💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sonuçlarını hatırlamıyorum ama gebeliğe engel hiç bir sorun yok kimyasalıda ben sureklı takıp etdıgımden fark etdık yumurta dondurduk aa kalıtede ıkı tane eger olmazsa tüp bebek için doktorumuz gerek yok dedı sıgrayı bırakdım vıtamın destegıne basladık ama olmuyor ya cok ıstedıgımızden bılmıyorum saglık sorunumuz olsa olmasa amenna ama yok yıne olmuyor
Peki canım kan sulandırıcı kullanıyor musun acaba tedavi de iğne olarak belki pıhtılaşma faktörlerin de bir sorun olabilir onun için genetik tarama olarak baktır canım toksoplazma burucella bunlara da baktır eğitim araştırma Hastanesi'nde eşinin morfolojisine de bakılsın IgE var bağışıklık sistemi ile ilgili test bazen vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atıyor bence sen genetik tarama yaptırın eşinle beraber hsg çekildi mi rahimde perde polip olabiliyor bunlarda tutunmayı etkiliyor

Kızlar doktora gittim geldim pazartesi tekrar gel bi idrar testleri görelim dedi folik asit verdi bakalım ama gebelik testi yapmadı utrasonla bakım sürekli adet tarihimi sordu başkada bişey demedi testleri görelim dedi bol su iç dedi

Canim biz eşimle deprem olduğundan beri ayrı şehirlerdeyiz. Ne zaman bir araya geliriz belli değil.
Bende pazartesiye şehir hastanesinden randevu aldım, adetin 4. Gününe denk geliyor, ilçedeki hastanede amh felan bakılmiyordu, burda bakmalarını isteyeceğim. Keşke rahim filmi de çekilse banada.
Anladım canım inşllah her şey yoluna girer sizin için de en kısa zamanda düzeninize dönersiniz. Söyleyebilirsin rahim filmi için. Ben söylemeden doktor rahim filmi kalmış geriye ona bakalım demişti

B

Bu ovulasyon testleri benim kafamı çok karıştırıyor.Mesela pik görmeden birkaç gün önce yumurta akı kıvamında akıntı görüyoruz bu akıntı çatlayan yumurtadan dolayı olmuyor mu.yumurta çatladığında içindeki o sıvı akıyor diye biliyorum.ama hep söylenen o akıntıyı gördükten birkaç gün sonra çatlama olcağı.E henüz çatlamadıysa o uzayan akıntı neeeee😂 bazen mantık yürüyemiyorum
Valla akıntıdan hiç anlamıyorum canım ben 😂 bi ovülasyon testini biliyordum onu yapıyordum oda doktor onayıyla kesin tutuyormuş yani belki senin pik görmeden önce küçük yumurtandan çatlayan oluyordur o akıntı yapıyodur

Ya canımsın cansın sen güzel anne😍😍🌸 sen keyfine bak dinlen bol bol keyfini çıkar o rahatsızlıklar geçecek inşallah ❤️❤️ benim bugün 24. Gün. Ama nedense umudum azalıyor niye bilmiyorum yaklaştıkça sona korkuyorum. Bir şey olursa mutlaka etiketleyeceğim seni. Benim için duanı eksik etme lütfen🤲🏻🌸😍❤️🥰
Hep aklımda kalbimde duamdasın 🤲🏻 hep pozitif düşün bütün güzellikler gelsin 🌸

Ben hiç ikinci kanı vermedim pazartesi sağlık ocağinda versem ona göre kontrole gitsem dedim ama şöyle bir sorun var burda gördüğüm kadarıyla sağlık ocağında binden sonrası ölçülmüyor benim şuan değerimin 3 binlerde olması lazım nasıl yapcam şimdi Kızlar acaba net neyse onu ölçmezmi

Ben hiç ikinci kanı vermedim pazartesi sağlık ocağinda versem ona göre kontrole gitsem dedim ama şöyle bir sorun var burda gördüğüm kadarıyla sağlık ocağında binden sonrası ölçülmüyor benim şuan değerimin 3 binlerde olması lazım nasıl yapcam şimdi Kızlar acaba net neyse onu ölçmezmi
Canim neden binden sonrası olculmesin, ölçülüyor.

Kuzum söylüyorsun sağlık ocağına bir ayarı var onu işaretliyorlarmış öyle ölçülğyormuş

Kızlar bu pik mi sizce
Pik olma ihtimali ile düşünüp bugün değerlendir canım yarın her zaman yaptığın saatte tekrarla eğer silik çıkarsa bilgi bugünkü piktir ve çatlamıştır. Bu test markasını bilmiyorum ben ama ben laboquick mi ne ondan yaptım ikinci çizgi tam koyu çıkmadı lakin pikmiş meğer

Pik olma ihtimali ile düşünüp bugün değerlendir canım yarın her zaman yaptığın saatte tekrarla eğer silik çıkarsa bilgi bugünkü piktir ve çatlamıştır. Bu test markasını bilmiyorum ben ama ben laboquick mi ne ondan yaptım ikinci çizgi tam koyu çıkmadı lakin pikmiş meğer
İnnovita kuzum bu. Öyle yapcam bugünü değerlendircem inşallah 🤲🏻

Ben gecen kan verdim 100 bin küsür cıkmıs sağlık ocagıydı kuzum

Back