- 25 Eylül 2018
- 1.219
- 2.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.201
Umarım ta kan testi verdim beta 30 çıktı progesteronda 11 normal mi acabaCizgi net gorunuyor canim. Hayirli olsun bence var gebelikgec ovulasyon olmus demekki
Cnm 27 şubat diğerlerine göre Bi tık koyu evet fakat pik değilBen ovulasyon testi kullanıyorum 27 Şubatta tam emin olamasam da yumurtlama olduğunu düşünüp değerlendirdüm. Ama dün ve bugün yumurta beyazı akıntı geldi ovulasyon testi yaptım biraz koyuydu yarın ikisi de koyu oluacak büyük ihtimalle.
Siz baksanız 27 Şubat'ta ki yumurtlama mı acayip kararsız kaldım ve moralim de bozuldu
Biz çok zor zamanlar geçirdik boşanma nın eşiğinden döndük o yüzden böyle,Kız bu saydıklarını yaptıracak kadar napıyo kocan sanasöylede benim kocişin burnundan geleceğim yeni konular açılsın
Cnm batın 5 martmışUmarım ta kan testi verdim beta 30 çıktı progesteronda 11 normal mi acaba
Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı uğurlu olsunYaaa bebeğim çok teşekkür ederim evet ben de şaşkınımamiin Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda
Döllenmeye göre değişirYumurta çatlatma iğnesinin 11. gunu gebelik belli olur mu?
Alttakinde belli belirsin görüyorum sankiDun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Test yapsan canım biKurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Maşallah canım sağlıkla gelsin kuzukan testi yaptım beta değerim 57,15 çıktı kızlar
Doğrudur hep devlette yaptırıyorum ilk defa bu ay bu kadar yüksek çıktı başla zaman yaptırdıklarım 22 diİşte hastanenin referans aralığı önemli canım
Amin inşallah canımAmin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Amin bebeğim çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Ooohhh maşallahUmarım ta kan testi verdim beta 30 çıktı progesteronda 11 normal mi acaba
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallahkan testi yaptım beta değerim 57,15 çıktı kızlar
Yok canim bat gecerse vermeyi dusunuyorumAlttakinde belli belirsin görüyorum sankikan verdin mi canım
Cıkar canımBaşka testle alıp bugün cikabilirsem olmadı yarın atacağım inşallah onda çıkar erken gebelik yapsam acaba çıkar mı
Amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah. Güzel yükselir umarım değerler deTebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah
Ben progestan hapın öyle olduğunu burda gördüm hatda gebelikte bana fitilini yazmıştı doktor bazı kızlara ama doktor hapı yazmış..o kızların durumları hiç iyi diğildi..hatda sonra kızlar fitil istemişler doktordan..Kurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?