- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.741
Kızlar bişi sormak istiyorum benim yumurtlama dönemim geçti ovulasyon testimde negatif ama bikaç gündür yumurtlama gibi akıntım var acaba enfeksiyon mu var bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper deger canim benim.. insallah katlanarak artarKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69
Amiin bitanem sen naptın bugün test yaptın mı? Çok merak ediyorum seni ya inşallah bebişin seninledirSüper deger canim benim.. insallah katlanarak artar
Yaptım canim ama hala cok silik. Kimyasal galiba bu da.. o yuzden kan verme olaylarina girmeden biter mi diye eli kulaginda bekliyorumAmiin bitanem sen naptın bugün test yaptın mı? Çok merak ediyorum seni ya inşallah bebişin seninledir
Ya dediğim gibi belli olmaz. Sen pazartesiye kadar bekle. Sonra kan ver. Belki de değer küçük diye sana öyle geliyordurYaptım canim ama hala cok silik. Kimyasal galiba bu da.. o yuzden kan verme olaylarina girmeden biter mi diye eli kulaginda bekliyorum
maşallah hep böyle ilerlesin sorunsuz inşallahKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69
Maşallah inşallah hep böyle ilerlesinKızlarcım bugün de kan verdimmm
9 Mart 45.81
11 Mart 123.69
Sakin ol canım pazartesi tekrar ver bakalım o zaman ki sonuçlarla değerlendirme yap sende bol bol dinlen ayakların yukarıda olacak şekildeKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan Papatyamaviss
Amin teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip eylesinDualarımdasın canım allah gönlüne göre versin saglıkla inşallah güzel haberlerini alalım inşallah
Sinir diğil ama sanki ishal oluyorum çok az bide mide bulantıları..ben 15 gün kullanıcam..bitseydi hemenYasmin bende az sinir yapmıştı bide 7 gün ara ver olayı zor geliyordu bende yazz kullandım 28 tablet kesmeden kullanıyordum göğüs hassasiyeti mide bulantısı yapmıştı canım
Yok kuzum bana doktor 15 günlük kist oluşmasın diye yazmiş..tüp bebek doktoru yazmış adetliyken yumurta görmüş muayine ederken kist olmasın diye kullanıyorumCanım ben daha önce kullandım 1yila yakın.sonra bebek düşünmeye başladım ve kadın doğuma muayene oldum ,doktor bana derhal bırak rahim incelmiş ve yumurtalıkların normalden küçük dedim,hatta ailende erken menopoza giren var mı dedi, çıkışta dünyam başıma yıkıldı,hemen o gün bıraktım ,
Sakin ol canım pazartesi tekrar ver bakalım o zaman ki sonuçlarla değerlendirme yap sende bol bol dinlen ayakların yukarıda olacak şekilde
Oyyy kuzum çok normal. Tam diyorsun hamileyim bir anda da korku. İnşallah hayırlı haberlerle gel. Ben hastanelerden nefret ederdim 3 ayrı hastaneye gittim o dönem kollarım mosmor olmuştu kan vermekten. Güzel sonuçlansın güzel haberlerle gel kuzum, dualarım seninleCanim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurgggg tweeetyyy Papatyamaviss
Oyyy kuzum çok normal. Tam diyorsun hamileyim bir anda da korku. İnşallah hayırlı haberlerle gel. Ben hastanelerden nefret ederdim 3 ayrı hastaneye gittim o dönem kollarım mosmor olmuştu kan vermekten. Güzel sonuçlansın güzel haberlerle gel kuzum, dualarım seninle
Haklısın seni çok iyi anlıyorum. Benim de öyle kuzum damar bulamıyorlar. O kanı alırken benim tansiyonum düşüyor midem bulanıyor başım dönüyor. Devlet hastaneleri çok daha kötü bence damar bulma konusunda. İnşallah gerekmesi inşallah güzel artış gör. Ama bi gün geçince ne kadar artmalı ki onu da bilmiyorumAmin bitanem inşallah kan alan adam acil birseyin olsa damar yolu açmak çok zor olacak bu halin ne dedi. Kuzum benim damarlarım çok ince 1 tüp kan almak için en az 2 3 kere deliyorlar ama insan aşırı merak ediyor isterlerse 5 kere delsinler diyor dediğin gibi o kadar uğraştık 6 senenin ilk meyvesi olacaktı çok tedirgin ve üzgünüm elimde değil kendimi durduramıyorum
maşallah hep böyle ilerlesin sorunsuz inşallah
Teşekkür ederim kızlarMaşallah inşallah hep böyle ilerlesin
Yine mi verdin kuzum. İnşallah o 48 çıkan yanlıştır sağlıkla ilerlesin moralini sakın bozma pozitif düşünCanim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurgggg tweeetyyy Papatyamaviss
Canım nasılsın, durumlar nasıl, geçmişi okuyamadım.Hayırla yükselir inşallah canım oradaki ölçüm yapan cihaza çok güvenemedim
Gidip yine tahlil verdim 1-2 saate çıkar dediler bakalım…Ben de 8. Günü coşup gidip kan verdim negatif bugün 12. Gün reglime çok az kaldı ya pazartesi kan veriririm yada regli beklerim yada bilmiyorum bazıları diyor 11. Gün çıkıyo kan testinde