• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben de cok sistit olurum. Eşine ilişki öncesi özel bölgesini güzelce yıkamasını söyle inan cok etkili sen de ilişki sonrası bekleme hemen idrara cık
Hadi yaa kıyamam. Nasıl bir illettir bu. Aslında ben zaten beklemeden idrarımı yaparım. Eşim de her gün banyo yapan, hijyenine temizliğine önem veren biridir. Ancak hiç ilişki öncesinde yıkama olayını denememiştik, faydalı olabilir. Sağol kuzum.

Kızlar bir şey soracağım. Yumurtlama dönemimdeyim eğer tumurtlayabilirsem tabi. ovulasyon testi de yapmıyorum yani pik oldu mu olmadı mı yarın mı pik öbür gün mü pik bilmiyorum. Bugün ilk kez akıntı geldi.

Sorum şu: Sistit oldum ve ilişkiye girme falan demedi doktorum. Aksine gün aşırı ilişkiye girmeye devam et dedi. Acaba ilişki yasak demeyi mi unuttu. Çünkü daha önceleri hep yasaklamıştı doktorlar sistit olduğumda. Kafam karıştı. Önerilerinizi bekliyorum. Dün boş gündü, bugün dolu gün olması gerekiyor normalde. Ama bugün ilişki olayını atlayalım diye düşündüm. Kafamda delim sorular. İlişki olursa daha kötü olur mu falan. İçim sıkıldı.
Ahh canım aynı dırum bende var yumurtlama. Geçeli oldu baya ama çok zor durumdayım bu sistten attık bıktım yarın doktora gideceğim bu ay hiç ümidim yok 😭😭😭bu illetin bi şifası yok mu acaba ağlama krizine giricem bu ay 15 gün önceden göğüs ağrım başladı şiştiler nedenin bilmiyorum of of

69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem🙏
Perlitik Perlitik canim 1 2 arayla ne orantisiz degerler cikarmis canim labaratuvara da guvenemedim simdi bak ben. Belki 43 degeri yanlisti bilemeyiz 13u 4e katla 52 sana yeter degerdi😊 canini sıkma. Kararini destekliyorum pazartesiye kadar bekle. Bu dunyada nasibi varsa ne yaparsan yap dogacak. Alacak nefesi yoksa zorla da olduramayiz zaten. Dua edip beklemek en iyisi👌

Perlitik Perlitik canim 1 2 arayla ne orantisiz degerler cikarmis canim labaratuvara da guvenemedim simdi bak ben. Belki 43 degeri yanlisti bilemeyiz 13u 4e katla 52 sana yeter degerdi😊 canini sıkma. Kararini destekliyorum pazartesiye kadar bekle. Bu dunyada nasibi varsa ne yaparsan yap dogacak. Alacak nefesi yoksa zorla da olduramayiz zaten. Dua edip beklemek en iyisi👌
1 - 2 saat*

Kuzum bu arada ben şimdi eve gelince aynı marka test yaptım sabaha göre daha koyu çıktı dua edip bekleyecem evde kaset testi yaparım ama hepimiz sağlıkla buyutelim gobusleri bebisleri inşallah Rabbim ruhuna nefes üflerse gelir bizim olur 💜

Kuzum bu arada ben şimdi eve gelince aynı marka test yaptım sabaha göre daha koyu çıktı dua edip bekleyecem evde kaset testi yaparım ama hepimiz sağlıkla buyutelim gobusleri bebisleri inşallah Rabbim ruhuna nefes üflerse gelir bizim olur 💜
aynen canim tevekkül en iyisi stresten de uzak tutuyor insani

Kızlar merhaba regl 3 gün var erken gebelik testi yaptım sizde bakar mısınız?
Yok gibi sanırım 🙄

Eklentiler

• IMG20230310195327.jpg
    IMG20230310195327.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 87
Back