- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.581
Kızlar adetime 9 gün var biliyorum erken dayanamadım test yaptım bana silik çizgi var gibi geliyor sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet görünüyor canım bende düşük yaptıgım gebeligimde 9 gün varken silik görmüştüm varsa yarın sabah daha belirgin olması gerek canımKızlar adetime 9 gün var biliyorum erken dayanamadım test yaptım bana silik çizgi var gibi geliyor sizce
Eki Görüntüle 3215816
Evt çizgı gözüküyorKızlar adetime daha var 9 gün gibi az önce dayanamadım test yaptım sanki 2. Çizgi görüyor gibiyim sizce
Evet yumurtlama testi yapmıştım yaklaşık 6 gün önce burda pik olduğunda atmıştımEvt çizgı gözüküyor
Pekı ne zmn yumurtladın bılıyormusun
9 gün kala ne bilim![]()
Ya gerçekten görüyor musunuzEvet görünüyor canım bende düşük yaptıgım gebeligimde 9 gün varken silik görmüştüm varsa yarın sabah daha belirgin olması gerek canım
6 günde çizgi çıkması hayretEvet yumurtlama testi yapmıştım yaklaşık 6 gün önce burda pik olduğunda atmıştım
yumurtladığım günden eminim aslında biraz belirtilerim var diye yapmak istedim belki de yoktur bilmiyorumEvt çizgı gözüküyor
Pekı ne zmn yumurtladın bılıyormusun
9 gün kala ne bilim![]()
İnşallah vardır yarın sabah yapıp atarım6 günde çizgi çıkması hayret
İlk defa karşılaşıyorum ben
Yarın sabah ilk idrarla yap bide
Varsa netleşir
inşallah canım sabah ilk idrarla yap bekliyoruz güzel haberleriniYa gerçekten görüyor musunuzinşallah öğlen yaptım yani ilk idrarla değiş o yüzden belki varsa yarın daha net çıkar
![]()
Teşekkür ederim@bebekheyeca
inşallah canım sabah ilk idrarla yap bekliyoruz güzel haberlerini![]()
Tuplerden rahime gitmesi bile en erken 8 gun diyorlar canim. Bir de tutunmasi hcg salgilanmasi vs sanki daha fazla gune ihtiyac var gibi ama.. insallah vardir tabi sen yarin sabah tekrarla istersenEvet yumurtlama testi yapmıştım yaklaşık 6 gün önce burda pik olduğunda atmıştım
Çatlama günü ilişki olupta döllenme olursa 7. Günde çıkıyor canım silik çizgi. Çatlamadan 2 gğn önce ilişki olupta döllenirse 11. 12. Günde çıkıyor bi yerde okumuştum gerçekten dogruİnşallah vardır yarın sabah yapıp atarım![]()
Haklısınızdır biraz belirtilerim vardı birde fazla testim dayanamadım normalde olmam gereken adet 2 gün gecikti ama bu ay geç yumurtladım testlerle baktım eğer varsa yarın ilk idrarla daha net belli olurTuplerden rahime gitmesi bile en erken 8 gun diyorlar canim. Bir de tutunmasi hcg salgilanmasi vs sanki daha fazla gune ihtiyac var gibi ama.. insallah vardir tabi sen yarin sabah tekrarla istersen
Olabilir ben yumurtlama testiyle takip ettiğim için testim pik oldu ve ertesi gün çatladı o ara ilişki oldu inşallah öyle bi şeydirÇatlama günü ilişki olupta döllenme olursa 7. Günde çıkıyor canım silik çizgi. Çatlamadan 2 gğn önce ilişki olupta döllenirse 11. 12. Günde çıkıyor bi yerde okumuştum gerçekten dogru
Yumurtlama zamanini bilmiyor olsan belki erken yumurtlamissindir ve olma ihtimali yuksek derdim ama sen 6 gun diyince emin olamadim. Insallah vardir tabi. Sen yine de cok umutlanmadan yarin yap testini de varsa zaten mutlu olacaksin. Yoksa hayal kirikligi olmasinHaklısınızdır biraz belirtilerim vardı birde fazla testim dayanamadım normalde olmam gereken adet 2 gün gecikti ama bu ay geç yumurtladım testlerle baktım eğer varsa yarın ilk idrarla daha net belli olur
Çok teşekkür ederim aslında 1 yaşında kızım var olmazsa çok üzülmem ama pco var ne zaman yumurtladığım belli olmuyor bu ay öyle görünce değerlendirdim yoksa adetten 24. Günde yumurtlamışım inşallah vardır dua edinYumurtlama zamanini bilmiyor olsan belki erken yumurtlamissindir ve olma ihtimali yuksek derdim ama sen 6 gun diyince emin olamadim. Insallah vardir tabi. Sen yine de cok umutlanmadan yarin yap testini de varsa zaten mutlu olacaksin. Yoksa hayal kirikligi olmasin
Ne bılıyım kuzucum yaa bazen moralım bozuluyor sankı bosuna çabalayacakmısım gıbı hıssedıyorum ama tabıkı umut olmadan hıcbısey olmazenerjım ınsallah gelır bırkac gunede degerlendırrım bu ayı
hayatımda bikez hamıle kaldım ondada tesadufen kanda öğrenmiştim(regl oldugum ıcın hıc aklıma bıle gelmezdı hamıle oldugum,ki zaten olumsuz sonuclandı)hayatımda hiç çift çizgiyi göremedim daha inşallah benımde gordugum gun gelır
hep beraber görelim çift çizgileri
Gercekten insanlar çok cahil.Cahıllıklerıne verıp gecıyorum fakat insanın ıyıce canını sıkıyorlar.ebe olmana sevındımaklımıza takılan bısey olursa sorarız kuzum sana
![]()
dr un verdıgı vıtamınlerı 1 ay kullanıp bıraktım.1 aydır ıcmıyordum kuzum,yenıden baslarım,onlar bıtınce mfk yı alırım olmadı.ama ne bılıyım içimdeki umut heyecan kalmadı.bıraz umutsuzluga düştüm.ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsunSeni çok iyi anlıyorum kuzum üzülme lütfen doktora git vitamin takviyeleri al klomen kullan görüş dueumunu doktor ile eger zaten bit doktorun varsa degiştir. Benimde fsh yüksek az az oluyorum adet buda sıkıntı yumurtalarım çok tembel ve yumurta yok denecek kadar az klomen le bile zoraki büyüdü yani düşün allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin kuzum canını sıkma her şey çok güzel olacak istersen mfk nın bir kaç ürününü al 3 ay kullan ben doktora gözüküm alacam artık yeter son şansımıda öyle denicem![]()
Evet gördüm cnmyumurtladığım günden eminim aslında biraz belirtilerim var diye yapmak istedim belki de yoktur bilmiyorumsiz gerçekten gördünüz mü
Ben goremesem de inşallah vardıryumurtladığım günden eminim aslında biraz belirtilerim var diye yapmak istedim belki de yoktur bilmiyorumsiz gerçekten gördünüz mü