💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bugün bat günüm beklemedeyim test yaptım böyle negatif görmek için zorluyorum kendimi
26780E70-567C-49CA-AE44-BE03D886F77C.jpeg

Bak testin böyle efektli

@fnd_50 @Perlitik @Papatyamaviss A Afratafrac ve ovulasyon takibi yapan kızlar bana da cevap verin nolur 🙈 hiç daha önce pik görmediğim için kendimde o yüzden soruyorum size 🙈
Canım şimdi girdim foruma yeni gördüm. Pik değil ancak eli kulağında gibi duruyor. Ay hadi hayırlısı. Eğer tekrarlamadıysan akşam şimdi tam zamanı testi tekrarlamak için, pik olabilir. Gerçi sabah mı yaptın bu testi bilmiyorum ama. Eğer akşam üstü gibi yaptınsa yarın sabaha da pik görebilrisin.

Ancak doktorumun da bana dediği gibi bu testlere çok takılı kalmadan 1 dolu 1 boş ilerlemenizden yana.

Benim de hep normal giderdi ama Ekim ayında 8 gün falan gecikmiştim ben de senin gibi düşünüyordum testler negatif çıkıyordu acaba geç döllenmeden dolayı mı diye ama 8. Günde olmuştum maalesef. Bence biraz daha bekle 10 güne kadar gecikebilir diyorlar bazen olmazsan gidersin teste. Ben de 3 gün geciktim bu ay ama ümitlenemiyorum artık pozitifi görmeden 😊

Merhaba kızlar. Benım adetim geceli 7 gun oldu dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama test artımedmıs burda okudum yanlıs çıktığını. Bırde 10 gundur aşırı bı akıntım var hıc olmazdı sulu seffaf gunde kac defa ıc camasırı cıkarıyorum. Benı tek düşündüren sey akıntım hıc akıntım olmazdı. Bu arada pkosum hamıle olup da benım gıbı olan var mı

Kizlar adetim 4 gecikme gunu kan verdim 0.5cikti sizce gec dollenme olabilirmi yukselirmi bisey deyin kizlar
Ne zaman yumurtladın canım biliyor musun? Çünkü geç döllenme denen şey yumurtlama ile alakalı. Regline 3 gün kala yumurtladıysan mesela ve ilişki olup yumurta döllendiyse mesela henüz çıkmayabilir kanda.

Kızlar folik asit kullanıyor musun? Hazırlık olarak neler yapıyorsunuz biraz paylaşır mısınız? Biz daha bu ay denemeye başladık. Neler yapmam gerek? 5.5 yaşında bir oğlum var onda ilk denediğimiz ay olmuştu çok şükür ama daha gençtim tabi. Şimdi 30+ yım hemen tutmayabilir 🙈
Ben başladım Aralık ayında 6 yaşında oğlum var benimde ilk ikisinde hemen olmuştu bende gençtim şimdi 32yim😁 hemen tutmadi Aralık'ta başladım

Geçen ay öyle yaptım ama yorucu kuzum 🙈 o yüzden bu ay böyle ovulasyon bakim dedim. Bunu 4 gibi yaptım. En son ilişki Perşembe olmuştu. Şimdi yine de değerlendircem ben
Canım şimdi girdim foruma yeni gördüm. Pik değil ancak eli kulağında gibi duruyor. Ay hadi hayırlısı. Eğer tekrarlamadıysan akşam şimdi tam zamanı testi tekrarlamak için, pik olabilir. Gerçi sabah mı yaptın bu testi bilmiyorum ama. Eğer akşam üstü gibi yaptınsa yarın sabaha da pik görebilrisin.

Ancak doktorumun da bana dediği gibi bu testlere çok takılı kalmadan 1 dolu 1 boş ilerlemenizden yana.

Back