• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar adetime 9 gün var biliyorum erken dayanamadım test yaptım bana silik çizgi var gibi geliyor sizce
5101A85D-A68C-4AA8-9FE3-838E781D0034.jpeg

Tuplerden rahime gitmesi bile en erken 8 gun diyorlar canim. Bir de tutunmasi hcg salgilanmasi vs sanki daha fazla gune ihtiyac var gibi ama.. insallah vardir tabi sen yarin sabah tekrarla istersen
Haklısınızdır biraz belirtilerim vardı birde fazla testim dayanamadım normalde olmam gereken adet 2 gün gecikti ama bu ay geç yumurtladım testlerle baktım eğer varsa yarın ilk idrarla daha net belli olur

Çatlama günü ilişki olupta döllenme olursa 7. Günde çıkıyor canım silik çizgi. Çatlamadan 2 gğn önce ilişki olupta döllenirse 11. 12. Günde çıkıyor bi yerde okumuştum gerçekten dogru
Olabilir ben yumurtlama testiyle takip ettiğim için testim pik oldu ve ertesi gün çatladı o ara ilişki oldu inşallah öyle bi şeydir 🤭

Haklısınızdır biraz belirtilerim vardı birde fazla testim dayanamadım normalde olmam gereken adet 2 gün gecikti ama bu ay geç yumurtladım testlerle baktım eğer varsa yarın ilk idrarla daha net belli olur
Yumurtlama zamanini bilmiyor olsan belki erken yumurtlamissindir ve olma ihtimali yuksek derdim ama sen 6 gun diyince emin olamadim. Insallah vardir tabi. Sen yine de cok umutlanmadan yarin yap testini de varsa zaten mutlu olacaksin. Yoksa hayal kirikligi olmasin

Yumurtlama zamanini bilmiyor olsan belki erken yumurtlamissindir ve olma ihtimali yuksek derdim ama sen 6 gun diyince emin olamadim. Insallah vardir tabi. Sen yine de cok umutlanmadan yarin yap testini de varsa zaten mutlu olacaksin. Yoksa hayal kirikligi olmasin
Çok teşekkür ederim aslında 1 yaşında kızım var olmazsa çok üzülmem ama pco var ne zaman yumurtladığım belli olmuyor bu ay öyle görünce değerlendirdim yoksa adetten 24. Günde yumurtlamışım inşallah vardır dua edin 🥰

Tamam canım sorabilirsin tabiki🌸
Ne bılıyım kuzucum yaa bazen moralım bozuluyor sankı bosuna çabalayacakmısım gıbı hıssedıyorum ama tabıkı umut olmadan hıcbısey olmaz🙏🙏💕🌸 enerjım ınsallah gelır bırkac gunede degerlendırrım bu ayı😊hayatımda bikez hamıle kaldım ondada tesadufen kanda öğrenmiştim(regl oldugum ıcın hıc aklıma bıle gelmezdı hamıle oldugum,ki zaten olumsuz sonuclandı)hayatımda hiç çift çizgiyi göremedim daha inşallah benımde gordugum gun gelır😊hep beraber görelim çift çizgileri🙏

Gercekten insanlar çok cahil.Cahıllıklerıne verıp gecıyorum fakat insanın ıyıce canını sıkıyorlar.ebe olmana sevındım😊aklımıza takılan bısey olursa sorarız kuzum sana🌸🥰
🌸

Seni çok iyi anlıyorum kuzum üzülme lütfen doktora git vitamin takviyeleri al klomen kullan görüş dueumunu doktor ile eger zaten bit doktorun varsa degiştir. Benimde fsh yüksek az az oluyorum adet buda sıkıntı yumurtalarım çok tembel ve yumurta yok denecek kadar az klomen le bile zoraki büyüdü yani düşün allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin kuzum canını sıkma her şey çok güzel olacak istersen mfk nın bir kaç ürününü al 3 ay kullan ben doktora gözüküm alacam artık yeter son şansımıda öyle denicem ♥️♥️
dr un verdıgı vıtamınlerı 1 ay kullanıp bıraktım.1 aydır ıcmıyordum kuzum,yenıden baslarım,onlar bıtınce mfk yı alırım olmadı.ama ne bılıyım içimdeki umut heyecan kalmadı.bıraz umutsuzluga düştüm.ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsun💕💕

Back