💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bana doktorum folidays verdi onu kullanıyorum kuzum

Amin canim o 48 neden çıktı anlamadım daha stres olup kötü etkilemiyim di mi 20 saatte %68 artmış
Lütfen bi süre kan verme bıraz buyumesını bekle en azından kanını verdıgınde yuksek guzel bı deger gorursun ve aklına baska seyler gelmez , için rahat etmezsede her sabah kaset testle bak artısına suankı artıs guzel sende sımdılık sakınles guzel dusun

Evet canım bu değer sakinlestirdi beni vermeyecem inşallah

Ben folden qf kullanıyorum canım doktorum yazmıştı folik asit. Her türlü vitamin takviyemi almıştım sağlıklı besleniyorum normalde düzenli egzersiz hayatım var 4.5 yaşında oğlum var ilk ona kalmaya çalışırken de 15 ay olmadı sebepsiz. Şimdi yine 8-9 aydır deniyoruz olmuyor. Bekliyoruz. Allah gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah

Eklentiler

• A772F89C-25F7-4344-8A4D-860045EB9C49.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 106
Cnm p. Tesi test yapmaya başlıyım dıyorum
Bnımde adete 7 gün var
Cnm seni diğer topiklerden bılıyorum
Senın için dua edıcem
Teşekkür ederim canım Allah dua edenlerin sesini duysun inş güzel haberler alırız yakında .. test yapınca haber ver merak ederim

İnşallah canım uzun zamandır bekliyoruz nasip kısmet ne yapalım.. Öylece her ay adeti bekliyoruz her seferinde aynı şeyler dün14. Günümdü test negatif di hep böyle mi olcak diye korkuyorum

Aşko ben ne zaman vereyim sence 2 günde 45ten 123e çıkmış. Perşembe vereyim diyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…