💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bişi sormak istiyorum benim yumurtlama dönemim geçti ovulasyon testimde negatif ama bikaç gündür yumurtlama gibi akıntım var acaba enfeksiyon mu var bilgisi olan var mı

Kızlar Günaydın
Regl 2 gün var bugün sabahta artimed kaset test yaptım engel olamadım kendime yok ya galiba bu ay regl olcam 🥺 oda negatif çıktı off bide nasıl regl olcak gibi kasıklarım falan her yerim ağrıyor 🙄

Yasmin bende az sinir yapmıştı bide 7 gün ara ver olayı zor geliyordu bende yazz kullandım 28 tablet kesmeden kullanıyordum göğüs hassasiyeti mide bulantısı yapmıştı canım 😊
Sinir diğil ama sanki ishal oluyorum çok az bide mide bulantıları..ben 15 gün kullanıcam..bitseydi hemen

Canım ben daha önce kullandım 1yila yakın.sonra bebek düşünmeye başladım ve kadın doğuma muayene oldum ,doktor bana derhal bırak rahim incelmiş ve yumurtalıkların normalden küçük dedim,hatta ailende erken menopoza giren var mı dedi, çıkışta dünyam başıma yıkıldı,hemen o gün bıraktım ,
Yok kuzum bana doktor 15 günlük kist oluşmasın diye yazmiş..tüp bebek doktoru yazmış adetliyken yumurta görmüş muayine ederken kist olmasın diye kullanıyorum

Sakin ol canım pazartesi tekrar ver bakalım o zaman ki sonuçlarla değerlendirme yap sende bol bol dinlen ayakların yukarıda olacak şekilde

Canim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurgggg tweeetyyy tweeetyyy Papatyamaviss Papatyamaviss

Canim dün akşam başka lab da verdim 69.24 çıktı. Kızlar bu arada dayanamadım pazartesi verecektim ama şansımı deneyeyim dedim dün 69.24 çıkan lab da bugün tekrar verdim demin ben böyle biri değildim ya bu bebek konusu beni takıntılı biri yaptı S simurgggg tweeetyyy tweeetyyy Papatyamaviss Papatyamaviss
Oyyy kuzum çok normal. Tam diyorsun hamileyim bir anda da korku. İnşallah hayırlı haberlerle gel. Ben hastanelerden nefret ederdim 3 ayrı hastaneye gittim o dönem kollarım mosmor olmuştu kan vermekten. Güzel sonuçlansın güzel haberlerle gel kuzum, dualarım seninle 🤲🏻💗🌺

Oyyy kuzum çok normal. Tam diyorsun hamileyim bir anda da korku. İnşallah hayırlı haberlerle gel. Ben hastanelerden nefret ederdim 3 ayrı hastaneye gittim o dönem kollarım mosmor olmuştu kan vermekten. Güzel sonuçlansın güzel haberlerle gel kuzum, dualarım seninle 🤲🏻💗🌺

Amin bitanem inşallah kan alan adam acil birseyin olsa damar yolu açmak çok zor olacak bu halin ne dedi. Kuzum benim damarlarım çok ince 1 tüp kan almak için en az 2 3 kere deliyorlar ama insan aşırı merak ediyor isterlerse 5 kere delsinler diyor dediğin gibi o kadar uğraştık 6 senenin ilk meyvesi olacaktı çok tedirgin ve üzgünüm elimde değil kendimi durduramıyorum

Amin bitanem inşallah kan alan adam acil birseyin olsa damar yolu açmak çok zor olacak bu halin ne dedi. Kuzum benim damarlarım çok ince 1 tüp kan almak için en az 2 3 kere deliyorlar ama insan aşırı merak ediyor isterlerse 5 kere delsinler diyor dediğin gibi o kadar uğraştık 6 senenin ilk meyvesi olacaktı çok tedirgin ve üzgünüm elimde değil kendimi durduramıyorum
Haklısın seni çok iyi anlıyorum. Benim de öyle kuzum damar bulamıyorlar. O kanı alırken benim tansiyonum düşüyor midem bulanıyor başım dönüyor. Devlet hastaneleri çok daha kötü bence damar bulma konusunda. İnşallah gerekmesi inşallah güzel artış gör. Ama bi gün geçince ne kadar artmalı ki onu da bilmiyorum

Yine mi verdin kuzum. İnşallah o 48 çıkan yanlıştır sağlıkla ilerlesin moralini sakın bozma pozitif düşün 🙏🏼♥️

Ben de 8. Günü coşup gidip kan verdim negatif 😅 bugün 12. Gün reglime çok az kaldı ya pazartesi kan veriririm yada regli beklerim yada bilmiyorum bazıları diyor 11. Gün çıkıyo kan testinde
Gidip yine tahlil verdim 1-2 saate çıkar dediler bakalım…

Back