- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.801
Canım çok sevindim artmasına gerçekten takip ediyordum burdanbenim de iki gün önce 57 çıkmıştı birazdan yine test yapmaya gidicem inşallah artmış olur
Bana doktorum folidays verdi onu kullanıyorum kuzumKızlar folik asit kullanıyor musun? Hazırlık olarak neler yapıyorsunuz biraz paylaşır mısınız? Biz daha bu ay denemeye başladık. Neler yapmam gerek? 5.5 yaşında bir oğlum var onda ilk denediğimiz ay olmuştu çok şükür ama daha gençtim tabi. Şimdi 30+ yım hemen tutmayabilir
Amin canım senin de inşallahKatlanarak artsın kuzum en küçük şüphe bile duymayacak değerlerin çıksın inşallah
Çok şükür böyle devam etsin canımKızlar dünkü lab da 116.4 çıktı 20 saatteki sonuç 69.24 ten artışdestinesiaa Papatyamaviss S simurgggg
Lütfen bi süre kan verme bıraz buyumesını bekle en azından kanını verdıgınde yuksek guzel bı deger gorursun ve aklına baska seyler gelmez , için rahat etmezsede her sabah kaset testle bak artısına suankı artıs guzel sende sımdılık sakınles guzel dusunAmin canim o 48 neden çıktı anlamadım daha stres olup kötü etkilemiyim di mi 20 saatte %68 artmış
SupeeerKızlar dünkü lab da 116.4 çıktı 20 saatteki sonuç 69.24 ten artışdestinesiaa Papatyamaviss S simurgggg
Lütfen bi süre kan verme bıraz buyumesını bekle en azından kanını verdıgınde yuksek guzel bı deger gorursun ve aklına baska seyler gelmez , için rahat etmezsede her sabah kaset testle bak artısına suankı artıs guzel sende sımdılık sakınles guzel dusun
Supeeerher sey yolunda o zaman cok sevindim canim
Tabiki canım 48 saatte 3 kat artacakti belki deİyi ki canım benim iyi ki varsınız biraz rahatlıyim di mi 20 saatte aynı lab da %68 artmış
Çok şükür böyle devam etsin canımMutlu haberi alıb sonra kayb etmek ben malesef yaşadım insan zor kaldırıyor.Birde yaşatmasın
Tabiki canım 48 saatte 3 kat artacakti belki de
Ben folden qf kullanıyorum canım doktorum yazmıştı folik asit. Her türlü vitamin takviyemi almıştım sağlıklı besleniyorum normalde düzenli egzersiz hayatım var 4.5 yaşında oğlum var ilk ona kalmaya çalışırken de 15 ay olmadı sebepsiz. Şimdi yine 8-9 aydır deniyoruz olmuyor. Bekliyoruz. Allah gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallahKızlar folik asit kullanıyor musun? Hazırlık olarak neler yapıyorsunuz biraz paylaşır mısınız? Biz daha bu ay denemeye başladık. Neler yapmam gerek? 5.5 yaşında bir oğlum var onda ilk denediğimiz ay olmuştu çok şükür ama daha gençtim tabi. Şimdi 30+ yım hemen tutmayabilir
Teşekkür ederim canımCnm p. Tesi test yapmaya başlıyım dıyorum
Bnımde adete 7 gün var
Cnm seni diğer topiklerden bılıyorum
Senın için dua edıcem
İnşallah canımcanını sıkma daha hiçbişi belli değil benimde iki gün önce sancım olunca adet mi olucam diye biraz moralim bozuldu ama değilmişim elhamdulillah inşallah seninde yerlrşme sancılarıdır. ben ilk defa iğne olduğum için farkı bilemiyorum hem bende de pko vardı ama ileri seviye değildi kızımda klomen bunda letu kullandım
Aşko ben ne zaman vereyim sence 2 günde 45ten 123e çıkmış. Perşembe vereyim diyorum?Lütfen bi süre kan verme bıraz buyumesını bekle en azından kanını verdıgınde yuksek guzel bı deger gorursun ve aklına baska seyler gelmez , için rahat etmezsede her sabah kaset testle bak artısına suankı artıs guzel sende sımdılık sakınles guzel dusun
canım bende pazartesi başka doktora gidicem bakalım o ne diyecekCanını sıkmak istemiyorum ama bana 3 yıl çok iyi çok iyi deyip sürekli başından saldılar 3 yıldır pkoyum 20 kilo alıp adet olamayana kadar haberim yoktu başka doktora gittim sağ kaşık komple kist
Kişiye göre değişiyor ama 12.gun etkisi tamamen geçmiş olur. Kaçıncı gundesin?Kızlar catlatma ignesinin etkisi ne zaman geçiyor
allah büyüktür inşallah seninde bebeğin olacak pozitif düşün canımİnşallah canımuzun zamandır bekliyoruz nasip kısmet ne yapalım.. Öylece her ay adeti bekliyoruz her seferinde aynı şeyler dün14. Günümdü test negatif di hep böyle mi olcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?