💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kan pıhtılaşma birde eşinizin sperm testinde morfoloji kaç bir de yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron baktırın yumurta kaliteli mi değil mi diye
Sonuçlarını hatırlamıyorum ama gebeliğe engel hiç bir sorun yok kimyasalıda ben sureklı takıp etdıgımden fark etdık yumurta dondurduk aa kalıtede ıkı tane eger olmazsa tüp bebek için doktorumuz gerek yok dedı sıgrayı bırakdım vıtamın destegıne basladık ama olmuyor ya cok ıstedıgımızden bılmıyorum saglık sorunumuz olsa olmasa amenna ama yok yıne olmuyor

Evet erken test yaptıgımız için kimyasalı öğrenıyoruz
Her kadın yaşıyor ama 4 kez kımyasal da az değil yani rahim duvarı mı ince acaba
TutunamAltdan ultrasona gırdgımde rahım duvarlarım kalınlasmıs genetık dıyor ama bılmıyorum belkı cok ıstedıgımızden oluyor 1 senedır ovulasyon testı yapıyorum adetım duzenlı gunumu de buluyorum hem cubuk test yapıyorum hemde cıhaz aldım onla ama olmuyor

Kızlar folik asit kullanıyor musun? Hazırlık olarak neler yapıyorsunuz biraz paylaşır mısınız? Biz daha bu ay denemeye başladık. Neler yapmam gerek? 5.5 yaşında bir oğlum var onda ilk denediğimiz ay olmuştu çok şükür ama daha gençtim tabi. Şimdi 30+ yım hemen tutmayabilir 🙈

Back