• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Valla hayırlı sanırım, doktorum ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, "oh çok iyi" dedi. Klomen sebebiyle pcos lularda sıkıntı oluşabiliyor (yumurtalıkta sıvı oluşumu gibi bir şey dedi) onu kontrol etmemiz gerekiyordu, bir sorun olsaydı önümüzdeki ay kullandırmayacaktım çünkü dedi. 1 dolu 1 boş ilişkiye de devam ediyorsun hala daha aksatmayın dedi. Bu kadar.

Ancak sistit oldum. 2 gündür işeyemiyorum sanki işerken içimden jilet akıyo. Uzun zamandır olmazdım sistit halbuki, çok da dikkat ederdim olmayayım diye. Doktor da hamilelik ihtimaline karşı ilaç yazamam ancak sana bir saşe vericem onu içeceksin, hamile de olsan sıkıntı yaratmayacak bir şey dedi. Bakalım.
Canım ben sana sistit için bol bol limonlu su birde leğenin içine ılık su yap içine oturacağın şekilde eczaneden baticon al dök içine 3 gün boyunca yap iç çamaşırınin ağ kısmını ütüle sürekli birde her tuvaletten sonra güzelce kurula ıslak kalmasın hemen geçiyor valla

Kızlar efsaneyi hatırlayalım mi 🤣🤣 Beta değerime göre 2. Senaryo tutmuş 🤣🤣💜

Omepa q10 ve gonamax lütfen Dr lariniza sorun
Argifertil m eşiniz için sperm sorunu varsa eşim 1 kutu bitirdi 2. Kutuya yeni geçecekti
Bir de gynoseed jel 💜

Ayni şeyleri tekrarlıyorum belki ama ben 2010 daki yazıları bile okudum hep birsey aradım 1 kişiye faydası olsa yeter. Bana da dua edin sağlıkla artsin degerlerim 🙏

Eklentiler

• Screenshot_20230310_131227_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230310_131227_WhatsApp.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 104

Argifertil m eşiniz için sperm sorunu varsa eşim 1 kutu bitirdi 2. Kutuya yeni geçecekti
Bir de gynoseed jel 💜

Ayni şeyleri tekrarlıyorum belki ama ben 2010 daki yazıları bile okudum hep birsey aradım 1 kişiye faydası olsa yeter. Bana da dua edin sağlıkla artsin degerlerim 🙏
İnşallah artacak kuzum, stres yapma. Bakarsın ikizdir 💗💗💗

İnşallah artacak kuzum, stres yapma. Bakarsın ikizdir 💗💗💗

Ahhh dünyalar benim olur o zaman sağlıkla olsun gerçi 1 tane de olur ama yaş 34 olunca 1 taşta 2 kuş olmuş olurdu🤣🙏💜 canım bu ay senden güzel haberler bekliyorum takipte olacam Nisan grubunda 💜🥰 dualarım seninle inşallah şu ovulasyon testini yap muhakkak ya da benim gibi yumurta takibi yaptir uyuz birsey vajinal ultrason ile bakıyor

Ahhh dünyalar benim olur o zaman sağlıkla olsun gerçi 1 tane de olur ama yaş 34 olunca 1 taşta 2 kuş olmuş olurdu🤣🙏💜 canım bu ay senden güzel haberler bekliyorum takipte olacam Nisan grubunda 💜🥰 dualarım seninle inşallah şu ovulasyon testini yap muhakkak ya da benim gibi yumurta takibi yaptir uyuz birsey vajinal ultrason ile bakıyor
Kuzum demiştim ya doğudayım ben. Burada doktora gitmek bile sıkıntı yani yumurta takibini ancak Samsun'a gelince yaptırabilirim. Eğer olmazsa Haziran'da hemen Medical deyim 🙈 inşallah gerek kalmasın 🤲🏻

Kan testi dün verniştim iki gün mü beklemem gerekiyor arttı mı diye görmek için bugün versem tekrar olmuyor mu :)) bir de ne zamana kadar kan testi vermem lazım.

Kızlar selamm en erken test başlatan ben oldum sanırım 1-2 si pik 2 akşam catlama sonrası ilk test yaptım sıfır belirti sırf freely test mavi olan mı diye açtım zaten 30 lu mu ne aldım internetten o geldi yapayım dedim😂 kalbimden bile temiz

Eklentiler

• 7C2B274E-2C58-4907-97C1-880D6EBA0AF3.jpeg
    7C2B274E-2C58-4907-97C1-880D6EBA0AF3.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar selamm en erken test başlatan ben oldum sanırım 1-2 si pik 2 akşam catlama sonrası ilk test yaptım sıfır belirti sırf freely test mavi olan mı diye açtım zaten 30 lu mu ne aldım internetten o geldi yapayım dedim😂 kalbimden bile temiz
Bence erken daha canim. Umut hala var😊

Kızlar kızlar merhaba.
Yorumları okudum da çoğu kişi ateşini ölçüyormuş günlük ateş ölçünce ne oluyor acaba?
Beni biraz aydınlatır mısınız?

Bir de gynoseed jel 💜

kesinlikle katılıyorum. sağlıklı sprem ve yumurta için; omepa Q10 Omega 3 30 Kapsül (kadın) omepa Vm 30 Kapsül (erkek) ocean D3k2 Damla 20 ml (her ikimiz için) verdi bilginize mutlaka kullanın

Back