• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bu pikmi

Eklentiler

• 85049A3B-A23D-4BF5-BD59-420595CC9541.png
    85049A3B-A23D-4BF5-BD59-420595CC9541.png
    600,4 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi aldım yaptım birşey göremedim bata 3 var artık test faln yapmam en iyisi adeti beklemek

Eklentiler

• 16784588587042312460364986286487.jpg
    16784588587042312460364986286487.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 78
4 kez kimyasal yaşadım doktor her kadın yaşayabilir seninki üst üste gelmiş bide planlı gebelik istediğin için fark ediyorsun dedi
Evet erken test yaptıgımız için kimyasalı öğrenıyoruz
Her kadın yaşıyor ama 4 kez kımyasal da az değil yani rahim duvarı mı ince acaba
Tutunamıyor 🤔

dr un verdıgı vıtamınlerı 1 ay kullanıp bıraktım.1 aydır ıcmıyordum kuzum,yenıden baslarım,onlar bıtınce mfk yı alırım olmadı.ama ne bılıyım içimdeki umut heyecan kalmadı.bıraz umutsuzluga düştüm.ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsun💕💕
Yaşadıgımız deprem sıkıntısı da bizi böyle yaptı canım ben psikolojikmen çöktüm resmen bebek aklımdan tamamen çıkmıştı 😇😇

Kuzum arkadaşıma gün aşırı deneyin demişti
Bana söylemedi ama zaten daha yumurtlamana var yumruklama zamanı deneyin dedi tek, zaten devleteki doktora da götürücem sonuçlarımı onlarla ilerliyeceğim için yorum yapmamış olabılr 🤣

Kızlar bir şey soracağım. Yumurtlama dönemimdeyim eğer tumurtlayabilirsem tabi. ovulasyon testi de yapmıyorum yani pik oldu mu olmadı mı yarın mı pik öbür gün mü pik bilmiyorum. Bugün ilk kez akıntı geldi.

Sorum şu: Sistit oldum ve ilişkiye girme falan demedi doktorum. Aksine gün aşırı ilişkiye girmeye devam et dedi. Acaba ilişki yasak demeyi mi unuttu. Çünkü daha önceleri hep yasaklamıştı doktorlar sistit olduğumda. Kafam karıştı. Önerilerinizi bekliyorum. Dün boş gündü, bugün dolu gün olması gerekiyor normalde. Ama bugün ilişki olayını atlayalım diye düşündüm. Kafamda delim sorular. İlişki olursa daha kötü olur mu falan. İçim sıkıldı.
Ben de cok sistit olurum. Eşine ilişki öncesi özel bölgesini güzelce yıkamasını söyle inan cok etkili sen de ilişki sonrası bekleme hemen idrara cık

canim beni dusundugun icin teşekkür ederim🥰🥰 ama ben serinkanliyimdir bu konularda merak etme 😊 her sey Allahtan sonucta. Hepimizin dilegi hayirlisiyla saglikli gebelik ve sağlıklı bebisler.. bu yolda riskli zorlu bir yol her turlu durumla karsi karsiya kalabiliyoruz iste napalim. Varilacak liman guzel olsun da yoldaki olumsuzluklara takilmayalim. Bazen hic olmuyor bazen kimyasal oluyor bazen düşüyor bazen ileri haftalarda kayiplar yasanabiliyor. Aslolan saglikla kucagimiza alabilmemiz😊😊
🥰🥰insallah güzel olcak hersey güzel ilerlicek merak etme

Back