- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.881
Kızlar bugün bat günüm beklemedeyim test yaptım böyle negatif görmek için zorluyorum kendimi
Bak testin böyle efektli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün bat günüm beklemedeyim test yaptım böyle negatif görmek için zorluyorum kendimi
Canım şimdi girdim foruma yeni gördüm. Pik değil ancak eli kulağında gibi duruyor. Ay hadi hayırlısı. Eğer tekrarlamadıysan akşam şimdi tam zamanı testi tekrarlamak için, pik olabilir. Gerçi sabah mı yaptın bu testi bilmiyorum ama. Eğer akşam üstü gibi yaptınsa yarın sabaha da pik görebilrisin.@fnd_50 @Perlitik @Papatyamaviss A Afratafrac ve ovulasyon takibi yapan kızlar bana da cevap verin nolurhiç daha önce pik görmediğim için kendimde o yüzden soruyorum size
![]()
Olsa keşkeCok silik var gibi ama bilemedim
Ateşim de 37.5Eki Görüntüle 3216216
Bak testin böyle efektli
Bence varAteşim de 37.5
Bu ay böyle çok hissizim hiç bir yerimde ağrımıyor heves te kalmadı inşallah canım çok sağol bi Umut oldu gibi banaBence var
Benım dusukle sonuçlanmıştır bı gebelıgım 1 Ay gecikmede 3 haftalık hamıleydım ama bende pkos varKizlar adetim 4 gecikme gunu kan verdim 0.5cikti sizce gec dollenme olabilirmi yukselirmi bisey deyin kizlar
Degerin benimki gibi mi cikmisti sonradan yukseldimiBenım dusukle sonuçlanmıştır bı gebelıgım 1 Ay gecikmede 3 haftalık hamıleydım ama bende pkos var
Çok güzel canım böyle devam etsin İn şa Allah![]()
Sağolun canlarımmmMaşallah canım saglıkla ilerlesin inşallah![]()
Yok ama beklemenı onerırım doktor bana soktuğunu vermıstı kullanmamıstım o yüzden yazmak ıstedımDegerin benimki gibi mi cikmisti sonradan yukseldimi
Degerin benimki gibi mi cikmisti sonradan yukseldimi
Tesekkulr beklicem zatn baska yapick biseyim yokYok
Yok ama beklemenı onerırım doktor bana soktuğunu vermıstı kullanmamıstım o yüzden yazmak ıstedım
Kesinlıkle bekle canım ıkı kat artıyorsa 4 gun sonra test yap yükselirse cıkar zatenTesekkulr beklicem zatn baska yapick biseyim yok
Ay kuzum Rabb'im sağlıcakla ilerletsin çok sevindimKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69![]()
Ne zaman yumurtladın canım biliyor musun? Çünkü geç döllenme denen şey yumurtlama ile alakalı. Regline 3 gün kala yumurtladıysan mesela ve ilişki olup yumurta döllendiyse mesela henüz çıkmayabilir kanda.Kizlar adetim 4 gecikme gunu kan verdim 0.5cikti sizce gec dollenme olabilirmi yukselirmi bisey deyin kizlar
Ben başladım Aralık ayında 6 yaşında oğlum var benimde ilk ikisinde hemen olmuştu bende gençtim şimdi 32yimKızlar folik asit kullanıyor musun? Hazırlık olarak neler yapıyorsunuz biraz paylaşır mısınız? Biz daha bu ay denemeye başladık. Neler yapmam gerek? 5.5 yaşında bir oğlum var onda ilk denediğimiz ay olmuştu çok şükür ama daha gençtim tabi. Şimdi 30+ yım hemen tutmayabilir![]()
Çok teşekkür ederim güzellikAy kuzum Rabb'im sağlıcakla ilerletsin çok sevindim
Canım şimdi girdim foruma yeni gördüm. Pik değil ancak eli kulağında gibi duruyor. Ay hadi hayırlısı. Eğer tekrarlamadıysan akşam şimdi tam zamanı testi tekrarlamak için, pik olabilir. Gerçi sabah mı yaptın bu testi bilmiyorum ama. Eğer akşam üstü gibi yaptınsa yarın sabaha da pik görebilrisin.
Ancak doktorumun da bana dediği gibi bu testlere çok takılı kalmadan 1 dolu 1 boş ilerlemenizden yana.