- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.541
3 gün varkaç gün var bata canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün varkaç gün var bata canım
bu kadar erken çıkmaz bence çatlamadan sonra en az 10-12 gün geçmesi lazım13 gün var canım
ben olsam pazartesinden başlardım :)Sat 14şubat bat 16 Şubat. Sürekli bi kasık ağrısı acaba ne zaman test yapmalıyım?
erken gebelikte çıkabilir onlar kaset teste göre daha hassas oluyo yarın sabah ilk idrarla dene istersen3 gün var
Kuzum yanlış yapılmış olmasın bir daha ver istersen, sakin ol pozitif düşün lütfen sakın sigaraya sarılma lütfenKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan Papatyamaviss
bence 2 gün önce çatlamışMerhaba hanımlar acaba yumurta çatlamış mı iki gündür bu şekilde iki günü de değerlendirdim bugünü de değerlendirmelimiyim ?
Aynen zaten akşam erkenden uyuyorumAynen bnde bıraktım
Fenaalar geldi Çunku bna
oncelıkle sakın ol kuzum , doktoruna yazdınmı onun cevabı ne olduKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
Canım çok üzgünüm ama hep hayırlısını istiyoruz hayırla ve sağlıkla gelecek inşallah gelecek olanKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
Evet kuzum yumurtlama bubebekheyecani size bir şey sorabilir miyim bende pco var adetten 24. Gün Ovulasyon böyle geldi 2 gün sonra silikleşti bu yumurtlama oluyor dimi bugünleri değerlendirdim inşallah tutar
evet yumurtlama canım.inşallah :)bebekheyecani size bir şey sorabilir miyim bende pco var adetten 24. Gün Ovulasyon böyle geldi 2 gün sonra silikleşti bu yumurtlama oluyor dimi bugünleri değerlendirdim inşallah tutar
Canim hem şaşırdım hem üzüldüm belki dogru degildir ya sonuc bir kez daha mi versen acaba? Erken öğrenmenin komplikasyonlari bunlar. Ben de kendimde ayni durumu bekliyorum sankiKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
Olumlu düşün güzel düşün stres yaparsın bu sekilde bak güzel ilerleyecek insallah böyle düşünCanim hem şaşırdım hem üzüldüm belki dogru degildir ya sonuc bir kez daha mi versen acaba? Erken öğrenmenin komplikasyonlari bunlar. Ben de kendimde ayni durumu bekliyorum sanki