- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.501
Canım ben sana sistit için bol bol limonlu su birde leğenin içine ılık su yap içine oturacağın şekilde eczaneden baticon al dök içine 3 gün boyunca yap iç çamaşırınin ağ kısmını ütüle sürekli birde her tuvaletten sonra güzelce kurula ıslak kalmasın hemen geçiyor vallaValla hayırlı sanırım, doktorum ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, "oh çok iyi" dedi. Klomen sebebiyle pcos lularda sıkıntı oluşabiliyor (yumurtalıkta sıvı oluşumu gibi bir şey dedi) onu kontrol etmemiz gerekiyordu, bir sorun olsaydı önümüzdeki ay kullandırmayacaktım çünkü dedi. 1 dolu 1 boş ilişkiye de devam ediyorsun hala daha aksatmayın dedi. Bu kadar.
Ancak sistit oldum. 2 gündür işeyemiyorum sanki işerken içimden jilet akıyo. Uzun zamandır olmazdım sistit halbuki, çok da dikkat ederdim olmayayım diye. Doktor da hamilelik ihtimaline karşı ilaç yazamam ancak sana bir saşe vericem onu içeceksin, hamile de olsan sıkıntı yaratmayacak bir şey dedi. Bakalım.
İnşallah artacak kuzum, stres yapma. Bakarsın ikizdirKızlar efsaneyi hatırlayalım miBeta değerime göre 2. Senaryo tutmuş
Omepa q10 ve gonamax lütfen Dr lariniza sorun
Argifertil m eşiniz için sperm sorunu varsa eşim 1 kutu bitirdi 2. Kutuya yeni geçecekti
Bir de gynoseed jel
Ayni şeyleri tekrarlıyorum belki ama ben 2010 daki yazıları bile okudum hep birsey aradım 1 kişiye faydası olsa yeter. Bana da dua edin sağlıkla artsin degerlerim
İnşallah artacak kuzum, stres yapma. Bakarsın ikizdir
Kuzum demiştim ya doğudayım ben. Burada doktora gitmek bile sıkıntı yani yumurta takibini ancak Samsun'a gelince yaptırabilirim. Eğer olmazsa Haziran'da hemen Medical deyimAhhh dünyalar benim olur o zaman sağlıkla olsun gerçi 1 tane de olur ama yaş 34 olunca 1 taşta 2 kuş olmuş olurducanım bu ay senden güzel haberler bekliyorum takipte olacam Nisan grubunda dualarım seninle inşallah şu ovulasyon testini yap muhakkak ya da benim gibi yumurta takibi yaptir uyuz birsey vajinal ultrason ile bakıyor
Amin canım benimInsallah daha da artar.. hepimiz kopkoyu cift çizgiler gorelim
Cnm 3 kez falan gün aşırı kan testi vereceksinKan testi dün verniştim iki gün mü beklemem gerekiyor arttı mı diye görmek için bugün versem tekrar olmuyor mu :)) bir de ne zamana kadar kan testi vermem lazım.
Cnm pozitif gözüküyorİlk dakikada çıktı ve sabah idrarı değil üstelik de az önce şu içmiştim,bugün regl günüm
canım bende yeni başladım sayılır ne dersem yanlış olabilir ama saatleri düzenle biran önce ama en az c kadar koyu olacak demiştiPeki sizece pik olmuş mu benim testte
yarın sabah ilk idrarla tekrar yap varsa yarın daha net çıkar dualarım seninleCanım 1tane testim kaldı ve köy gibi yerdeyim,onu da yarın yapayım diyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Bence erken daha canim. Umut hala varKızlar selamm en erken test başlatan ben oldum sanırım 1-2 si pik 2 akşam catlama sonrası ilk test yaptım sıfır belirti sırf freely test mavi olan mı diye açtım zaten 30 lu mu ne aldım internetten o geldi yapayım dedimkalbimden bile temiz
Anladım canım tamam yarın vereyim o zaman.Cnm 3 kez falan gün aşırı kan testi vereceksin
Bugun sakın verme
Versende Bı işe yaramaz
İnşallah canım ,yarını sabırsızlıkla bekliyorum , inşallah hepimiz tez vakitte sağlıklı bebeklere gebe kalırızyarın sabah ilk idrarla tekrar yap varsa yarın daha net çıkar dualarım seninle
etiketle canım sabah senin için girip bakacam benim umudum yok bu aydan ama bakalım belki süprız olur daha 4 gün var bata benimİnşallah canım ,yarını sabırsızlıkla bekliyorum , inşallah hepimiz tez vakitte sağlıklı bebeklere gebe kalırız
kesinlikle katılıyorum. sağlıklı sprem ve yumurta için; omepa Q10 Omega 3 30 Kapsül (kadın) omepa Vm 30 Kapsül (erkek) ocean D3k2 Damla 20 ml (her ikimiz için) verdi bilginize mutlaka kullanınKızlar efsaneyi hatırlayalım miBeta değerime göre 2. Senaryo tutmuş
Omepa q10 ve gonamax lütfen Dr lariniza sorun
Argifertil m eşiniz için sperm sorunu varsa eşim 1 kutu bitirdi 2. Kutuya yeni geçecekti
Bir de gynoseed jel
Ayni şeyleri tekrarlıyorum belki ama ben 2010 daki yazıları bile okudum hep birsey aradım 1 kişiye faydası olsa yeter. Bana da dua edin sağlıkla artsin degerlerim
Kuzum demiştim ya doğudayım ben. Burada doktora gitmek bile sıkıntı yani yumurta takibini ancak Samsun'a gelince yaptırabilirim. Eğer olmazsa Haziran'da hemen Medical deyiminşallah gerek kalmasın
Öyle yapcam kuzumO zaman ovulasyonla devam kuzum aynı mantık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?