• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hayırlı haberlerle gel canim 😊
Valla hayırlı sanırım, doktorum ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, "oh çok iyi" dedi. Klomen sebebiyle pcos lularda sıkıntı oluşabiliyor (yumurtalıkta sıvı oluşumu gibi bir şey dedi) onu kontrol etmemiz gerekiyordu, bir sorun olsaydı önümüzdeki ay kullandırmayacaktım çünkü dedi. 1 dolu 1 boş ilişkiye de devam ediyorsun hala daha aksatmayın dedi. Bu kadar.

Ancak sistit oldum. 2 gündür işeyemiyorum sanki işerken içimden jilet akıyo. Uzun zamandır olmazdım sistit halbuki, çok da dikkat ederdim olmayayım diye. Doktor da hamilelik ihtimaline karşı ilaç yazamam ancak sana bir saşe vericem onu içeceksin, hamile de olsan sıkıntı yaratmayacak bir şey dedi. Bakalım.

Canım vallahi sabah aklimdan geçtin sen ne yaptin. Verdim canım sabah sonuç bekliyorum 🙏🥰
Valla az bir koyulasma gibi oldu testlerde canik ama bakalim. Dayanabilirsem pazartesi dayanamazsam hem yarin hem pazartesi veririm ben de 😂 o gune kadar hala regl olmamis olursam tabi😄 sonuc cikinca haber ver bize😉

Valla hayırlı sanırım, doktorum ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, "oh çok iyi" dedi. Klomen sebebiyle pcos lularda sıkıntı oluşabiliyor (yumurtalıkta sıvı oluşumu gibi bir şey dedi) onu kontrol etmemiz gerekiyordu, bir sorun olsaydı önümüzdeki ay kullandırmayacaktım çünkü dedi. 1 dolu 1 boş ilişkiye de devam ediyorsun hala daha aksatmayın dedi. Bu kadar.

Ancak sistit oldum. 2 gündür işeyemiyorum sanki işerken içimden jilet akıyo. Uzun zamandır olmazdım sistit halbuki, çok da dikkat ederdim olmayayım diye. Doktor da hamilelik ihtimaline karşı ilaç yazamam ancak sana bir saşe vericem onu içeceksin, hamile de olsan sıkıntı yaratmayacak bir şey dedi. Bakalım.
Cokk sevindim canim.. guzel haberler bunlar. Hayırlısı o zaman artik😊 sistit ne kotudur bol su ic canım. Su icmeden gecmiyor. Monurol mu verdi

Kızlar ne olur burda gölge de olsa var diyin😥😥😥 ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20230310_123957.jpg
    IMG_20230310_123957.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20230310_123935.jpg
    IMG_20230310_123935.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20230310_123815.jpg
    IMG_20230310_123815.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20230310_123739.jpg
    IMG_20230310_123739.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 77
Cokk sevindim canim.. guzel haberler bunlar. Hayırlısı o zaman artik😊 sistit ne kotudur bol su ic canım. Su icmeden gecmiyor. Monurol mu verdi
Aaa evet monural verdi. İnşallah iyi gelir. İşin tuhaf yanı günde en az 3 lt su içen biriyim. Nasıl sistit oldum anlamadım. İlişki sonrası hemen idrar da yaparım. İlişki sonrası uzun süre beklemek de sistit sebebi çünkü. Ay anlamadım valla, belki de üşüttüm.

Aaa evet monural verdi. İnşallah iyi gelir. İşin tuhaf yanı günde en az 3 lt su içen biriyim. Nasıl sistit oldum anlamadım. İlişki sonrası hemen idrar da yaparım. İlişki sonrası uzun süre beklemek de idrar sebebi çünkü. Ay anlamadım valla, belki de üşüttüm.
Gecmis olsun canim. En buyuk derdimiz sistit olmak olsun🤣 caresi var en azindan

Evet canım dikkatli bakınca bir gölge gözüküyor. Ancak testin kuruma çizgisi de olabilir. O yüzden yarın sabah ilk idrar ile tekrar et canım, inşallah vardır. :KK200:
İlk dakikada çıktı ve sabah idrarı değil üstelik de az önce şu içmiştim,bugün regl günüm 🌸

Valla az bir koyulasma gibi oldu testlerde canik ama bakalim. Dayanabilirsem pazartesi dayanamazsam hem yarin hem pazartesi veririm ben de 😂 o gune kadar hala regl olmamis olursam tabi😄 sonuc cikinca haber ver bize😉

Tamam canım aklımda direkt yazacağım 💜 Allah im hayirlisiyla doğrudur inşallah 🙏 benim erken yumurtlamama göre regl tarihim bugün ama normalde uygulamada 12 si gösteriyordu. 100 üstünde bir deger çıkar inşallah 🙏💜 4 5 gibi cikmis olur

Tamam canım aklımda direkt yazacağım 💜 Allah im hayirlisiyla doğrudur inşallah 🙏 benim erken yumurtlamama göre regl tarihim bugün ama normalde uygulamada 12 si gösteriyordu. 100 üstünde bir deger çıkar inşallah 🙏💜 4 5 gibi cikmis olur
inşallah canım yüksek değer çıkar benle senin vakti aynı bugün bende kan vericem bakalım hayırlısı

Back