💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar adetime 9 gün var biliyorum erken dayanamadım test yaptım bana silik çizgi var gibi geliyor sizce

Evet yumurtlama testi yapmıştım yaklaşık 6 gün önce burda pik olduğunda atmıştım
Tuplerden rahime gitmesi bile en erken 8 gun diyorlar canim. Bir de tutunmasi hcg salgilanmasi vs sanki daha fazla gune ihtiyac var gibi ama.. insallah vardir tabi sen yarin sabah tekrarla istersen

Tuplerden rahime gitmesi bile en erken 8 gun diyorlar canim. Bir de tutunmasi hcg salgilanmasi vs sanki daha fazla gune ihtiyac var gibi ama.. insallah vardir tabi sen yarin sabah tekrarla istersen
Haklısınızdır biraz belirtilerim vardı birde fazla testim dayanamadım normalde olmam gereken adet 2 gün gecikti ama bu ay geç yumurtladım testlerle baktım eğer varsa yarın ilk idrarla daha net belli olur

Çatlama günü ilişki olupta döllenme olursa 7. Günde çıkıyor canım silik çizgi. Çatlamadan 2 gğn önce ilişki olupta döllenirse 11. 12. Günde çıkıyor bi yerde okumuştum gerçekten dogru
Olabilir ben yumurtlama testiyle takip ettiğim için testim pik oldu ve ertesi gün çatladı o ara ilişki oldu inşallah öyle bi şeydir

Haklısınızdır biraz belirtilerim vardı birde fazla testim dayanamadım normalde olmam gereken adet 2 gün gecikti ama bu ay geç yumurtladım testlerle baktım eğer varsa yarın ilk idrarla daha net belli olur
Yumurtlama zamanini bilmiyor olsan belki erken yumurtlamissindir ve olma ihtimali yuksek derdim ama sen 6 gun diyince emin olamadim. Insallah vardir tabi. Sen yine de cok umutlanmadan yarin yap testini de varsa zaten mutlu olacaksin. Yoksa hayal kirikligi olmasin

Çok teşekkür ederim aslında 1 yaşında kızım var olmazsa çok üzülmem ama pco var ne zaman yumurtladığım belli olmuyor bu ay öyle görünce değerlendirdim yoksa adetten 24. Günde yumurtlamışım inşallah vardır dua edin

Tamam canım sorabilirsin tabiki

dr un verdıgı vıtamınlerı 1 ay kullanıp bıraktım.1 aydır ıcmıyordum kuzum,yenıden baslarım,onlar bıtınce mfk yı alırım olmadı.ama ne bılıyım içimdeki umut heyecan kalmadı.bıraz umutsuzluga düştüm.ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…