- 6 Eylül 2013
- 143
- 223
- 103
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.761
Erken test yapıp pozitif görenler belirtiniz oldu mu ? benim hiç bi belirtim yok diye üzülüyorum ama yine de bi umut işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimcm iyi yapmissin.. insallah guzel sonuclar alırsın. Seni cok iyi anliyorum. Ben de ne olursa olsun merak ederdim. Bosver bir acidan da bilmek n3 olursa olsun daha iyidir. Guzel haberlerle gel hadi insallahCanim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurggggtweeetyyy
Papatyamaviss
Ne kadar güzel artmıs masallah yaKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69![]()
Canım güzel haberlerini bekliyoruzCanim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurggggtweeetyyy
Papatyamaviss
Amin kuzucumNe kadar güzel artmıs masallah yaböyle devam etsin insallah
Canım beklemedeyim. Geçen ay doktora gitmiştim rahmin ince dedi o yüzden gebe kalamıyor olabilirsin dedi iki kutu Progestan verdi. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum. Bugün adetin 24. Günü. Bugün ilk kutu bitiyor. İkinci kutuya ara vermeden devam et dedi ama ben çok kararsızım ara veresim var çünkü beni çok etkiledi sürekli uyku hali sabahları inanılmaz baş dönmesi sersemlik yaptı. Bir de bat ne zaman bilmiyorum. Her ay yumurtlama akıntımdan bilirdim bu ay Progestan içtiğim için akıntı da göremedim yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum. Bence gebelik olmadı. En azından ara vereyim adet olayım diyorum gebelik yoksa. Adet bitiminde gel dedi rahim filmi çekilecek. Ben ilk gebeliğimde o zamanki doktorum Progestan vermişti ama o adetin 15. Günü başla 10 gün iç günde 1 tane demişti o zaman hamile kalmıştım. Şimdi çok belirsizlikler içindeyim. Adet öncesi beyaz akıntım gelmeye başladı. Bence yine olmadı. Çok yoruldum artık. Sen naptın ne durumdasınCanım nasılsın, durumlar nasıl, geçmişi okuyamadım.
Aşkım benim maşallah güzelce devam etsin aminKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69![]()
Walla cnm aslında p. Tesi erkenAynen canim kan vermedim. Dedigin gibi yolunda gitse 4 günde koyulasma fazla olurdu. O yuzden pek kaptirmadim kendimi zaten. Olursa supriz olur. Olmazsa da insallah surec uzamaz da erkenden gelir reglhala olmamis olursa pazartesi yine de bir kan verip bakarim ama yuksek bir deger göreceğimi dusunmuyorum. Pazrtesi sen de test yapacaksin degil mi? Insallah sen guzel sonuclar alirsin
![]()
Canimcm iyi yapmissin.. insallah guzel sonuclar alırsın. Seni cok iyi anliyorum. Ben de ne olursa olsun merak ederdim. Bosver bir acidan da bilmek n3 olursa olsun daha iyidir. Guzel haberlerle gel hadi insallah![]()
Yaaa amin bitanemmmAşkım benim maşallah güzelce devam etsin amin![]()
Yine mi verdin kuzum. İnşallah o 48 çıkan yanlıştır sağlıkla ilerlesin moralini sakın bozma pozitif düşün![]()
Kuzum çocuk düşünmeden önce korunuyor muydun ilaçla ? İlaçlar mı inceltiyor diye merak ediyorum daCanım beklemedeyim. Geçen ay doktora gitmiştim rahmin ince dedi o yüzden gebe kalamıyor olabilirsin dedi iki kutu Progestan verdi. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum. Bugün adetin 24. Günü. Bugün ilk kutu bitiyor. İkinci kutuya ara vermeden devam et dedi ama ben çok kararsızım ara veresim var çünkü beni çok etkiledi sürekli uyku hali sabahları inanılmaz baş dönmesi sersemlik yaptı. Bir de bat ne zaman bilmiyorum. Her ay yumurtlama akıntımdan bilirdim bu ay Progestan içtiğim için akıntı da göremedim yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum. Bence gebelik olmadı. En azından ara vereyim adet olayım diyorum gebelik yoksa. Adet bitiminde gel dedi rahim filmi çekilecek. Ben ilk gebeliğimde o zamanki doktorum Progestan vermişti ama o adetin 15. Günü başla 10 gün iç günde 1 tane demişti o zaman hamile kalmıştım. Şimdi çok belirsizlikler içindeyim. Adet öncesi beyaz akıntım gelmeye başladı. Bence yine olmadı. Çok yoruldum artık. Sen naptın ne durumdasın
Çok güzel canım böyle devam etsin İn şa AllahKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69![]()
Maşallah canım saglıkla ilerlesin inşallahKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69![]()
Çok şükür canım gözün aydın saglıkla ilerlesin inşallahKızlar dünkü lab da 116.4 çıktı 20 saatteki sonuç 69.24 ten artış![]()
destinesiaa
Papatyamaviss S simurgggg
Cok cok güzel artmıs masallahhhh iyi ki dün tekrarladın canımKızlar dünkü lab da 116.4 çıktı 20 saatteki sonuç 69.24 ten artış![]()
destinesiaa
Papatyamaviss S simurgggg
Çok şükür canım gözün aydın saglıkla ilerlesin inşallah![]()