💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Erken test yapıp pozitif görenler belirtiniz oldu mu ? benim hiç bi belirtim yok diye üzülüyorum ama yine de bi umut işte

Canim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurgggg tweeetyyy tweeetyyy Papatyamaviss Papatyamaviss
Canimcm iyi yapmissin.. insallah guzel sonuclar alırsın. Seni cok iyi anliyorum. Ben de ne olursa olsun merak ederdim. Bosver bir acidan da bilmek n3 olursa olsun daha iyidir. Guzel haberlerle gel hadi insallah🥰

Canim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurgggg tweeetyyy tweeetyyy Papatyamaviss Papatyamaviss
Canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canım nasılsın, durumlar nasıl, geçmişi okuyamadım.
Canım beklemedeyim. Geçen ay doktora gitmiştim rahmin ince dedi o yüzden gebe kalamıyor olabilirsin dedi iki kutu Progestan verdi. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum. Bugün adetin 24. Günü. Bugün ilk kutu bitiyor. İkinci kutuya ara vermeden devam et dedi ama ben çok kararsızım ara veresim var çünkü beni çok etkiledi sürekli uyku hali sabahları inanılmaz baş dönmesi sersemlik yaptı. Bir de bat ne zaman bilmiyorum. Her ay yumurtlama akıntımdan bilirdim bu ay Progestan içtiğim için akıntı da göremedim yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum. Bence gebelik olmadı. En azından ara vereyim adet olayım diyorum gebelik yoksa. Adet bitiminde gel dedi rahim filmi çekilecek. Ben ilk gebeliğimde o zamanki doktorum Progestan vermişti ama o adetin 15. Günü başla 10 gün iç günde 1 tane demişti o zaman hamile kalmıştım. Şimdi çok belirsizlikler içindeyim. Adet öncesi beyaz akıntım gelmeye başladı. Bence yine olmadı. Çok yoruldum artık. Sen naptın ne durumdasın

Aynen canim kan vermedim. Dedigin gibi yolunda gitse 4 günde koyulasma fazla olurdu. O yuzden pek kaptirmadim kendimi zaten. Olursa supriz olur. Olmazsa da insallah surec uzamaz da erkenden gelir regl 😊 hala olmamis olursa pazartesi yine de bir kan verip bakarim ama yuksek bir deger göreceğimi dusunmuyorum. Pazrtesi sen de test yapacaksin degil mi? Insallah sen guzel sonuclar alirsin🙏
Walla cnm aslında p. Tesi erken
İğne dahil 12. Gün olcak

Acaba ne zmn yapsam dıye kara kara dusunuyom
Evde 6 tane laboquik var
Çarsamba mı yapsam?

Canimcm iyi yapmissin.. insallah guzel sonuclar alırsın. Seni cok iyi anliyorum. Ben de ne olursa olsun merak ederdim. Bosver bir acidan da bilmek n3 olursa olsun daha iyidir. Guzel haberlerle gel hadi insallah🥰

Aynen kuzum bilmek istedim bir an önce Allah im kimseyi böyle mutlu edip sonra böyle üzmesin 🙏💜

Kızlar selam. Pazartesi adetimin 11. Günü doktora gitmiştim yumurtamın 11 mm olduğunu söylemişti Perşembe tekrar kontrole çağırmıştı gitmeden önce ovülasyon testi yapmıştım ve pik çıkmıştı doktorda testi onayladı 17.5 mm büyüklüğünde yumurtam olduğunu söyledi benim zaten genelde testim 24 saat pik kalıyor sonra çatlamaya başlıyor günde 2mm büyüdüğünü düşünürsek cuma günü 19.5 mm iken çatladı yumurtam ovülasyon testleri ile doktorun söyledikleri bende uyumlu çıktı yani. Merak edenleriniz vardır diye haber vereyim dedim. Aşağıya Perşembe günü yaptığım ovülasyon testinin resmini bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_20230311_132328.jpg
    IMG_20230311_132328.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım beklemedeyim. Geçen ay doktora gitmiştim rahmin ince dedi o yüzden gebe kalamıyor olabilirsin dedi iki kutu Progestan verdi. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum. Bugün adetin 24. Günü. Bugün ilk kutu bitiyor. İkinci kutuya ara vermeden devam et dedi ama ben çok kararsızım ara veresim var çünkü beni çok etkiledi sürekli uyku hali sabahları inanılmaz baş dönmesi sersemlik yaptı. Bir de bat ne zaman bilmiyorum. Her ay yumurtlama akıntımdan bilirdim bu ay Progestan içtiğim için akıntı da göremedim yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum. Bence gebelik olmadı. En azından ara vereyim adet olayım diyorum gebelik yoksa. Adet bitiminde gel dedi rahim filmi çekilecek. Ben ilk gebeliğimde o zamanki doktorum Progestan vermişti ama o adetin 15. Günü başla 10 gün iç günde 1 tane demişti o zaman hamile kalmıştım. Şimdi çok belirsizlikler içindeyim. Adet öncesi beyaz akıntım gelmeye başladı. Bence yine olmadı. Çok yoruldum artık. Sen naptın ne durumdasın
Kuzum çocuk düşünmeden önce korunuyor muydun ilaçla ? İlaçlar mı inceltiyor diye merak ediyorum da 😔

Back