• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bir sıkıntı olmaz inşallah ben o ayı zaten boş geçmiştim 1 hafta lekelenmem oldu toplamda 10 günde ilişki yasağı vardı hem içeriğe verdiği madde hemde radyasyon alıyorsun zaten çok fazla onun için doktorum bütün yumurtlama zamanlarini ilişki yasağı ile geçti hamile kalırsan bebek sakat olabilme ihtimali çok yüksek oluyor çünkü
Aa ama hemen arkasından ilişki yaşayan var hamile de kalan var sıkıntı yaşamamışlar

Igneden 6 gun sonra da catlamiyordur artik bence ya.. bence olan olmustur canım.. insallah tuplerden rahime dogru bir yolculuk vardir su an icinde 😄
Bncede 6. Gece
E buna 7de dahil sperm İçerde kalıyo dersek
7 günde illaki çatlamıştır inş🙏

Adet sancım var
Daha adete 8 gün var 🤔
P.tesi ya da salı test yapıcam dua et cnm

Cnm kaset test yapsana
aslında ben bu aydan ümidimi kesip gelecek ay için erken gebelik siparişi vermiştim canım. ondan var elimde o yüzden. son iki gün kala çıkınca biraz da süpriz oldu. eczanelerde de her test bulunmuyor freely aradım ama yoktu. hangi kaset testle taki edecegimi bilemedim. artımedler de bitti sabah yaptgm sonuncusuydu

Bncede 6. Gece
E buna 7de dahil sperm İçerde kalıyo dersek
7 günde illaki çatlamıştır inş🙏

Adet sancım var
Daha adete 8 gün var 🤔
P.tesi ya da salı test yapıcam dua et cnm
sancı bende hep regl günü olur. ama bu ay ovulasyondan sonra hep hissettim regl olacak gibi. inşallah seninki de gebeliğe işarettir. pazartesi çift çizgilerle gel canım inşallah. dualarım seninle

Baya gecikmiş kuzum dr gitmelisin bi an önce başka dr a git sonra kendi doktorunla devam edersin ihmal etme ama
Aşkım yakın tarihe randevu bulamadım ya kaç gündür bakıyorum en son dün gece yedek kontenjan açmışlar 13 marta aldım randevu gideceğim

27 si pik mi?
Bir de 26 sında 22:30 yaptığım testi 27 sinde 19:00 da yapmışıö daha geç saatte yapsaydım belki iyice koyu olacaktı, bilemiyorum ya siz de bakar mısınız
evet saatler çok değişken aynı satte yapmaya özen göster ve en geç 19.00 yapmaya dikkat et. 1,5-2 saat önce birşey içme çorba dahi olsa içe etkiliyor

WhatsApp Image 2023-03-09 at 11.49.48.jpeg
burada açıklayıcı bakarsınız kızlar 😍

Büyük ihtimalle öyle boş yere heyecanlandım 😭
Canım doktor kimyasal yada boş gebelik oluşmuş büyük ihtimalle dedi yarın reglimin 5.günü klomen tedavisi uygalatacak ilk defa kullanacam ne yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım bilgin var mı 🤲🏻Dua edin bir de hayırlı kolay güzellikle nasip etsin inşallah Rabbim

Back