💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sanırım yalnış etiketlemişsin canım..zaten progestan klomen femara bunlar hepsi zararlı ama mecbur çocuk için kullanıyoruz..he birde yan etki verdiyse devamı kesinlikle gelmemeli..o doktor nasıl bir doktor bilmem yani

Valla ben o kadar bıktımki yok akıntıymış belirtiymiş bu son aylar anladımki hamile kalsam bile bilemem..bazen çok mide bulantım olur ama yine adet olurum..ve ya hiç ağrım olmaz ama sonuçta yine adet olurum

Olabilir canım yorgunluktan ne yaptığımı bilmiyorum bu gün

Kusurabakma canım

Valla ben o kadar bıktımki yok akıntıymış belirtiymiş bu son aylar anladımki hamile kalsam bile bilemem..bazen çok mide bulantım olur ama yine adet olurum..ve ya hiç ağrım olmaz ama sonuçta yine adet olurum
Cnm geçen ay belirti vardı bebişte vardı kimyasaldı şimdi hiç bişey yok akıntı ve ağrı onlarida umursamuyyorum

Canım bu kadar yan etki normal değil ki doktorun ilacı değiştirmesi gerekiyor normalde anladığım kadarıyla değiştirmek yerine erken al dedi bence tekrar sor durumu tam anlat erken aldığını felan hatta baygınlık geçirdim de değiştirelim mi diye kendin sor

Cnm geçen ay belirti vardı bebişte vardı kimyasaldı şimdi hiç bişey yok akıntı ve ağrı onlarida umursamuyyorum
Kuzum geçen ay ilk defa benim gögsüm ağrımadı yani 34 yaşıma kadar ilk defa benim ağrım olmadı ve ilk defa adet öncesi akıntım oldu..ama sonuç yine adet oldum

Çok yorgunum 2 gündür bi süre devam edecek bu yorgunluk dün ayakta duramadım ağrıdan canım ayakta uyuyorum isime bakmadan cevap vermişim
Ben bazen etiket burda yapmıyorum bir defa yaptım başka kişiyi etiketlemişim

Ben Folik asit kullanıyorum hikayelerimiz aynı seninle 6 yaşında kızım var 33 yaşındayım hemen olmayacak gibi

Ben Folik asit kullanıyorum hikayelerimiz aynı seninle 6 yaşında kızım var 33 yaşındayım hemen olmayacak gibi
Merakla adet tarihini bekliyorum bu ay olmasa da önümüzdeki aya daha iyi bir hazırlık yapacağım inşallah folik asit, yumurtlama günü hesaplama gibi

Kankam ben bırakman taraftarıyım gerekırse baska yol denersınız sonucta sana ıyı gelmedi bu yol , ve tehlıke arz edıyor kesınlıkle bende soyluyorum hep daha once kullandım asırı yan etkısını gordum , ıstıyorsan vajınal devam et yada dedıgın gıbı bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…