- 25 Nisan 2022
- 274
- 291
- 23
- 37
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.821
İğne günü hariç 8. gün canımKişiye göre değişiyor ama 12.gun etkisi tamamen geçmiş olur. Kaçıncı gundesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne günü hariç 8. gün canımKişiye göre değişiyor ama 12.gun etkisi tamamen geçmiş olur. Kaçıncı gundesin?
12.gun test yapmaya başla derim, yalancı pozitiflerle kafanı karıştırma şimdilikİğne günü hariç 8. gün canım
Teşekkür ederim hepimizin gönlüme göre olsun inşallahBen folden qf kullanıyorum canım doktorum yazmıştı folik asit. Her türlü vitamin takviyemi almıştım sağlıklı besleniyorum normalde düzenli egzersiz hayatım var 4.5 yaşında oğlum var ilk ona kalmaya çalışırken de 15 ay olmadı sebepsiz. Şimdi yine 8-9 aydır deniyoruz olmuyor. Bekliyoruz. Allah gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah
Bu ovulasyon testleri benim kafamı çok karıştırıyor.Mesela pik görmeden birkaç gün önce yumurta akı kıvamında akıntı görüyoruz bu akıntı çatlayan yumurtadan dolayı olmuyor mu.yumurta çatladığında içindeki o sıvı akıyor diye biliyorum.ama hep söylenen o akıntıyı gördükten birkaç gün sonra çatlama olcağı.E henüz çatlamadıysa o uzayan akıntı neeeee bazen mantık yürüyemiyorumKızlar selam. Pazartesi adetimin 11. Günü doktora gitmiştim yumurtamın 11 mm olduğunu söylemişti Perşembe tekrar kontrole çağırmıştı gitmeden önce ovülasyon testi yapmıştım ve pik çıkmıştı doktorda testi onayladı 17.5 mm büyüklüğünde yumurtam olduğunu söyledi benim zaten genelde testim 24 saat pik kalıyor sonra çatlamaya başlıyor günde 2mm büyüdüğünü düşünürsek cuma günü 19.5 mm iken çatladı yumurtam ovülasyon testleri ile doktorun söyledikleri bende uyumlu çıktı yani. Merak edenleriniz vardır diye haber vereyim dedim. Aşağıya Perşembe günü yaptığım ovülasyon testinin resmini bırakıyorum
Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar 2 gün önce değerim 57,15 ti bugün 153 çıktı maşallah daha eşim dışında kimse bilmiyor bir burda paylaşıp duruyorum Allah size de nasip etsin
Vermen de cok sart degıl ama yınede yukselısı goreyım dıyorsan kuzum verebılırsın persembe guzel gayet sonrada doktor randevusu alırsın ufaktan bakarsınAşko ben ne zaman vereyim sence 2 günde 45ten 123e çıkmış. Perşembe vereyim diyorum?
Canım cok güzel artmıs masallahKızlar 2 gün önce değerim 57,15 ti bugün 153 çıktı maşallah daha eşim dışında kimse bilmiyor bir burda paylaşıp duruyorum Allah size de nasip etsin
Ben tedavi gördüğüm zamanlar o akıntı geldiğinde daha iğne yapmama 2-3 gün kalmış oluyordu hatta panik olup tekrar kontrole gitmiştim çatlama falan olmamıştı. Bence yumurtanin yeterli büyüklüğe geldiğini gösteriyor hatta ben de bugün gördüm hafiften ama test hiç koyulaşmadiB
Bu ovulasyon testleri benim kafamı çok karıştırıyor.Mesela pik görmeden birkaç gün önce yumurta akı kıvamında akıntı görüyoruz bu akıntı çatlayan yumurtadan dolayı olmuyor mu.yumurta çatladığında içindeki o sıvı akıyor diye biliyorum.ama hep söylenen o akıntıyı gördükten birkaç gün sonra çatlama olcağı.E henüz çatlamadıysa o uzayan akıntı neeeee bazen mantık yürüyemiyorum
Femomentere göre değil bilemedimKızlar bu pik mi sizce
Evlenmeden önce ben o akıntıyı üşütünce oluyo sanıyodum hafif kasıklrım da ağrıyodu heh diyodum yine yerlere bastım çorapsız olcağı buydu.Meğer vücut nasılda bize sinyal veriyormuş yumurtlama zamanı.Her şey öyle planlı uyumlu yaratılmış çok şükür yaratanaBen tedavi gördüğüm zamanlar o akıntı geldiğinde daha iğne yapmama 2-3 gün kalmış oluyordu hatta panik olup tekrar kontrole gitmiştim çatlama falan olmamıştı. Bence yumurtanin yeterli büyüklüğe geldiğini gösteriyor hatta ben de bugün gördüm hafiften ama test hiç koyulaşmadi
O akıntı yumurtanın çatlamaya yakın olduğunu gösteriyor henüz çatlamış demek değil. Akıntı lh ile pik yapınca da çatlama yakın oluyor. Çatladıktan sonra da lh testi silikleşiyor. O akıntı ilişkiye girildiğinde spermleri orda daha uzun süre tutmaya Yardımcı oluyor. Allah’ın hikmeti vallaB
Bu ovulasyon testleri benim kafamı çok karıştırıyor.Mesela pik görmeden birkaç gün önce yumurta akı kıvamında akıntı görüyoruz bu akıntı çatlayan yumurtadan dolayı olmuyor mu.yumurta çatladığında içindeki o sıvı akıyor diye biliyorum.ama hep söylenen o akıntıyı gördükten birkaç gün sonra çatlama olcağı.E henüz çatlamadıysa o uzayan akıntı neeeee bazen mantık yürüyemiyorum
Demi.. inşallah güzel haberleri de yakın zamanda alırızEvlenmeden önce ben o akıntıyı üşütünce oluyo sanıyodum hafif kasıklrım da ağrıyodu heh diyodum yine yerlere bastım çorapsız olcağı buydu.Meğer vücut nasılda bize sinyal veriyormuş yumurtlama zamanı.Her şey öyle planlı uyumlu yaratılmış çok şükür yaratana
Canim biz eşimle deprem olduğundan beri ayrı şehirlerdeyiz. Ne zaman bir araya geliriz belli değil.Canım beklemedeyim. Geçen ay doktora gitmiştim rahmin ince dedi o yüzden gebe kalamıyor olabilirsin dedi iki kutu Progestan verdi. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum. Bugün adetin 24. Günü. Bugün ilk kutu bitiyor. İkinci kutuya ara vermeden devam et dedi ama ben çok kararsızım ara veresim var çünkü beni çok etkiledi sürekli uyku hali sabahları inanılmaz baş dönmesi sersemlik yaptı. Bir de bat ne zaman bilmiyorum. Her ay yumurtlama akıntımdan bilirdim bu ay Progestan içtiğim için akıntı da göremedim yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum. Bence gebelik olmadı. En azından ara vereyim adet olayım diyorum gebelik yoksa. Adet bitiminde gel dedi rahim filmi çekilecek. Ben ilk gebeliğimde o zamanki doktorum Progestan vermişti ama o adetin 15. Günü başla 10 gün iç günde 1 tane demişti o zaman hamile kalmıştım. Şimdi çok belirsizlikler içindeyim. Adet öncesi beyaz akıntım gelmeye başladı. Bence yine olmadı. Çok yoruldum artık. Sen naptın ne durumdasın
Ateş takibi yapmadın mi bu ay ?O akıntı yumurtanın çatlamaya yakın olduğunu gösteriyor henüz çatlamış demek değil. Akıntı lh ile pik yapınca da çatlama yakın oluyor. Çatladıktan sonra da lh testi silikleşiyor. O akıntı ilişkiye girildiğinde spermleri orda daha uzun süre tutmaya Yardımcı oluyor. Allah’ın hikmeti valla
fnd_50 Perlitik Papatyamaviss A Afratafrac ve ovulasyon takibi yapan kızlar bana da cevap verin nolur hiç daha önce pik görmediğim için kendimde o yüzden soruyorum sizeKızlar bu pik mi sizce
Saat kaçta yaptınfnd_50 Perlitik Papatyamaviss A Afratafrac ve ovulasyon takibi yapan kızlar bana da cevap verin nolur hiç daha önce pik görmediğim için kendimde o yüzden soruyorum size
Ben böyle görünce bikaç saat sonra yeniden yapıyorum o zaman pik olmuş oluyo varsa testin akşam bidaha yap bence o zaman tam pik olabilirfnd_50 Perlitik Papatyamaviss A Afratafrac ve ovulasyon takibi yapan kızlar bana da cevap verin nolur hiç daha önce pik görmediğim için kendimde o yüzden soruyorum size
Tamam canım yaparım bi daha var testim. 4ü 10 geçiyordu yaptığımda testiBen böyle görünce bikaç saat sonra yeniden yapıyorum o zaman pik olmuş oluyo varsa testin akşam bidaha yap bence o zaman tam pik olabilir