• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Baktım bugün buralar test yapanlarla dolmuş dedim benim neyim eksik 😂 yumurtlamanın 8. Günü tabiki negatif 😂
Ben de 8. Günü coşup gidip kan verdim negatif 😅 bugün 12. Gün reglime çok az kaldı ya pazartesi kan veriririm yada regli beklerim yada bilmiyorum bazıları diyor 11. Gün çıkıyo kan testinde

Hadi yaa geçmiş olsun :/ hamileliği öğrendikten sonra da devam etmiş miydin peki? Ben de ya hamileysem şu zamana kadar zararı oldu mu acaba..bat a 7 gün var
Etmistim canim cunku cok zorlayıcı bir spor gibi gelmiyordu bana. Yormuyordu. Ona da baglamiyorum hala düşmesini. Olacagi varmis oldu gibi bakıyorum. Hayirlisi öyleymiş. Ama o düşük sıralarında bir ara verdim tekrar da baslayasim gelmedi

sat 07.03.2023 bat 07.04.2023 inşallah bu ay olur hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende ama hep kimyasal gebelik yasıyorum sevınıyoruz ve düşüyor bu ay inşallah olur
Kan pıhtılaşma birde eşinizin sperm testinde morfoloji kaç bir de yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron baktırın yumurta kaliteli mi değil mi diye

Ben de 8. Günü coşup gidip kan verdim negatif 😅 bugün 12. Gün reglime çok az kaldı ya pazartesi kan veriririm yada regli beklerim yada bilmiyorum bazıları diyor 11. Gün çıkıyo kan testinde
Benim 7 günümde çıkmadı 3 gün sonra bir daha yaptım 10. Gün yani çıktı :) 10 11 günlerde çıkıyormuş

kızlar ben bu gün doktora gittim, kist temizlenmiş, solda 5 adet 3mm, sağda 12 adet en büyüğü 7 mm yumurta varmış, bakıp çok iyi dedi, kızlar 12 adet yumurta pko sayılmıyor mı? bu adam niye iyi dedi, adamlar beni sinir ediyor, gerçi pazartesi özelde bi doktor buldum ona gidicemde, yine de merak ediyorum

Etmistim canim cunku cok zorlayıcı bir spor gibi gelmiyordu bana. Yormuyordu. Ona da baglamiyorum hala düşmesini. Olacagi varmis oldu gibi bakıyorum. Hayirlisi öyleymiş. Ama o düşük sıralarında bir ara verdim tekrar da baslayasim gelmedi
Sağlıklı olmayan bebişler düşüyor deniyor ya öyle de olabilir tabi. Tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım teşekkürler cevabın için :)

Kızlar benım bu yumurtam çatlamıyor heralde ya. Havuc yıyorum sureklı düşükten sonra 40. Gün kanamam olmadı ve son uc gundur ovulasyon testlerı boyle .

Eklentiler

• 39742FF7-C825-4DDA-9350-090A733CF75E.jpeg
    39742FF7-C825-4DDA-9350-090A733CF75E.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar kullanan vardır illaki ben bugün rahim filmi çekildiğim için antibiyotik kullanmam gerekiyor 3 gün antibiyotik alırken dostinex alabilir miyim? Bir sıkıntı yaratır mı?

Kızlar adete yaklaşık 7-8 gün kaldı 2-3 gündür kasıklarıma ağrı giriyor ovitrelle kullanmıştım 12. Gün negatif di bidaha da yapasım gelmedi bugün 14. Gün 7-8 gün önceden ağrı çekip pozitif gören. Varmı? Geçen ay da böyle oldu adet olmuştum ama😪 moralım bozuk adet olcam heralde

Canım bat gününde yaptığın test var mı elinde,benim de belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı da gündüz,bugün bat günüm
Canım benim batım yarın normalde dünkü testim böyle çıktı yarın sabah bir daha dene yada kan testi ver istersen kanda hemen çıkıyor zaten

Eklentiler

• A444C350-60D0-4B49-A0FB-A6E77AC98D8E.jpeg
    A444C350-60D0-4B49-A0FB-A6E77AC98D8E.jpeg
    113,4 KB · Görüntüleme: 95
kızlar ben bu gün doktora gittim, kist temizlenmiş, solda 5 adet 3mm, sağda 12 adet en büyüğü 7 mm yumurta varmış, bakıp çok iyi dedi, kızlar 12 adet yumurta pko sayılmıyor mı? bu adam niye iyi dedi, adamlar beni sinir ediyor, gerçi pazartesi özelde bi doktor buldum ona gidicemde, yine de merak ediyorum
Canını sıkmak istemiyorum ama bana 3 yıl çok iyi çok iyi deyip sürekli başından saldılar 3 yıldır pkoyum 20 kilo alıp adet olamayana kadar haberim yoktu başka doktora gittim sağ kaşık komple kist 🤦🏻‍♀️

Back