- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.781
Cok cok güzel artmıs masallahhhh iyi ki dün tekrarladın canım![]()
İyi ki canım benim iyi ki varsınız biraz rahatlıyim di mi 20 saatte aynı lab da %68 artmış
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok güzel artmıs masallahhhh iyi ki dün tekrarladın canım![]()
Sonuçlarını hatırlamıyorum ama gebeliğe engel hiç bir sorun yok kimyasalıda ben sureklı takıp etdıgımden fark etdık yumurta dondurduk aa kalıtede ıkı tane eger olmazsa tüp bebek için doktorumuz gerek yok dedı sıgrayı bırakdım vıtamın destegıne basladık ama olmuyor ya cok ıstedıgımızden bılmıyorum saglık sorunumuz olsa olmasa amenna ama yok yıne olmuyorKan pıhtılaşma birde eşinizin sperm testinde morfoloji kaç bir de yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron baktırın yumurta kaliteli mi değil mi diye
Oh çok şükür kuzucum yaaa demekki cihaz hatasıydı. Çok sevindimmmKızlar dünkü lab da 116.4 çıktı 20 saatteki sonuç 69.24 ten artış![]()
destinesiaa @Papatyamaviss @simurgggg
Yok canım ilaçla hiç korunmadım. Ben de anlamadım ki hiçbir şeyKuzum çocuk düşünmeden önce korunuyor muydun ilaçla ? İlaçlar mı inceltiyor diye merak ediyorum da![]()
Ya tabiki rahatla canım benim mükemmel artıs olmus artık stres yapma biraz bekle öyle kan verİyi ki canım benim iyi ki varsınız biraz rahatlıyim di mi 20 saatte aynı lab da %68 artmış![]()
Güzel artmış canım sıkıntı yapma orda mutlaka bi sıkıntı olmuştur laboratuar da sen burdan devam et canımAmin canim o 48 neden çıktı anlamadım daha stres olup kötü etkilemiyim di mi 20 saatte %68 artmış![]()
Evet erken test yaptıgımız için kimyasalı öğrenıyoruz
Her kadın yaşıyor ama 4 kez kımyasal da az değil yani rahim duvarı mı ince acaba
TutunamAltdan ultrasona gırdgımde rahım duvarlarım kalınlasmıs genetık dıyor ama bılmıyorum belkı cok ıstedıgımızden oluyor 1 senedır ovulasyon testı yapıyorum adetım duzenlı gunumu de buluyorum hem cubuk test yapıyorum hemde cıhaz aldım onla ama olmuyor
Güzel artmış canım sıkıntı yapma orda mutlaka bi sıkıntı olmuştur laboratuar da sen burdan devam et canım
Ohhhh kuzum rahatlayabilirsin bence artıkKızlar dünkü lab da 116.4 çıktı 20 saatteki sonuç 69.24 ten artış![]()
destinesiaa @Papatyamaviss @simurgggg
Ya tabiki rahatla canım benim mükemmel artıs olmus artık stres yapma biraz bekle öyle kan ver![]()
Ohhhh kuzum rahatlayabilirsin bence artık![]()
Oh çok şükür kuzucum yaaa demekki cihaz hatasıydı. Çok sevindimmm![]()
Şimdi bütün hafta sonu sağlıklı beslenip güzelce dinlen. Stresten de uzak dur kuzumAllah razı olsun kuzum![]()
Şimdi bütün hafta sonu sağlıklı beslenip güzelce dinlen. Stresten de uzak dur kuzum![]()
Ben kullanıyordum önceden adı yaz olanı. Ama bırakınca doktora gittim böyle bir sorun söylemedi. Başka yerlerde okudum da ondan merak ettim kuzumYok canım ilaçla hiç korunmadım. Ben de anlamadım ki hiçbir şey![]()
Canım çok sevindim artmasına gerçekten takip ediyordum burdanTamam kuzum sağlıkla artsın inşallah![]()
Yok kuzum içini ferah tutup kendini motive edecek şeylere yönel. Herşey çok güzel gitsin inşallahEvet kuzum öyle yapacam valla çok stres yaptım dün kötü etkilememisimdir inşallah
Oh ne güzel iyi düşünmüşün canımKalp atışını duyunca adak adadım valla eşime de söyledim bir kan akitalim inşallah buyur bebeğimAllah kimseye korkusunu yaşatmasın
![]()