtiymiş bu son aylar anladımki hamile kalsam bile bilemem..bazen çok mide bulantım olur ama yine adet olurum..ve ya hiç ağrım olmaz ama sonuçta yine adet olurum
Cnm geçen ay belirti vardı bebişte vardı kimyasaldı şimdi hiç bişey yok akıntı ve ağrı onlarida umursamuyyorum

Haklısın kuzum valla doktor sorarsa da hocam çok kötü oldum bayıldım gibi oldum dicem ara verdim dicem vuracak hali yok değil mi. :) Ya ben biraz değişik insanım bana bir şey nasıl dendiyse illa o şekilde uygulamam gerek kurallara riayet eden bir insanım bu konuda takıntı. Ama artık düşün dayanamaz hale geldim yoksa dişimi takıp devam edecektim
Canım bu kadar yan etki normal değil ki doktorun ilacı değiştirmesi gerekiyor normalde anladığım kadarıyla değiştirmek yerine erken al dedi bence tekrar sor durumu tam anlat erken aldığını felan hatta baygınlık geçirdim de değiştirelim mi diye kendin sor

Cnm geçen ay belirti vardı bebişte vardı kimyasaldı şimdi hiç bişey yok akıntı ve ağrı onlarida umursamuyyorum
Kuzum geçen ay ilk defa benim gögsüm ağrımadı yani 34 yaşıma kadar ilk defa benim ağrım olmadı ve ilk defa adet öncesi akıntım oldu..ama sonuç yine adet oldum

Kızlar folik asit kullanıyor musun? Hazırlık olarak neler yapıyorsunuz biraz paylaşır mısınız? Biz daha bu ay denemeye başladık. Neler yapmam gerek? 5.5 yaşında bir oğlum var onda ilk denediğimiz ay olmuştu çok şükür ama daha gençtim tabi. Şimdi 30+ yım hemen tutmayabilir 🙈
Ben Folik asit kullanıyorum hikayelerimiz aynı seninle 6 yaşında kızım var 33 yaşındayım hemen olmayacak gibi 🤭

Ben Folik asit kullanıyorum hikayelerimiz aynı seninle 6 yaşında kızım var 33 yaşındayım hemen olmayacak gibi 🤭
Merakla adet tarihini bekliyorum 😀 bu ay olmasa da önümüzdeki aya daha iyi bir hazırlık yapacağım inşallah 🙏🏻😊 folik asit, yumurtlama günü hesaplama gibi 🙈

Kızlar selam 19:40 gibi Progestan 1. Kutunun son hapını içtim. (30. Tablet) ve bu son hap hepsinden daha çok etkiledi beni. Tansiyonum çok düştü. Normalde akşamları değil gündüz içtiğimde daha cok etkileniyordum ama bu farklıydı gözüm karardı ve yığıldım bayılmadım ama olduğum yerde yığıldım kaldım konuşurken konuşma güçlüğü çektim dozajı ağır gelmiş olabilir mi? İkinci kutuya başlama cesaretim yok. Biliyorum vajinal al diyenleriniz olacak ama doktoruma baş dönmesi durumunu daha önce anlattığımda daha erken al demişti yani vajinal almayı önermedi hiç. Siz olsanız ikinci kutuya devam eder miydiniz adet olmayı mı beklerdiniz? Bir dr ayaklarım da hafif uyuşuyor gibi oluyor baş dönmesi yaşarken. Gerçekten arafta kaldım yarın ikinci kutuya başlayıp 15 gün daha dişimi sıkıp içmeli miyim? Doktor ısrarla gebelik oluşana kadar devam dedi bana son yazışmamızda. Durmadan yazmak sıkmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Papatyamaviss Papatyamaviss @trueliving_ Niqu Niqu @Tikabasa @tweeetyyy kafam iyi değil etiketlemediklerim olabilir lütfen fikri olanlar yazsın
Kankam ben bırakman taraftarıyım gerekırse baska yol denersınız sonucta sana ıyı gelmedi bu yol , ve tehlıke arz edıyor kesınlıkle bende soyluyorum hep daha once kullandım asırı yan etkısını gordum , ıstıyorsan vajınal devam et yada dedıgın gıbı bırak

Back