💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben folden qf kullanıyorum canım doktorum yazmıştı folik asit. Her türlü vitamin takviyemi almıştım sağlıklı besleniyorum normalde düzenli egzersiz hayatım var 4.5 yaşında oğlum var ilk ona kalmaya çalışırken de 15 ay olmadı sebepsiz. Şimdi yine 8-9 aydır deniyoruz olmuyor. Bekliyoruz. Allah gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah
Teşekkür ederim 🙏🏻 hepimizin gönlüme göre olsun inşallah

B
Kızlar selam. Pazartesi adetimin 11. Günü doktora gitmiştim yumurtamın 11 mm olduğunu söylemişti Perşembe tekrar kontrole çağırmıştı gitmeden önce ovülasyon testi yapmıştım ve pik çıkmıştı doktorda testi onayladı 17.5 mm büyüklüğünde yumurtam olduğunu söyledi benim zaten genelde testim 24 saat pik kalıyor sonra çatlamaya başlıyor günde 2mm büyüdüğünü düşünürsek cuma günü 19.5 mm iken çatladı yumurtam ovülasyon testleri ile doktorun söyledikleri bende uyumlu çıktı yani. Merak edenleriniz vardır diye haber vereyim dedim. Aşağıya Perşembe günü yaptığım ovülasyon testinin resmini bırakıyorum
Bu ovulasyon testleri benim kafamı çok karıştırıyor.Mesela pik görmeden birkaç gün önce yumurta akı kıvamında akıntı görüyoruz bu akıntı çatlayan yumurtadan dolayı olmuyor mu.yumurta çatladığında içindeki o sıvı akıyor diye biliyorum.ama hep söylenen o akıntıyı gördükten birkaç gün sonra çatlama olcağı.E henüz çatlamadıysa o uzayan akıntı neeeee😂 bazen mantık yürüyemiyorum

Kızlar bu pik mi sizce

Eklentiler

• IMG_20230311_161820.jpg
    IMG_20230311_161820.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 53
B

Bu ovulasyon testleri benim kafamı çok karıştırıyor.Mesela pik görmeden birkaç gün önce yumurta akı kıvamında akıntı görüyoruz bu akıntı çatlayan yumurtadan dolayı olmuyor mu.yumurta çatladığında içindeki o sıvı akıyor diye biliyorum.ama hep söylenen o akıntıyı gördükten birkaç gün sonra çatlama olcağı.E henüz çatlamadıysa o uzayan akıntı neeeee😂 bazen mantık yürüyemiyorum
Ben tedavi gördüğüm zamanlar o akıntı geldiğinde daha iğne yapmama 2-3 gün kalmış oluyordu hatta panik olup tekrar kontrole gitmiştim çatlama falan olmamıştı. Bence yumurtanin yeterli büyüklüğe geldiğini gösteriyor hatta ben de bugün gördüm hafiften ama test hiç koyulaşmadi

Ben tedavi gördüğüm zamanlar o akıntı geldiğinde daha iğne yapmama 2-3 gün kalmış oluyordu hatta panik olup tekrar kontrole gitmiştim çatlama falan olmamıştı. Bence yumurtanin yeterli büyüklüğe geldiğini gösteriyor hatta ben de bugün gördüm hafiften ama test hiç koyulaşmadi
Evlenmeden önce ben o akıntıyı üşütünce oluyo sanıyodum hafif kasıklrım da ağrıyodu heh diyodum yine yerlere bastım çorapsız olcağı buydu.Meğer vücut nasılda bize sinyal veriyormuş yumurtlama zamanı.Her şey öyle planlı uyumlu yaratılmış çok şükür yaratana ❤️

B

O akıntı yumurtanın çatlamaya yakın olduğunu gösteriyor henüz çatlamış demek değil. Akıntı lh ile pik yapınca da çatlama yakın oluyor. Çatladıktan sonra da lh testi silikleşiyor. O akıntı ilişkiye girildiğinde spermleri orda daha uzun süre tutmaya Yardımcı oluyor. Allah’ın hikmeti valla

Evlenmeden önce ben o akıntıyı üşütünce oluyo sanıyodum hafif kasıklrım da ağrıyodu heh diyodum yine yerlere bastım çorapsız olcağı buydu.Meğer vücut nasılda bize sinyal veriyormuş yumurtlama zamanı.Her şey öyle planlı uyumlu yaratılmış çok şükür yaratana ❤️
😌 Demi.. inşallah güzel haberleri de yakın zamanda alırız 🙏🏻

Canım beklemedeyim. Geçen ay doktora gitmiştim rahmin ince dedi o yüzden gebe kalamıyor olabilirsin dedi iki kutu Progestan verdi. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum. Bugün adetin 24. Günü. Bugün ilk kutu bitiyor. İkinci kutuya ara vermeden devam et dedi ama ben çok kararsızım ara veresim var çünkü beni çok etkiledi sürekli uyku hali sabahları inanılmaz baş dönmesi sersemlik yaptı. Bir de bat ne zaman bilmiyorum. Her ay yumurtlama akıntımdan bilirdim bu ay Progestan içtiğim için akıntı da göremedim yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum. Bence gebelik olmadı. En azından ara vereyim adet olayım diyorum gebelik yoksa. Adet bitiminde gel dedi rahim filmi çekilecek. Ben ilk gebeliğimde o zamanki doktorum Progestan vermişti ama o adetin 15. Günü başla 10 gün iç günde 1 tane demişti o zaman hamile kalmıştım. Şimdi çok belirsizlikler içindeyim. Adet öncesi beyaz akıntım gelmeye başladı. Bence yine olmadı. Çok yoruldum artık. Sen naptın ne durumdasın
Canim biz eşimle deprem olduğundan beri ayrı şehirlerdeyiz. Ne zaman bir araya geliriz belli değil.
Bende pazartesiye şehir hastanesinden randevu aldım, adetin 4. Gününe denk geliyor, ilçedeki hastanede amh felan bakılmiyordu, burda bakmalarını isteyeceğim. Keşke rahim filmi de çekilse banada.

O akıntı yumurtanın çatlamaya yakın olduğunu gösteriyor henüz çatlamış demek değil. Akıntı lh ile pik yapınca da çatlama yakın oluyor. Çatladıktan sonra da lh testi silikleşiyor. O akıntı ilişkiye girildiğinde spermleri orda daha uzun süre tutmaya Yardımcı oluyor. Allah’ın hikmeti valla
Ateş takibi yapmadın mi bu ay ?

Back