- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.601
İnşallah öyledirBen goremesem de inşallah vardırama eğer varsa mutlaka yaz boşuna 10-12 gün beklemeyelim bundan sonra
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledirBen goremesem de inşallah vardırama eğer varsa mutlaka yaz boşuna 10-12 gün beklemeyelim bundan sonra
![]()
Evet pikKızlar bu pikmi
Hem de ne pikKızlar bu pikmi
4 kez kimyasal yaşadım doktor her kadın yaşayabilir seninki üst üste gelmiş bide planlı gebelik istediğin için fark ediyorsun dediKac kere kimyasal yasadin canim? Hic arastrildi mi sebebi?
ay ınsallah cıft cızgıyı gorursunKızlar ben dayanamadım erken gebelik testi aldım yaptım birşey göremedim bata 3 var artık test faln yapmam en iyisi adeti beklemek
İnşallah ama bu ay olmadı galıbaay ınsallah cıft cızgıyı gorursun
Evet erken test yaptıgımız için kimyasalı öğrenıyoruz4 kez kimyasal yaşadım doktor her kadın yaşayabilir seninki üst üste gelmiş bide planlı gebelik istediğin için fark ediyorsun dedi
Yaşadıgımız deprem sıkıntısı da bizi böyle yaptı canım ben psikolojikmen çöktüm resmen bebek aklımdan tamamen çıkmıştıdr un verdıgı vıtamınlerı 1 ay kullanıp bıraktım.1 aydır ıcmıyordum kuzum,yenıden baslarım,onlar bıtınce mfk yı alırım olmadı.ama ne bılıyım içimdeki umut heyecan kalmadı.bıraz umutsuzluga düştüm.ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsun![]()
Kuzum arkadaşıma gün aşırı deneyin demiştiKızlar bende rahim filmi çekildim çok şükür ağrım sızım yok tüplerim açık çıktı3 günlük antibiyotik verdi birde ağrı kesici, bu ay deneyebilirsiniz sıkıntı olmaz dedi
Bana söylemedi ama zaten daha yumurtlamana var yumruklama zamanı deneyin dedi tek, zaten devleteki doktora da götürücem sonuçlarımı onlarla ilerliyeceğim için yorum yapmamış olabılrKuzum arkadaşıma gün aşırı deneyin demişti
Evet pik
Yaa teşekkür ederim canımHem de ne pikiyi değerlendirmeler
Bugünden itibaren 1 dolu 1 boş gidebilirsiniz. Size kalmış tabi
Ben de cok sistit olurum. Eşine ilişki öncesi özel bölgesini güzelce yıkamasını söyle inan cok etkili sen de ilişki sonrası bekleme hemen idrara cıkKızlar bir şey soracağım. Yumurtlama dönemimdeyim eğer tumurtlayabilirsem tabi. ovulasyon testi de yapmıyorum yani pik oldu mu olmadı mı yarın mı pik öbür gün mü pik bilmiyorum. Bugün ilk kez akıntı geldi.
Sorum şu: Sistit oldum ve ilişkiye girme falan demedi doktorum. Aksine gün aşırı ilişkiye girmeye devam et dedi. Acaba ilişki yasak demeyi mi unuttu. Çünkü daha önceleri hep yasaklamıştı doktorlar sistit olduğumda. Kafam karıştı. Önerilerinizi bekliyorum. Dün boş gündü, bugün dolu gün olması gerekiyor normalde. Ama bugün ilişki olayını atlayalım diye düşündüm. Kafamda delim sorular. İlişki olursa daha kötü olur mu falan. İçim sıkıldı.
canim beni dusundugun icin teşekkür ederimama ben serinkanliyimdir bu konularda merak etme
her sey Allahtan sonucta. Hepimizin dilegi hayirlisiyla saglikli gebelik ve sağlıklı bebisler.. bu yolda riskli zorlu bir yol her turlu durumla karsi karsiya kalabiliyoruz iste napalim. Varilacak liman guzel olsun da yoldaki olumsuzluklara takilmayalim. Bazen hic olmuyor bazen kimyasal oluyor bazen düşüyor bazen ileri haftalarda kayiplar yasanabiliyor. Aslolan saglikla kucagimiza alabilmemiz
![]()
canım inşallah güzel haberlerle dönersinKızlar tek tek yazamadım izin aldım işten hastanedeyim umarım lab hatasıdır sonuç bekliyorum
Olabilir kuzum, yüksek ihtimal öyleBana söylemedi ama zaten daha yumurtlamana var yumruklama zamanı deneyin dedi tek, zaten devleteki doktora da götürücem sonuçlarımı onlarla ilerliyeceğim için yorum yapmamış olabılr![]()
canım inşallah güzel haberlerle dönersin
Hadi güzel haber ver bize artıkKızlar tek tek yazamadım izin aldım işten hastanedeyim umarım lab hatasıdır sonuç bekliyorum