- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.621
İnşallah Bi mucize olur69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem
Niye böyle bir şey olmuş ki doktor ya da biri bi şey dedi mi kuzum69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem
Sanırım kimyasal yaşıyorsunuzKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan @Papatyamaviss
Ben nedense ince çizgi gördüm inşallah doğrudurKızlar selamm en erken test başlatan ben oldum sanırım 1-2 si pik 2 akşam catlama sonrası ilk test yaptım sıfır belirti sırf freely test mavi olan mı diye açtım zaten 30 lu mu ne aldım internetten o geldi yapayım dedimkalbimden bile temiz
69 yine 2 katı değilNiye böyle bir şey olmuş ki doktor ya da biri bi şey dedi mi kuzum
Hadi yaa kıyamam. Nasıl bir illettir bu. Aslında ben zaten beklemeden idrarımı yaparım. Eşim de her gün banyo yapan, hijyenine temizliğine önem veren biridir. Ancak hiç ilişki öncesinde yıkama olayını denememiştik, faydalı olabilir. Sağol kuzum.Ben de cok sistit olurum. Eşine ilişki öncesi özel bölgesini güzelce yıkamasını söyle inan cok etkili sen de ilişki sonrası bekleme hemen idrara cık
Ahh canım aynı dırum bende var yumurtlama. Geçeli oldu baya ama çok zor durumdayım bu sistten attık bıktım yarın doktora gideceğim bu ay hiç ümidim yokKızlar bir şey soracağım. Yumurtlama dönemimdeyim eğer tumurtlayabilirsem tabi. ovulasyon testi de yapmıyorum yani pik oldu mu olmadı mı yarın mı pik öbür gün mü pik bilmiyorum. Bugün ilk kez akıntı geldi.
Sorum şu: Sistit oldum ve ilişkiye girme falan demedi doktorum. Aksine gün aşırı ilişkiye girmeye devam et dedi. Acaba ilişki yasak demeyi mi unuttu. Çünkü daha önceleri hep yasaklamıştı doktorlar sistit olduğumda. Kafam karıştı. Önerilerinizi bekliyorum. Dün boş gündü, bugün dolu gün olması gerekiyor normalde. Ama bugün ilişki olayını atlayalım diye düşündüm. Kafamda delim sorular. İlişki olursa daha kötü olur mu falan. İçim sıkıldı.
oh çok şükür çok sevindim benimde 73 çıktı69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem
69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem
1 - 2 saat*Perlitik canim 1 2 arayla ne orantisiz degerler cikarmis canim labaratuvara da guvenemedim simdi bak ben. Belki 43 degeri yanlisti bilemeyiz 13u 4e katla 52 sana yeter degerdi canini sıkma. Kararini destekliyorum pazartesiye kadar bekle. Bu dunyada nasibi varsa ne yaparsan yap dogacak. Alacak nefesi yoksa zorla da olduramayiz zaten. Dua edip beklemek en iyisi
Kuzum bu arada ben şimdi eve gelince aynı marka test yaptım sabaha göre daha koyu çıktı dua edip bekleyecem evde kaset testi yaparım ama hepimiz sağlıkla buyutelim gobusleri bebisleri inşallah Rabbim ruhuna nefes üflerse gelir bizim olurPerlitik canim 1 2 arayla ne orantisiz degerler cikarmis canim labaratuvara da guvenemedim simdi bak ben. Belki 43 degeri yanlisti bilemeyiz 13u 4e katla 52 sana yeter degerdi canini sıkma. Kararini destekliyorum pazartesiye kadar bekle. Bu dunyada nasibi varsa ne yaparsan yap dogacak. Alacak nefesi yoksa zorla da olduramayiz zaten. Dua edip beklemek en iyisi
Hayirli olsun canim guzel değeroh çok şükür çok sevindim benimde 73 çıktı
Sağlıkla büyüsün kuzum bir önceki kaçtı kaçırdım onu benim gibi korku hiç yaşama inşallahoh çok şükür çok sevindim benimde 73 çıktı
aynen canim tevekkül en iyisi stresten de uzak tutuyor insaniKuzum bu arada ben şimdi eve gelince aynı marka test yaptım sabaha göre daha koyu çıktı dua edip bekleyecem evde kaset testi yaparım ama hepimiz sağlıkla buyutelim gobusleri bebisleri inşallah Rabbim ruhuna nefes üflerse gelir bizim olur
Hadı hayırlısı guzelım.bu ayı ıyı degerlendır.hsg fayda edıyor hamiş kalmayaKızlar bende rahim filmi çekildim çok şükür ağrım sızım yok tüplerim açık çıktı3 günlük antibiyotik verdi birde ağrı kesici, bu ay deneyebilirsiniz sıkıntı olmaz dedi
Niye öyle farklılık olmuş kuzum doktor bir şey söyledi mi69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem
Markasi ne canim bu testinKızlar merhaba regl 3 gün var erken gebelik testi yaptım sizde bakar mısınız?
Yok gibi sanırım
Hadı ınsallah guzel bır sekılde yukselır kuzum.69.24 çıktı kuzum pazartesi salıya kadar test vermicem dua edecem
Awox muş canımMarkasi ne canim bu testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?