- 14 Aralık 2022
- 530
- 146
- 23
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.641
Var gibide yok gibide gozluklerimi alip bakacagmKızlar merhaba regl 3 gün var erken gebelik testi yaptım sizde bakar mısınız?
Yok gibi sanırım
Banada Bi var gibi geliyor Bi yok gibi geliyor anlamadımVar gibide yok gibide gozluklerimi alip bakacagm
Hadı ınsallah guzel bır sekılde yukselır kuzum.kafanı takma hamıle kalabılıyorsun bu bıle mutlu olmaya deger..Sıkıca tutunsun bebegın sana ınsallah
KAseti acip baksana canimBanada Bi var gibi geliyor Bi yok gibi geliyor anlamadım
Niye öyle farklılık olmuş kuzum doktor bir şey söyledi mi
Bide oyle cek testi bakalimBanada Bi var gibi geliyor Bi yok gibi geliyor anlamadım
Miratech e benziyor. Benim predictorde cikan miratechte yok denecez kadar az çıktı da o yuzden sordum. Hepsi göstermiyor. En hassasi bence predictor 5in alti betayi bile tespit ettgni düşünüyorumAwox muş canım
değerdircem mutlaka inşallah olur bu ayHadı hayırlısı guzelım.bu ayı ıyı degerlendır.hsg fayda edıyor hamiş kalmaya
Belirtin varmiKızlar merhaba regl 3 gün var erken gebelik testi yaptım sizde bakar mısınız?
Yok gibi sanırım
Bide oyle cek testi bakalim
Bugün aşırı Bi şekilde kasığım ve belim ağrıyor hatta pantolonun fermuarı bile çok az battı onda bile ağrı yaptıBelirtin varmi
Yarın bat'ım insallah olmam canm , kafamda deli sorularKızlar bugün ben giremedim var mı güzel haberler nasılsınız güzel anne adayları
Bilmiyorum ki bide böyle bakınMiratech e benziyor. Benim predictorde cikan miratechte yok denecez kadar az çıktı da o yuzden sordum. Hepsi göstermiyor. En hassasi bence predictor 5in alti betayi bile tespit ettgni düşünüyorum
Hatta tam göbeğimin altına bile bıçak saplanır gibi acı oluyorBelirtin varmi
Var gibi mi görüyorsunAy bilemedim gormek istedgm icin mi goruyorum bide kizlar baksn
Çok şükür canım, sağlıkla ilerlesin69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem
Iste bende gormek istedgm icin mi goruyom kızzz anlamadm bide diger kizlar degerlendrsn insallah hamilesndr kuzumVar gibi mi görüyorsunsanırım bende öyle görmek istediğim için görüyorum
İnşAllah kuzum ya valla nasıl moralim bozuldu ağlamaklı oldumIste bende gormek istedgm icin mi goruyom kızzz anlamadm bide diger kizlar degerlendrsn insallah hamilesndr kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?