• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Simdi gozlugumle baknca gordum sanki ya anlayamadm . Sen teste canlı baknca goruyo musn canm
Ben görmek istediğim için Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibi kafam karıştı aslında ilk yaptığımda gördüm sandım çok heyecanlandım sonra yine görmedim gibi oldu anlamadım off off 🥺🥺

Sağlıkla büyüsün kuzum bir önceki kaçtı kaçırdım onu benim gibi korku hiç yaşama inşallah 🙏
bak canım tahlilimde referans aralığı vermiş ikimzde doğru aralıkta iki haftalık hamileyiz

Eklentiler

• 0928FEB0-E329-4A0C-AB5D-186D820B4C5B.jpeg
    0928FEB0-E329-4A0C-AB5D-186D820B4C5B.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 86
Ben görmek istediğim için Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibi kafam karıştı aslında ilk yaptığımda gördüm sandım çok heyecanlandım sonra yine görmedim gibi oldu anlamadım off off 🥺🥺
Yarin predictor al onda daha iyi sonuc alrsn canm sabah ilk idrarla yap bi

Hadi yaa kıyamam. Nasıl bir illettir bu. Aslında ben zaten beklemeden idrarımı yaparım. Eşim de her gün banyo yapan, hijyenine temizliğine önem veren biridir. Ancak hiç ilişki öncesinde yıkama olayını denememiştik, faydalı olabilir. Sağol kuzum.
Rica ederim canım benim dene bak bu şekil faydasını görceksin malesef cok hassasız bu konuda

Kızlar pazartesiye randevu aldım.
Daha önce ilçede küçük hastaneler gittim, amh bakilmamisti. Şimdi randevu aldığım şehir hastanesi. Amh istesem yapılır mı kaç günde çıkar acaba ?

ben de gidiyodum canım.hocam hamile kalana kadar ara ver dedi bana.karın ya da rahim hareketi falan yaparsın hamile olduğunun farkına varmadan sıkıntı olabilir demişti.bıraktım ben.sen de bi sor istersen hocana en iyi o yönlendirir. ya da bazı hareketleri yapmazsın
Yaa demek öyle dedi keşke hiç yazılmasaymışım, üye olup parasını ödedikten sonra aklıma geldi acaba sıkıntı olur mu diye :/ sorayım bakalım teşekkür ederim :)

Canim ben sürekli devam ediyordum reformer a aralikta hamileydim. Ocakta dusuk oldu. Ilgisi vardir yoktur bilinmez tabi ama simdi biraktim gitmiyorum
Hadi yaa geçmiş olsun :/ hamileliği öğrendikten sonra da devam etmiş miydin peki? Ben de ya hamileysem şu zamana kadar zararı oldu mu acaba..bat a 7 gün var

Back