- 14 Aralık 2022
- 530
- 146
- 23
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.661
Simdi gozlugumle baknca gordum sanki ya anlayamadm . Sen teste canlı baknca goruyo musn canmİnşAllah kuzum ya valla nasıl moralim bozuldu ağlamaklı oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi gozlugumle baknca gordum sanki ya anlayamadm . Sen teste canlı baknca goruyo musn canmİnşAllah kuzum ya valla nasıl moralim bozuldu ağlamaklı oldum![]()
ben ilk defa kan verdimSağlıkla büyüsün kuzum bir önceki kaçtı kaçırdım onu benim gibi korku hiç yaşama inşallah![]()
Ben görmek istediğim için Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibi kafam karıştı aslında ilk yaptığımda gördüm sandım çok heyecanlandım sonra yine görmedim gibi oldu anlamadım off offSimdi gozlugumle baknca gordum sanki ya anlayamadm . Sen teste canlı baknca goruyo musn canm
bak canım tahlilimde referans aralığı vermiş ikimzde doğru aralıkta iki haftalık hamileyizSağlıkla büyüsün kuzum bir önceki kaçtı kaçırdım onu benim gibi korku hiç yaşama inşallah![]()
Yarin predictor al onda daha iyi sonuc alrsn canm sabah ilk idrarla yap biBen görmek istediğim için Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibi kafam karıştı aslında ilk yaptığımda gördüm sandım çok heyecanlandım sonra yine görmedim gibi oldu anlamadım off off![]()
Olmadı öyle yapıyım ay bunaldım iyice ya keşke olsaYarin predictor al onda daha iyi sonuc alrsn canm sabah ilk idrarla yap bi
Insallah hamilesndr bende yarn adet olmazsam yapmayi dusunuyorum insallah olmam bende stres olup baya bunaldmOlmadı öyle yapıyım ay bunaldım iyice ya keşke olsa
saol canım iyiki varsınız ilk sizlerle sevincimi paylaştım inşallah sizin sevincinizede şahit oluruzHayirli olsun canim guzel değer![]()
Rica ederim canım benim dene bak bu şekil faydasını görceksin malesef cok hassasız bu konudaHadi yaa kıyamam. Nasıl bir illettir bu. Aslında ben zaten beklemeden idrarımı yaparım. Eşim de her gün banyo yapan, hijyenine temizliğine önem veren biridir. Ancak hiç ilişki öncesinde yıkama olayını denememiştik, faydalı olabilir. Sağol kuzum.
Adetine ne kadar varBugün kahverengi bir akıntı geldi benden bir kaç damla böyle, kan rengi gibi de değil ama yerleşme kanaması kahverengi oluyor mu?
İnşAllah sende hamilesindir canım ya valla stres yapa yapa bunaldıkInsallah hamilesndr bende yarn adet olmazsam yapmayi dusunuyorum insallah olmam bende stres olup baya bunaldm![]()
Bn göremiyorum maalesefBilmiyorum ki bide böyle bakın
Gün içinde en fazla öbür gün çıkarKızlar pazartesiye randevu aldım.
Daha önce ilçede küçük hastaneler gittim, amh bakilmamisti. Şimdi randevu aldığım şehir hastanesi. Amh istesem yapılır mı kaç günde çıkar acaba ?
Yaa demek öyle dedi keşke hiç yazılmasaymışım, üye olup parasını ödedikten sonra aklıma geldi acaba sıkıntı olur mu diye :/ sorayım bakalım teşekkür ederim :)ben de gidiyodum canım.hocam hamile kalana kadar ara ver dedi bana.karın ya da rahim hareketi falan yaparsın hamile olduğunun farkına varmadan sıkıntı olabilir demişti.bıraktım ben.sen de bi sor istersen hocana en iyi o yönlendirir. ya da bazı hareketleri yapmazsın
Hadi yaa geçmiş olsun :/ hamileliği öğrendikten sonra da devam etmiş miydin peki? Ben de ya hamileysem şu zamana kadar zararı oldu mu acaba..bat a 7 gün varCanim ben sürekli devam ediyordum reformer a aralikta hamileydim. Ocakta dusuk oldu. Ilgisi vardir yoktur bilinmez tabi ama simdi biraktim gitmiyorum